4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 4 af 4 resultater.
Lån & Spar Bank
Finanstrainee

Lån & Spar Bank

Vil du være en del af en bank, der både har tilfredse kunder og glade medarbejdere?

Den 1. februar 2021 byder vi velkommen til cirka 10 dygtige nyuddannede finansbachelorer. De skal være Finanstrainees her hos os i 15 måneder. Er du en af dem?

Som Finanstrainee bliver du tilknyttet et Rådgivningscenter, hvor du bliver en del af teamet i hverdagen. Når du er kommet godt ind i stillingen som Finanstrainee, får du din egen kundeportefølje, som du kommer til at rådgive og servicere på et højt fagligt niveau. Du vil hurtigt få ansvar og komme til at sætte dit præg på jobbet. På sigt er der desuden gode karrieremuligheder i Lån & Spar, både som generalist, specialist eller en lederkarriere.

Lån & Spar Bank
danbolig Græsted/Gilleleje
Trainee til danbolig Græsted/Gilleleje

danbolig Græsted/Gilleleje, Gilleleje

Danbolig Græsted/Gilleleje søger en trainee til vores forretning med tiltrædelse i foråret 2020.

Hos danbolig Græsted/Gilleleje er vi et stærkt team og en dynamisk blanding af yngre og mere erfarne ejendomsmæglere, som yder vores allerbedste for at sikre, at vi i enhver handel lever op til kundernes forventninger.

Vi kan tilbyde en spændende, travl og afvekslende hverdag med selvstændige arbejdsopgaver samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

WindowMaster A/SKontorelev med speciale i administration

WindowMaster A/S, Vedbæk

Kunne du tænke dig at blive en del af vores Operations-afdeling, der udfører service og projektopgaver indenfor naturlig ventilation og automatisk brandventilation (ABV). Så har du nu muligheden for at komme med ombord på en spændende rejse i en innovativ international virksomhed i rivende udvikling

Som kontorelev vil du få en bred og alsidig uddannelse i vores Operations-afdeling, der arbejder med service og projekt. Du vil hos WindowMaster A/S gennemgå en 2-årig kontoruddannelse, hvor du sideløbende med den praktiske uddannelse har undervisning på skole. Du vil i løbet af din elevperiode blandt andet komme til at beskæftige dig med service, og koordinering samt administration, herunder:

  • Planlægning af serviceopgaver
  • Koordinering af teknikere
  • Aftersales – serviceaftaler
Hørsholm Kommune4 kontorelever, der vil begejstre

Hørsholm Kommune

Hørsholm Kommune søger fire dygtige kontorelever, der er interesseret i en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration.

Hvad får du?
En kontoruddannelse med speciale i offentlig administration er en uddannelse med en stor bredde, hvor du opnår færdigheder inden for mange aspekter af offentlig administration. Du bliver en del af en politisk styret organisation, hvor effektivitet, digitalisering og drift er en del af hverdagen.

Som en del af din uddannelse vil du opnå færdigheder indenfor såvel kommunikation som sagsbehandling, og kontakt med borgere, såvel som andre ansatte i kommunen, vil fylde en stor del af dit arbejde.