33 job matcher din søgning 33 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 33 resultater.
Sahva A/SLeder til Sahvas administrative kompetenceteams

Sahva A/S, København

Til Sahvas hovedkontor i København søger vi en leder, som skal være med til at opbygge, drive og udvikle vores administrative kompetenceteams ved at skabe en central allround-supportfunktion for vores behandlerorganisation.

Du bliver leder for et område under opbygning, og målet er at skabe en sikker leveranceorganisation med fokus på kunderejsen, hvor interne og eksterne kunder samt samarbejdspartnere er i fokus for alle aktiviteter.

Jobbet indebærer blandt andet:

 • Ledelse og personaleansvar med fokus på høj trivsel blandt medarbejderne
 • Etablere, implementere og forankre opgaver og projekter indenfor aftalt tid
 • Indsigt i detailviden og løsning af specifikke opgaver samtidig med at du kan hæve dig op i helikopteren og se udviklingsmuligheder
Anthill Agency A/SØkonomielev

Anthill Agency A/S, København

Er du vores nye økonomielev, og trives du i et moderne og internationalt miljø? Så er Anthill Agency A/S sikkert noget for dig.

Vi søger en engageret og talentfuld økonomielev med snarlig start. Er du færdig med din EUD/EUX/EUS til kontor, så tilbyder vi en 2-årig læreplads i et spændende og alsidigt digital marketingsfirma. Du vil her kunne blive en del af en finansafdeling med 3 ansatte, hvor vi sætter deadlines, kvalitet og udvikling højt – alt sammen i en hverdag med højt til loftet, godt humør og faglig sparring.

Af specifikke opgaver kan nævnes:

 • Debitor- og kreditorbogholderi
 • Finansbogføring og afstemninger
 • Intern regnskabsrapportering, herunder månedsregnskaber og årsrapportering
Nomeco A/S
Kontorelev

Nomeco A/S, København

Hos Nomeco sørger vi for, at apoteker og hospitaler i hele landet er forsynet med de rette lægemidler til den rette tid.

Nu leder vi efter dig til vores hovedkontor i København til ansættelse den 1. september 2020.

3 gode grunde til, at du bør søge elevpladsen hos os:

 • Du lærer alle kontordisciplinerne og får flere muligheder, når du er færdigudlært
 • Du får gode muligheder for fastansættelse, hvis du viser, du kan og vil
 • Du kommer ind på en spændende og social arbejdsplads med andre elever
Nomeco A/S
RigspolitietVil du være med til at have styr på sagerne? Rigspolitiet søger kontorelever med speciale i offentlig administration

Rigspolitiet

Vi tilbyder dig et alsidigt og udviklende uddannelsesforløb, idet du som kontorelev er uundværlig i understøttelsen af Rigspolitiets og politiets kerneopgaver.

Vi sørger for, at du får et velkoordineret elevforløb og skaber rammen for en god og solid uddannelse, samt tilbyder en arbejdsdag, der ofte indeholder en god blanding af nye udfordringer og mere rutineprægede arbejdsopgaver. Du bliver en del af et stærkt fagligt og socialt elevhold, der er sammensat af både 1. & 2. års elever. Du får tilknyttet en elevansvarlig, som kan give råd og sparring igennem hele dit elevforløb – både hvad angår uddannelsen og arbejdspladsen.

ESS-FOOD A/S
Shippingelev

ESS-FOOD A/S, København

Er du klar til at begynde en 2-årig lønnet elevuddannelse inden for shipping i en international handelsvirksomhed? Er du struktureret og elsker du at tale med mange forskellige mennesker?

Som shippingelev i ESS-FOOD får du en skræddersyet og professionel elevuddannelse på vores kontor i København, hvor du får grundig oplæring i transportkoordinering. I løbet af en typisk dag arbejder du med koordinering af lastninger, booking af transporter, håndtering af diverse fragtdokumenter, og så vil du dagligt være i kontakt med kollegaer på vores udlandskontorer, og globalt med kunder og leverandører. Vi sørger selvfølgelig for, at du får indblik i de fleste områder i virksomheden, så du får bred erfaring inden for handel.

ESS-FOOD A/S
FA09KONTORELEV MED SPECIALE I ADMINISTRATION

FA09, Glostrup

Vi søger en kontorelev med speciale i administration til vores udlejningsafdeling. Som kontorelev ved FA09 bliver du en del af vores fantastiske kultur, som er præget af en uformel omgangstone og en flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. I FA09 arbejder vi sammen for at skabe stor tilfredshed hos beboerne i vores boligafdelinger, og til dette søger vi en elev med opstart 1. september 2020.

I vores udlejningsafdeling får du 9 fagligt dygtige kollegaer, hvis kompetencer spænder over flere fagområder såsom administration, almen lejelov, servicering og rådgivning af kunder, beboere og bestyrelser.

Som elev hos os kommer du til at følge en 2-årig uddannelsesplan, der sikrer, at du kommer rundt i hele organisationen og får et solidt kendskab til opgavevaretagelsen inden for almen boligadministration.

Cobblestone A/SRegnskabselev

Cobblestone A/S, Valby

Du bliver en del af vores regnskabsafdeling med 15 medarbejdere og kommer til at følge en elevplan, så du kommer rundt i alle arbejdsopgaverne.

Du vil i samarbejde med de andre medarbejdere arbejde med afslutning af årsregnskab, bogføring og afstemning af ejendomme samt kontakten til revisor mv. Den daglige administration varetages af vores administratorer, hvorfor der ikke forventes at være aftenmøder.

Som regnskabselev vil du blive oplært i følgende:

 • Udarbejdelse af årsregnskaber til revisor.
 • Daglig bogføring af fakturaer i workflowsystem.
 • Kreditorbetalinger.
BO-VEST
Kontorelev

BO-VEST, Glostrup

Ønsker du en alsidig kontoruddannelse med speciale i administration, så er BO-VEST helt sikkert noget for dig. Vores nuværende elev er færdiguddannet til august og vi gør derfor klar til at finde en ny og dygtig elev.

Som kontorelev i BO-VEST vil du i din praktik komme rundt i flere afdelinger, fx økonomi, udlejning, ledelsessekretaritat samt teknisk afdeling. Du vil få mulighed for personlig og faglig udvikling i en spændende og travl politisk styret organisation, med mulighed for selv at have indflydelse på praktikforløbet.

Under dit praktikforløb vil du sammen med en uddannelsesansvarlig HR-konsulent følge en uddannelsesplan.

BO-VEST
Paulun BoligTrainee til sagsbehandling og salg søges til ejendomsmægler Paulun Bolig

Paulun Bolig, Frederiksberg

Paulun Bolig Frederiksberg søger trainee med interesse og evner for både sagsbehandling og salg.

Dine arbejdsopgaver i første halvdel af uddannelsen vil være alle områder af sagsbehandling i butikken, lige fra en bolig kommer til salg, til den er solgt. Det er blandt andet indhentelse af dokumenter, korrespondance med ejerforeninger, annoncering af boligen på sociale medier og trykte medier, kundekontakt i butik og per telefon og i det hele taget at være butikkens omdrejningspunkt.

Dine arbejdsopgaver i anden halvdel af uddannelsen vil være salg, styring af køberkartotek, kontakt til potentielle købere, samt efter en grundig oplæring ligeledes fremvisninger og salg af boliger – herunder primært ejerlejligheder og andelsboliger.

Arbejdernes Landsbank
Finanselev til filialen i Valby

Arbejdernes Landsbank

Bliv finanselev i Arbejdernes Landsbank august 2020 og start allerede nu som kunderådgiver service. Vi søger en finanselev, der ved, at god rådgivning handler om mere end penge, og hvor du bliver klædt på til at rådgive hele vejen rundt.

Arbejdernes Landsbank

Med en elevplads hos Arbejdernes Landsbank tager du det næste skridt i din karriere. Du vælger en finansuddannelse over 2 år, hvor tiden flyver af sted. Uddannelsen byder på en spændende tid fuld af udfordringer og succesoplevelser.

For at give dig den bedste uddannelse, har vi skræddersyet et uddannelsesforløb, som giver dig indsigt i vores produkter, systemer og holdninger i forhold til kunderådgivning. Denne uddannelse sker via Finanssektorens Uddannelsescenter.

Arbejdernes Landsbank
Arbejdernes Landsbank
Finanselev til filialen i Vanløse

Arbejdernes Landsbank

Vi søger en finanselev, der ved, at god rådgivning handler om mere end penge, og hvor du bliver klædt på til at rådgive hele vejen rundt.

Arbejdernes Landsbank

Frem til august 2020 bliver du ansat som kunderådgiver service, hvor du bliver filialens frontperson. Denne periode giver dig bl.a. et indblik i vores systemer, forretningsgange og bankens produkter og ”klæder dig på” til en rigtig god start på dit elevforløb.

For at give dig den bedste uddannelse, har vi skræddersyet et uddannelsesforløb, som giver dig indsigt i vores produkter, systemer og holdninger i forhold til kunderådgivning. Denne uddannelse sker via Finanssektorens Uddannelsescenter.

Arbejdernes Landsbank
Interdan Bil A/SKontorelev med speciale i administration

Interdan Bil A/S, Glostrup

K.W. Bruun Import A/S søger ca. pr. 1. september 2020 en kontorelev til en 2-årig uddannelsesstilling med speciale i administration.

Hvis du har mod på en praktisk uddannelse hos en af Danmarks dygtigste bilimportører, så kan du nu blive en del af vores afdeling for billogistik, der har som overordnet ansvar at sikre et fejlfrit flow, fra bilerne er bestilt på fabrikken, til de er leveret hos forhandlerne.

Som elev bliver du tilknyttet en buddy, som vil være din personlige sparringspartner under hele uddannelsen. Din buddy og dine øvrige kolleger vil hjælpe dig i gang med arbejdet, og vi står klar til at lære fra os, men det er også vigtigt, at du selv er nysgerrig på, hvilke opgaver du kan løse og hvilket ansvar, du kan få.

FIRMANAVN
Finanselev

Codan Forsikring A/S, Aarhus eller København

Som finanselev får du et 2-årigt elevforløb med:

Codan Forsikring A/S
 • 95 % chance for fastansættelse
 • 17.508 kr. lige i foret… hver måned!
 • Karrieremuligheder inden for økonomi, jura, forsikring, salg eller rådgivning

Du skal bare have gennemført HHX, STX, HTX, HF eller EUX.

Fristet? Se mere, og mød de andre elever inde på annoncen.

Codan Forsikring A/S
Stena Recycling A/S
Stena Recycling A/S søger Logistikelev (Transport)

Stena Recycling A/S, Brøndby

Er du målrettet, engageret og tør du tage ansvar, er det måske dig vi søger.

Stena Recycling A/S

Som logistikelev hos os tager vi din uddannelse alvorligt. Du bliver en vigtig del af logistikafdelingen, som håndterer den daglige planlægning og disponering af vores lastbiler i hele Danmark. Helt afhængig af hvor meget ansvar du selv tager for din læring, jo større muligheder får du for selvstændige opgaver, som vil udfordre dig såvel fagligt som personligt.

Dine primære arbejdsområder:

 • Planlægning af transport
 • Disponering af biler i Danmark
 • Ordrebehandling, herunder sikre at alt er kørt
Stena Recycling A/S
LIF Lægemiddelindustriforeningen
Kontorelev til Lif-koncernen – en uddannelse med fremtid

LIF Lægemiddelindustriforeningen, København

Lif-koncernen søger en kontorelev med specialet privat administration, som kan starte d. 1. september 2020. Som elev hos os får du en spændende uddannelse inden for administration i en organisation, der fremmer lægemiddelindustriens interesser. Du indgår i et tæt samspil med gode kolleger i et rart og positivt arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på trivsel og udvikling.

Vi har tilrettelagt et alsidigt uddannelsesprogram, hvor du kommer rundt i fem forskellige afdelinger: Atrium, DLI MI, reception og facility, Lifs sekretariat og husets økonomiafdeling.

Vi sørger for, at du får en grundig oplæring, så du på sigt kan arbejde selvstændigt med udvalgte, administrative opgaver. Efter endt uddannelse har du gode faglige kompetencer inden for flere forskellige, administrative områder. Dermed har du et solidt fundament for dit videre karriereforløb.

Frederiksberg KommuneInitiativrige og videbegærlige kontorelever

Frederiksberg Kommune

Er du klar på nye udfordringer og har du lyst til at prøve kræfter med en af hovedstadsområdets største arbejdspladser? Så søg en elevplads i Frederiksberg Kommune med specialet offentlig administration. Uddannelsen starter 1. september 2020.

I Frederiksberg Kommune giver vi vores kontorelever en alsidig og udviklende toårig uddannelse, hvor der er fokus på at udvikle både de faglige og personlige kompetencer.

Du kan vælge mellem to typer af elevpladser, henholdsvis en allround-elevplads eller en med fokus på borgerservice. Vælger du den første, vil du i løbet af elevtiden komme til at arbejde på forskellige arbejdssteder enten på Rådhuset eller på en anden af kommunens administrative arbejdspladser. Hvis du bliver elev i borgerservice, kommer du ikke i andre afdelinger, men specialiserer dig inden for de fagområder, der er knyttet til borgerservice.

Copenhagen Business School
Økonomielev

Copenhagen Business School, Frederiksberg

På Copenhagen Business School uddanner vi også økonomielever – næste gang med start 1. september 2020.

Hvis du vil være en efterspurgt medarbejder på det internationale og danske arbejdsmarked er gode kvalifikationer i økonomi en stor fordel. En økonomielevuddannelse ved CBS kan være første skridt i en spændende karriere inden for en bred vifte af økonomiske områder.

Vil du arbejde med økonomistyring, er interesseret i matematik og har lyst til at lære en masse nyt? Hvis ja, så send en ansøgning til os, hvor du fortæller lidt mere om dig selv.

I dine to år som elev vil du primært være i vores økonomiafdeling. Du vil få et indgående kendskab til økonomi- og regnskabsopgaver i en større organisation, herunder regnskab, budgetopfølgning og økonomistyring.

SEKO Logistics
Økonomielev

SEKO Logistics, Brøndby

Personen vi søger, trives i en, til tider, travl og hektisk hverdag, og kan holde mange bolde i luften uden at miste overblikket. Du har flair for tal, er struktureret og moden, så vi kan give dig selvstændige opgaver. Desuden er du udadvendt, positiv og yder gerne en ekstra indsats efter behov.

Vi tilbyder:

 • En 2-årig uddannelse i en spændende, international branche.
 • En bred og grundig uddannelse inden for økonomi hvor du får en indsigt i alle økonomifunktionerne i både Danmark, Norge og Sverige.
 • Gode muligheder for fuldtidsansættelse efter elevforløb.
 • Kompetente kollegaer som er præget af åbenhed og professionalisme.
SEKO Logistics
Redmark
Har du revisor DNA?

Redmark, Aalborg, Aarhus og København

Har du interesse for tal, og vil du samtidig gerne have kontakt til mennesker, så er en traineeplads hos Redmark et valg, som baner vejen for en ambitiøs karriere med masser af muligheder.

Vi kan tilbyde dig en unik traineetid, hvor der er fokus på din karriere og udvikling. Sammen med andre unge kollegaer vil du opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer og møde nye udfordringer hver eneste dag.

Dit karriereforløb begynder med en 2-årig traineeuddannelse, som er en målrettet uddannelse, der giver dig udfordringer og individuelt ansvar. Under uddannelsen vil du følge interne kurser samt FSR’s traineeuddannelse. Vi stiller store krav til vores trainees. Ud over fuldtidsarbejde samt deltagelse i vores interne kursusforløb påbegynder du også HD-studiet.

Redmark
MT Højgaard A/S
Indkøbsassistentelev - Søborg

MT Højgaard A/S

Har du lyst til at lære, hvordan man forhandler med leverandører og får den helt rigtige pris? Og er du nysgerrig og klar på at arbejde i en organisation, hvor ikke to dage er ens? Så er det måske dig vi søger, som vores nye indkøbsassistentelev.

Som indkøbsassistentelev hos MT Højgaard får du en grundig oplæring og konkret faglig viden omkring indkøb. Vi lægger stor vægt på at give dig en god uddannelse og sparring fra dygtige kolleger. Til gengæld har vi høje forventninger til dig om, at du er engageret og nysgerrig i forhold til indkøb og handel.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Rådgivning af interne kunder/brugere ift. transport og logistik.
 • Sammenligning af indkommende tilbud samt identificering af billigste priser.
 • Koordinering og registrering af de daglige indkøb fra byggepladser/kontorer.