19 job matcher din søgning 19 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 19 af 19 resultater.
Erhvervsstyrelsen
Bliv kontorelev i Erhvervsstyrelsen i Nykøbing Falster

Erhvervsstyrelsen

Ønsker du at blive en del af en moderne og dynamisk offentlig arbejdsplads, hvor den faglige og personlige udvikling er i fokus? Vi har dygtige kollegaer parate til at sørge for, at du får et spændende og varieret elevforløb.

En alsidig uddannelse som kontorelev med speciale i offentlig administration med ansættelse pr. 1. september 2020. Vi sørger for et godt introduktionsforløb og udarbejder en individuel praktikplan til dig. Du vil samtidig få tilknyttet en oplæringsansvarlig kollega, som vil støtte dig igennem hele elevforløbet.

Som kontorelev vil du møde alsidige fagområder og vil arbejde sammen med kollegaer med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Du vil i løbet af uddannelsen blive oplært i flere jobfunktioner, og du vil få tildelt egne opgaver, som løses i tæt samarbejde med dine kollegaer. Din arbejdsdag vil ofte indeholde en god blanding af nye udfordringer og mere rutineprægede opgaver.

Lån & Spar Bank
Finanstrainee

Lån & Spar Bank

Vil du være en del af en bank, der både har tilfredse kunder og glade medarbejdere?

Den 1. februar 2021 byder vi velkommen til cirka 10 dygtige nyuddannede finansbachelorer. De skal være Finanstrainees her hos os i 15 måneder. Er du en af dem?

Som Finanstrainee bliver du tilknyttet et Rådgivningscenter, hvor du bliver en del af teamet i hverdagen. Når du er kommet godt ind i stillingen som Finanstrainee, får du din egen kundeportefølje, som du kommer til at rådgive og servicere på et højt fagligt niveau. Du vil hurtigt få ansvar og komme til at sætte dit præg på jobbet. På sigt er der desuden gode karrieremuligheder i Lån & Spar, både som generalist, specialist eller en lederkarriere.

Lån & Spar Bank
Arbejdstilsynet
Kontorelever med interesse for offentlig administration og sagsbehandling til Tilsynscenter Øst

Arbejdstilsynet, København og Slagelse

Interesserer du dig for samfundsforhold? Vil du være med til at skabe et godt arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser? Og vil du være del af en moderne og dynamisk offentlig arbejdsplads, hvor vi står klar til at give dig en spændende og lærerig elevtid? Beskæftigelsesministeriet

Som elev i Arbejdstilsynet får du en spændende og alsidig kontoruddannelse med faglige udfordringer og personlig udvikling. Du bliver ansat i Tilsynscenter Øst. Vi har kontor både i København og Slagelse, og søger elever til begge lokationer.

Din arbejdsdag vil ofte være en blanding af nye udfordringer og daglige faste opgaver. Du vil blandt andet komme til at arbejde med support af de tilsynsførende og planlægning af de tilsynsførendes besøg på virksomheder, sagsbehandling, journalisering og telefonisk betjening af virksomheder via vores Call Center.

Nybolig
Skal du være vores nye kollega?

Nybolig, Slagelse

Så søger vi, Nybolig Slagelse A/S, en frisk og energisk kontortrainee, som kan være dig, der ønsker en "livsændring" på jobbet.

Vi tilbyder en spændende hverdag på et kontor med en uformel omgangstone og med højt til loftet hos et kvalitetsbevidst og resultatorienteret team på 9 ansatte, hvor god kundeservice, seriøs rådgivning, loyalitet og troværdighed er en selvfølge. Som ny kollega kommer du til at have meget kontakt med kunder.

De daglige opgaver vil primært bestå af:

 • Nybolig sagsstyring
 • Udstilling i butik og på internet
 • Markedsføring
Nybolig
SFT Transport A/SEngageret speditørelev/logistikelev til Danmarks hurtigst vækstende logistikvirksomhed

SFT Transport A/S, Greve

Hos os er du ikke ”blot elev”, men et vigtigt medlem af vores team.

Kan du lide at have fingeren på pulsen? Ønsker du at udvikle dit potentiale i et lærerigt miljø? Er du klar til at blive knivskarp inden for logistik? Og kan du se din fremtid i en inspirerende virksomhed med mange muligheder?

Så er jobbet som speditørelev/logistikelev på vores kontor i Greve sikkert noget for dig.

Du kommer til at indgå i et stærkt team under ordnede forhold i en velkonsolideret virksomhed med god frokostordning.

Vi forventer, at du udviser engagement og passion indenfor disponering og planlægning. Derudover er det vigtigt, at du er systematisk, selvstændig, nysgerrig, aktivsøgende efter information og ikke mindst god til at skabe relationer.

SFT Transport A/SØkonomielev

SFT Transport A/S, Greve

Drømmer du om en elevstilling, hvor du kommer til at løse en bred vifte af opgaver? Kan du se fordelene ved at blive oplært i alle aspekter af kontorfaget? Har du lyst til at blive en del af Danmarks hurtigst vækstende logistikvirksomhed?

Hos os er du ikke ”blot elev”, men et vigtigt medlem af vores team.

Du kommer til at indgå i et stærkt team under ordnede forhold i en velkonsolideret virksomhed med god frokostordning.

Som økonomielev kan du forvente følgende arbejdsopgaver:

 • Debitor-, kreditor- og finansbogholderi som registrering af fakturaer, afstemninger og opfølgning. Daglig bogføring, kundeindbetalinger arkivering
 • Kunde-/kreditoroprettelse
 • Vognmand/vognmandsafregning
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Start karrieren som økonomitrainee til erhvervsservice hos Beierholm, Ringsted.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Udfold dit talent på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. Her træder du ind i nogle lærerige rammer, hvor vi har fuld tillid til dig og dine evner, og hvor du bliver klædt grundigt på til at indfri dine drømme og ambitioner.

Som økonomitrainee til erhvervsservice vil du opleve en høj grad af frihed ledsaget af et stigende ansvar.

Det er vores klare erfaring, at det er den bedste måde at udvikle dine evner på som trainee. Derfor kommer du hurtigt til at løse opgaver for vores kunder, ligesom du bliver oplært internt og deltager i både interne og eksterne kurser. Vi arbejder meget med digitalisering, og hjælper vores kunder med at implementere vores unikke værktøj FOKUS, der løfter kundernes administration ind i fremtiden og gør rutinerne enklere.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Midt- og Vestsjællands PolitiVil du være med til at have styr på sagerne? Politiet søger kontorelever

Midt- og Vestsjællands Politi, Roskilde

Midt- og Vestsjællands Politi søger kontorelever med speciale i offentlig administration.

Vi tilbyder dig et alsidigt og udviklende uddannelsesforløb, idet du som kontorelev er uundværlig i understøttelsen af politiets kerneopgaver.

Vi sørger for, at du får et velkoordineret elevforløb og skaber rammen for en god og solid uddannelse samt tilbyder en arbejdsdag, der ofte indeholder en god blanding af nye udfordringer og mere rutineprægede arbejdsopgaver. Du bliver en del af et stærkt fagligt og socialt elevhold, der er sammensat af både 1. og 2. års elever. Du får tilknyttet en elevansvarlig, som kan give råd og sparring igennem hele dit elevforløb – både hvad angår uddannelsen og arbejdspladsen.

Novenco Building & Industry A/S
Indkøbselev

Novenco Building & Industry A/S, Næstved

Vil du være indkøbselev i en virksomhed i vækst? Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service. Arbejder du selvstændigt og er du fuld af gåpåmod og engagement, så er det måske dig vi søger til vores indkøbsafdeling.

Dine primære opgaver vil omfatte

 • ERP-systemarbejde (pt. Baan, men vi planlægger implementering af nyt system)
 • Oprettelse af varenummer
 • Oprette indkøb.

Novenco Building & Industry A/S
SøfartsstyrelsenBliv kontorelev i Søfartsstyrelsen i Korsør

Søfartsstyrelsen

Ønsker du at blive en del af en moderne og dynamisk offentlig arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling er i fokus?

Dygtige kolleger er parate til at sørge for, at du får et spændende og varieret elevforløb.

Vi sørger for et godt introduktionsforløb og udarbejder en individuel praktikplan til dig. Du vil samtidig få tilknyttet oplæringsansvarlige kolleger, som vil støtte dig igennem hele dit elevforløb.

Som kontorelev i Søfartsstyrelsen vil du beskæftige dig med kundeservice, registrering af skibe samt udstedelse af beviser og certifikater til de søfarende og til skibene. Der vil være meget kontakt til vores søfarende og rederier.

Derudover vil du skulle beskæftige dig med journalisering, sagsbehandling, tastearbejde, arkivering, telefonpasning og kundebetjening samt snuse til regnskab.

Sparekassen Sjælland-Fyn
Finanselev/finanstrainee

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S

Ønsker du en uddannelse som rådgiver i en bank, der tager sit samfundsansvar alvorligt, og hvor din stemme bliver hørt?

Vi søger tre finanselever eller finanstrainees, der fra september 2020 vil indgå i en af vores filialer på Sjælland og Fyn.

Under uddannelsen veksles der mellem teori og praksis. Du vil blive klædt på til at rådgive kunderne og får løbende mere ansvar i takt med din udvikling. Under hele uddannelsesforløbet vil din mentor i fællesskab med dine øvrige kolleger støtte op om din udvikling - både fagligt og personligt.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
DANISH CROWN A/S
Administrationselev

DANISH CROWN A/S, Ringsted

Har du høje ambitioner og lyst til at starte din karriere med et udfordrende 2-årigt elevforløb i en global fødevarevirksomhed? Så er du måske den nye administrationselev, vi søger til vores slagteri i Ringsted!

Du bliver en del af administrationen på slagteriet, der i dag består af omkring 25 medarbejdere, der bl.a. varetager planlægning, driftsopfølgning, forsendelse af varer, teknisk controlling og regnskab. I løbet af din elevtid kommer du rundt i de forskellige funktioner og lærer dermed mange af de administrative processer i en produktionsvirksomhed at kende til fingerspidserne. Du bliver primært tilknyttet forsendelsesafdelingen og den tekniske afdeling.

Du bliver en del af holdet fra dag ét og får ansvar over tid i takt med, at dine dygtige kolleger sørger for din grundige oplæring. Under din elevtid kommer du blandt andet til at arbejde med:

 • Kommunikation med eksterne frysehuse
 • Handelsdokumenter
 • Veterinærattester
DANISH CROWN A/S
Telia DanmarkKontorelever med speciale i administration

Telia Danmark, Ringsted

Vil du være verdensmester i service og har du lyst til at skabe gode kundeoplevelser, så bliv kontorelev hos Telia i Customer Channel.

Du vil igennem de 2 år få en grundlæggende og udfordrende elevuddannelse, med masser af muligheder for at udbygge både dine faglige og personlige kompetencer.

Som kontorelev i Telia får du en travl hverdag med fokus på kundeservice, salg, rådgivning og administration. Vi arbejder i teams, hvor humøret er højt og det gode samarbejde gør, at vi lykkedes. Vi har et stærkt sammenhold og en uformel omgangstone i et ungt, dynamisk og vækstorienteret miljø.

ATP
Kontorelever til Vordingborg

ATP

Er du klar til en spændende elevuddannelse i Offentlig Administration?

Som elev hos os vil du via telefonbetjening komme i kontakt med borgere og virksomheder, der har spørgsmål til nogle af de ordninger og ydelser, vi administrerer i ATP.

Udover telefonbetjening arbejder du med sagsbehandling i vores IT-systemer. Du sørger for den gode kundeservice og så er du med til at sikre, at administrationen foregår så enkelt og effektivt som muligt.

Vi sørger for, at du får en elevmentor, der altid er klar til hjælpe dig med dine opgaver. Du får rigtig gode udviklingsmuligheder og tildeles ansvar i takt med, at du lærer arbejdsopgaverne at kende.

ATP
Elever til administrationsområdet
Kunne du tænke dig at blive en del af en stor og dynamisk organisation hvor tillid og ansvar går hånd i hånd?
Odsherred Kommune, Højby
Jobcenter
Kontorelev med speciale i Administration, til spændende e-handelsvirksomhed i vækst
Raasdal Trading ApS søger kontorelev med speciale i Administration, til virksomhedens kontor i Sorø.
RAASDAL TRADING ApS, Sorø
Jobcenter
Kontorelever i Holbæk Kommune
Drømmer du om en uddannelse, der kan være med til at bane vejen for din fremtidige karriere?
Holbæk Kommune, Holbæk
Jobcenter
3 kontorelever til Greve Kommune
Vi søger kontorelever til Center for Job & Socialservice, Center for Politik, Organisation & Borgerbetjening og Center for Børn & Familier pr. 1. september 2020.
Greve Rådhus, Greve
Jobcenter
4 nye kontorelever til Køge Kommunes administration
Det er Køge Kommunes vision at være ”På forkant med fremtiden”.
Køge Kommune, Køge
Jobcenter