14 job matcher din søgning 14 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 14 af 14 resultater.
Faerch
Eksportelev

Faerch, Holstebro

Er du vores nye eksportelev, der kan levere førsteklasses service i en international virksomhed.

Som elev hos os udfordrer vi dig med en spændende hverdag, hvor dine opgaver vil være en blanding af kundekontakt, ordrebehandling, priskalkulation og udarbejdelse af tilbud. Du vil få en stor kontaktflade, og som en del af din uddannelsesplan vil du komme med på kundebesøg.

Der vil være en høj grad af selvstændighed i dine opgaver, og du skal forberede dig på en spændende og travl hverdag i et team, hvor der er engagerede og dygtige kollegaer, som vil sørge for, at du får en grundig oplæring og forståelse for de grundlæggende funktioner. Igennem hele dit uddannelsesforløb vil du være tilknyttet en oplæringsansvarlig, som vil give dig sparring og rådgivning, når du har brug for det.

Faerch
Frode Laursen A/S
Kennet er vild med tal og økonomi

Frode Laursen A/S, Hinnerup

Kennets yndlingsfag i skolen var virksomhedsøkonomi – er du også vild med tal, facit og fx v.ø.? Så grib chancen, gør som Kennet, og tag en økonomielevuddannelse!

Frode Laursen

Som økonomielev vil du blive placeret i koncernens Financial Service Center, der opererer på tværs af landegrænser, så du vil møde økonomiopgaver fra både Danmark, Tyskland, Sverige, Norge, Finland og Polen.

Du vil få opgaver indenfor løn og regnskab, hvor du bl.a. vil blive beskæftiget med hele processen fra oprettelse af en ny medarbejder til lønnen bliver udbetalt, og står på medarbejderens konto. Efterfølgende vil du fx skulle afstemme og føre regnskab med omkostningerne.

Udforsk vores elevunivers - klik her.

Frode Laursen A/S
Frode Laursen A/S
Lasses fremtid er fuld af muligheder

Frode Laursen A/S, Hinnerup

Lasse er startet som helt grøn speditørelev, og er allerede nu godt på vej til at blive en seriøst god speditør! Skal du have samme muligheder som Lasse? Så bliv speditions- og shippingelev og tag hul på fremtiden!

Frode Laursen

Som spedition- og shippingelev vil du blive arkitekten bag vores lastbiltransporter, og sørge for at transporterne i Danmark, Norden eller internationalt bliver gennemført så optimalt og prisbilligt som muligt.

Du vil stå for at købe og sælge transporter igennem vores netværk, og du vil derfor have kontakt til kolleger, chauffører, vognmænd eller offentlige myndigheder på flere sprog. Du får styr på tolddokumenterne, og får en forståelse for hvordan gods håndteres og fortoldes, når det krydser landegrænserne.

Udforsk vores elevunivers - klik her.

Frode Laursen A/S
Frode Laursen A/S
Cecilie elsker faste opgaver og plads til fordybelse

Frode Laursen A/S, Hinnerup

Cecilie har valgt en administrationsuddannelse med ansvar, hvor hendes hverdag bliver mere og mere kompleks i takt med hendes udvikling. Vil du også tage en uddannelse, hvor der er plads til, at du giver den max gas og gennemgår en kæmpe udvikling? Så bliv administrationselev!

Frode Laursen

Som administrationselev vil du få opgaver, der kræver dit fulde fokus og fordybelse, fx vil du arbejde meget med forskellige data- og talopgaver. Derfor er det vigtigt, at du trives med fastlagte procedurer og gerne vil levere en høj kvalitet i dit arbejde. Du vil sidde sammen med ligesindede kolleger, hvor flere selv har været elever og ved præcis, hvordan det er at være elev.

Udforsk vores elevunivers - klik her.

Frode Laursen A/S
Intercargo Scandinavia A/S
Trainee til SPEDITION hos international transport virksomhed

Intercargo Scandinavia A/S, Hadsten

Kan du genkende dig selv i ordene: energisk, vedholdende, ambitiøs og udadvendt?

Som trainee hos os får du et lærerigt uddannelsesforløb, hvor du udvikler dine faglige, personlige og sociale kompetencer og får omsat din teoretiske viden til praksis i en international transport virksomhed med vokseværk. Du får tildelt egne opgaver og har samtidigt fagligt dygtige og engagerede kollegaer, som du kan sparre med. Du får et indgående kendskab til virksomhedens alsidige arbejdsopgaver og en god start på dit arbejdsliv.

Eksempler på opgaver kunne være:

  • At modtage og oprette bookinger
  • At planlægge transporter med egne og eksterne biler
  • At følge op på transporter
KrifaElev

Krifa, Aarhus

Har du lyst til at blive elev i en arbejdslivsbevægelse, der brænder for at skabe oplevet god arbejdslyst for medlemmer, medarbejdere og samfund, og som samtidig er en af Danmarks største a-kasser og fagforeninger?

I Krifa har vi mange års erfaring med at uddanne elever. Du vil få en spændende og alsidig hverdag og uddannelse, hvor mødet med det enkelte menneske er det helt centrale i alt, hvad vi gør.

Du møder medlemmer og kollegaer fysisk, på telefon og digitalt. De konkrete arbejdsopgaver afhænger af, hvor du bliver ansat i huset og i hvilken funktion, men du kan regne med at få en varieret og spændende hverdag. Du får en elevvejleder, som hjælper og støtter dig, og som sørger for, at teori og praksis går hånd i hånd.

Som elev i Krifa er du kollega på lige fod med alle andre ansatte. Derfor gi´r vi dig alle de personlige og faglige udfordringer og alt det ansvar, som du efterspørger og har mod på.

FIRMANAVN
Finanselev

Codan Forsikring A/S, Aarhus eller København

Som finanselev får du et 2-årigt elevforløb med:

Codan Forsikring A/S
  • 95 % chance for fastansættelse
  • 17.508 kr. lige i foret… hver måned!
  • Karrieremuligheder inden for økonomi, jura, forsikring, salg eller rådgivning

Du skal bare have gennemført HHX, STX, HTX, HF eller EUX.

Fristet? Se mere, og mød de andre elever inde på annoncen.

Codan Forsikring A/S
Kontorelev til Nat-Tech Bygningsservice, Aarhus Universitet
Så er du klar til at blive den næste dygtige kontorelev på Aarhus Universitet, Nat-Tech Bygningsservice.
Aarhus Universitet, Aarhus C
Jobcenter
Odder Kommune søger kontorelev
Er du frisk på at give borgerne en service, der er præget af høj kvalitet, effektivitet og nytænkning?
Borgerservice, Odder
Jobcenter
Dansk Hus & Have Service søger ambitiøs kontorelev til vores administration i Rønde
Er du skarp og ambitiøs og har du lyst til at starte din karriere i en online vækstvirksomhed med super IT-systemer og mange bolde i luften?
Dansk Hus & Have Service ApS, Rønde
Jobcenter
Kontorelev til uddannelsesadministration
Vil du være kontorelev ved Aarhus Universitet?
Aarhus Universitet, Aarhus C
Jobcenter
Studieservice VIA på Campus Horsens søger kontorelev med speciale i offentlig administration
Vi er en uddannelsesinstitution med både internationale og danske studerende, så hvis du har lyst til at arbejde med administration...
VIA University College, Horsens
Jobcenter
Økonomielev til Aarsleff
Vil du begynde din karriere i en kompetent og velfungerende afdeling, hvor udfordringer og lysten til at lære præger hverdagen?
Per Aarsleff, Aarhus
Elevplads.dk