6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 6 af 6 resultater.
LINDØ port of ODENSE A/SAfdelingsleder - Logistik & Havn

LINDØ port of ODENSE A/S, Munkebo

Vi søger en stærk og empatisk afdelingsleder til Logistik & Havn, der får det operationelle ansvar for kranoperationer op til 1200 tons, vedligeholdelse samt havnekontoret. Afdelingen er altid klar til at yde service i form af eks. kranoperationer med kort varsel til vores kunder, så overblikket skal bevares, selv om planer ændres fra dag til dag. Afdelingen har 31 engagerede medarbejdere, der består af mellemledere, teknikere, havnekoordinatorer og specialarbejdere.

Om stillingen

 • Eksekvere på den fastlagte strategi.
 • Sikre en optimal mandskabsplanlægning og vedligeholdelsesstyring.
 • Sikre en løbende kompetenceudvikling og høj motivation af alle dine medarbejdere.
Blue Ocean Robotics ApSLogistic and Quality Control workers for our Production team

Blue Ocean Robotics ApS, Odense

Blue Ocean Robotics develops, produces and sells professional service robots primarily in healthcare, hospitality, construction and agriculture. The portfolio of robots includes such brands as Beam Robots, a mobile telepresence robot for communication, social inclusion and CO2 reductions; UVD Robots, a mobile robot for disinfection; PTR Robots, a mobile robot for safe patient handling and rehabilitation; as well as others.

You should be able to work in a team of people with various backgrounds and cultures. You are able and willing to work with the team to ensure the best possible solutions.

The tasks of this position includes:

 • Reception of parts from suppliers
 • Quality control of supplied parts and quality reporting
 • Data registration of supplied parts in ERP system
PeopleLinkSourcing Manager

PeopleLink søger for Plus Pack i Odense

Videreudvikling af sourcing-området og optimering af processer

Plus Pack er en af Europas førende inden for udvikling og fremstilling af innovative og bæredygtige aluminium- og plastemballageløsninger til friske fødevarer.

Du får reference til virksomhedens COO, og du får ledelsesmæssigt ansvar for en indkøbsfunktion på 2 fagligt stærke medarbejdere, som varetager strategisk indkøb, category management, løbende indkøb, sourcing og en del af disponering for produktionsenhederne i Danmark og Belgien.

Det bliver din primære opgave at stå i spidsen for at sikre bedst mulige rammeaftaler på standardvarer og forbrugsprodukter, at sikre en effektiv eksekvering af sourcingaktiviteterne samt at lede optimeringsprojekter på området.

PeopleLinkSupply Chain Manager

PeopleLink søger for Plus Pack i Odense

Plus Pack er i dag en af Europas førende inden for udvikling og fremstilling af innovative og bæredygtige aluminium- og plastemballageløsninger til friske fødevarer.

Som Supply Chain Manager får du en vigtig rolle i at videreudvikle og optimere virksomhedens forsyningskæde. Du får reference til COO, og du bliver ansvarlig for planlægning, råvaredisponering, forecast og lagerstyringen for produktionerne i både Danmark og Belgien. Du får ledelsesmæssigt ansvar for 5 funktionærer, heraf 1 i Belgien, samt en lagerfunktion bestående af ca. 20 timelønnede medarbejdere.

Derudover bliver du et vigtigt bindeled mellem den kommercielle del af forretningen og operations, og du får en central rolle i at styre og optimere virksomhedens supply chain – og ikke mindst leveringsevne og lagerbeholdninger.

GASA Odense Frugt - Grønt. a.m.b.a.Eksportkoordinator

GASA Odense Frugt - Grønt. a.m.b.a., Odense

GASA Odense Frugt Grønt A.m.b.a søger en eksportkoordinator. Du kommer til at arbejde med kundeservice, logistikkoordinering, salgsbackup og avlerservice herunder bistår du de tre andre kollegaer i eksportafdelingen med diverse assisterende opgaver. Derudover vil du få ansvaret for emballagegodkendelsesprocesserne.

Eksempler på arbejdsopgaver:

 • Ordrebehandling, kunde-, avler- og transportørdialog/-korrespondance
 • Koordinering af leverancer og fragtbestilling
 • Udarbejde opfølgning og opdatering af forecasts og budgetter
EnvasesLagerdisponent med teknisk flair og interesse

Envases, Odense

Vil du være en del af en succesfuld virksomhed, der producerer bæredygtige løsninger inden for metalemballage af høj kvalitet til hele verden? Brænder du for teknik, og kan du trives i en hektisk og central rolle, hvor du hele tiden skal sikre, at dine kolleger har de rette reservedele til rette tid?

Du får en central rolle med reference til Logistikchefen. Dine væsentligste samarbejdspartnere er din kollega på reservedelsmagasinet og alle øvrige kolleger på fabrikken.

Dine daglige opgaver bliver:

 • at varetage indkøb og udleveringer af dele i SAP
 • at samarbejde med smede og opstillere og finde korrekte reservedele
 • at tjekke og udføre optællinger