93 job matcher din søgning 93 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 93 resultater.
KrifaElev

Krifa, Aarhus

Har du lyst til at blive elev i en arbejdslivsbevægelse, der brænder for at skabe oplevet god arbejdslyst for medlemmer, medarbejdere og samfund, og som samtidig er en af Danmarks største a-kasser og fagforeninger?

I Krifa har vi mange års erfaring med at uddanne elever. Du vil få en spændende og alsidig hverdag og uddannelse, hvor mødet med det enkelte menneske er det helt centrale i alt, hvad vi gør.

Du møder medlemmer og kollegaer fysisk, på telefon og digitalt. De konkrete arbejdsopgaver afhænger af, hvor du bliver ansat i huset og i hvilken funktion, men du kan regne med at få en varieret og spændende hverdag. Du får en elevvejleder, som hjælper og støtter dig, og som sørger for, at teori og praksis går hånd i hånd.

Som elev i Krifa er du kollega på lige fod med alle andre ansatte. Derfor gi´r vi dig alle de personlige og faglige udfordringer og alt det ansvar, som du efterspørger og har mod på.

SBJV I/SKontorelev

SBJV I/S, Vordingborg

SBJV tilbyder dig en unik og udfordrende elevplads til kontorelever med speciale i administration. Du vil få muligheden for at være en del af et stort og spændende projekt der vil sætte sit præg på Danmark mange år frem i tiden.

Hos os kommer du til at være del af et internationalt, energisk, ambitiøst og alsidigt miljø. Du vil møde mennesker fra mange baggrunde og nationaliteter og få nye indtryk, samt interessante opgaver hver dag.

Du vil blive tildelt opgaver som fx:

 • Organisere og vedligeholde den interne Quality server mappe;
 • Samle og sammensætte data fra diverse afdelinger til den månedlige Quality rapport;
 • Forberede og klargøre mødelokaler;
Fonden ØrnehøjKONTORELEV MED SPECIALE I ADMINISTRATION

Fonden Ørnehøj, Vordingborg

Fonden Ørnehøj har en bred vifte af tilbud til mennesker med særlige behov: opholdssted, botilbud, STU- uddannelse, beskyttet beskæftigelse, aktiveringstilbud m.v.

Vi lægger vægt på, at alle vores beboere har deres integritet og ret til værdighed gennem så høj grad af selvbestemmelse over eget liv som muligt, og at vi alle har brug for succesoplevelser, som kilde til stadig vækst.

Du vil meget hurtigt blive den første mange pårørende og samarbejdspartnere møder i telefonen, hvorfor smil og imødekommenhed skal være din natur. Du kan klare en arbejdsdag med mange afbrydelser og have mange bolde i luften, samtidig med at du har personligt overskud, når vores beboere har brug for hjælp.

De opgaver du vil blive oplært i er mangeartede og omfatter bl.a.:

 • Bogføring og afstemning
 • Beboeradministration
 • Administration af journalsystem
Dansk Kabel TVAdministrativ kontorelev til Dansk Kabel TVs HR-afdeling

Dansk Kabel TV, København

Kunne du tænke dig at arbejde med administration inden for HR og kommunikation? Vil du med på en spændende rejse i en virksomhed, der samler folk om stærkere løsninger? Så er du måske den kontorelev, vi søger til at hjælpe os med at nå alle de opgaver, som havner i vores HR-afdeling.

Som kontorelev i DKTV får du en administrativ 2-årig uddannelse, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt og samtidig være helt tæt på alle de opgaver der ligger i HR – lige fra rekruttering til udvikling.

Du vil blive en del af HR-afdelingen, på 3 personer, som har mange berøringsflader rundt omkring i hele virksomheden. Derfor bliver dine opgaver meget varierede og dækker bl.a.:

 • Opdatere processor og være med til implementering af disse i virksomheden
 • Opdatere personalehåndbog og HR-information på intranettet
FA09KONTORELEV MED SPECIALE I ADMINISTRATION

FA09, Glostrup

Vi søger en kontorelev med speciale i administration til vores udlejningsafdeling. Som kontorelev ved FA09 bliver du en del af vores fantastiske kultur, som er præget af en uformel omgangstone og en flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. I FA09 arbejder vi sammen for at skabe stor tilfredshed hos beboerne i vores boligafdelinger, og til dette søger vi en elev med opstart 1. september 2020.

I vores udlejningsafdeling får du 9 fagligt dygtige kollegaer, hvis kompetencer spænder over flere fagområder såsom administration, almen lejelov, servicering og rådgivning af kunder, beboere og bestyrelser.

Som elev hos os kommer du til at følge en 2-årig uddannelsesplan, der sikrer, at du kommer rundt i hele organisationen og får et solidt kendskab til opgavevaretagelsen inden for almen boligadministration.

GLS Denmark A/S
Speditørelev til hovedkontoret i Kolding

GLS Denmark A/S

Vil du have en uddannelse hvor optimale transportløsninger, godt købmandskab og god service er omdrejningspunktet? Hvis du motiveres af at gøre en forskel og samtidig elsker en hverdag med tempo på, så har vi den helt rigtige elevplads til dig.

GLS Denmark A/S

Hos os bliver du mødt af en flok imødekommende og hjælpsomme kolleger, som går op i, at du får en spændende elevtid, hvor din personlige og faglige udvikling er i fokus. Som vores nye elev bliver du en aktiv og værdsat del af en succesfuld virksomhed, hvor der sker noget – hele tiden.

Din 2-årige elevtid deles op mellem to afdelinger, hvor du er hos hhv. Global Solution- og Express-afdelingen. Du får selvfølgelig grundig oplæring i begge afdelinger, inden du kastes ud i de mange forskelligartede opgaver.

GLS Denmark A/S
DSV Transport A/S
Elev til salgssupport

DSV Transport A/S, Roskilde

Søger du en spændende kontoruddannelse med speciale inden for administration?

DSV Transport er blandt Danmarks førende transportvirksomheder med fokus på kunder i bygge- og anlægssektoren samt asfalt- og betonindustrierne.

I DSV Transport fokuserer vi på at skabe værdi for vores kunder gennem skræddersyede totalløsninger og rådgivning. Vi stræber altid efter den optimale løsning for den enkelte kunde, og det kan kun skabes gennem dygtige og velkvalificerede medarbejdere.

Du vil som elev i Salgssupport blive en del af et stærkt hold, som skal kunne samle trådene fra mange sider, hvorfor evnen til at bevare overblikket er vigtig. Du skal trives med at yde stor service internt blandt kollegaer samt til kunder og leverandører.

DSV Transport A/S
Cobblestone A/SRegnskabselev

Cobblestone A/S, Valby

Du bliver en del af vores regnskabsafdeling med 15 medarbejdere og kommer til at følge en elevplan, så du kommer rundt i alle arbejdsopgaverne.

Du vil i samarbejde med de andre medarbejdere arbejde med afslutning af årsregnskab, bogføring og afstemning af ejendomme samt kontakten til revisor mv. Den daglige administration varetages af vores administratorer, hvorfor der ikke forventes at være aftenmøder.

Som regnskabselev vil du blive oplært i følgende:

 • Udarbejdelse af årsregnskaber til revisor.
 • Daglig bogføring af fakturaer i workflowsystem.
 • Kreditorbetalinger.
BO-VEST
Kontorelev

BO-VEST, Glostrup

Ønsker du en alsidig kontoruddannelse med speciale i administration, så er BO-VEST helt sikkert noget for dig. Vores nuværende elev er færdiguddannet til august og vi gør derfor klar til at finde en ny og dygtig elev.

Som kontorelev i BO-VEST vil du i din praktik komme rundt i flere afdelinger, fx økonomi, udlejning, ledelsessekretaritat samt teknisk afdeling. Du vil få mulighed for personlig og faglig udvikling i en spændende og travl politisk styret organisation, med mulighed for selv at have indflydelse på praktikforløbet.

Under dit praktikforløb vil du sammen med en uddannelsesansvarlig HR-konsulent følge en uddannelsesplan.

BO-VEST
Københavns ProfessionshøjskoleKontorelev til HR

Københavns Professionshøjskole

Drømmer du om en uddannelse med udfordringer og spændende opgaver inden for løn- og personaleadministration? Så er du måske den, vi leder efter.

Vi tilbyder en solid uddannelse inden for offentlig administration. Som kontorelev får du en travl og spændende hverdag i en uddannelsesinstitution, hvor du aldrig med sikkerhed kan vide, hvad dagen vil bringe.

Din hverdag vil hovedsageligt være i afdelingen for Løn og Personale, hvor vi har et kontinuerligt fokus på sikker drift, kvalitet i opgaveløsningen, procesoptimering og digitalisering af arbejdsgange – alt i relation til personaleadministrative opgaver såsom administration af ansættelser, ændringer i personaleforhold og effektuering i bl.a. lønsystemet.

Paulun BoligTrainee til sagsbehandling og salg søges til ejendomsmægler Paulun Bolig

Paulun Bolig, Frederiksberg

Paulun Bolig Frederiksberg søger trainee med interesse og evner for både sagsbehandling og salg.

Dine arbejdsopgaver i første halvdel af uddannelsen vil være alle områder af sagsbehandling i butikken, lige fra en bolig kommer til salg, til den er solgt. Det er blandt andet indhentelse af dokumenter, korrespondance med ejerforeninger, annoncering af boligen på sociale medier og trykte medier, kundekontakt i butik og per telefon og i det hele taget at være butikkens omdrejningspunkt.

Dine arbejdsopgaver i anden halvdel af uddannelsen vil være salg, styring af køberkartotek, kontakt til potentielle købere, samt efter en grundig oplæring ligeledes fremvisninger og salg af boliger – herunder primært ejerlejligheder og andelsboliger.

Arbejdernes Landsbank
Finanselev til filialen i Valby

Arbejdernes Landsbank

Bliv finanselev i Arbejdernes Landsbank august 2020 og start allerede nu som kunderådgiver service. Vi søger en finanselev, der ved, at god rådgivning handler om mere end penge, og hvor du bliver klædt på til at rådgive hele vejen rundt.

Arbejdernes Landsbank

Med en elevplads hos Arbejdernes Landsbank tager du det næste skridt i din karriere. Du vælger en finansuddannelse over 2 år, hvor tiden flyver af sted. Uddannelsen byder på en spændende tid fuld af udfordringer og succesoplevelser.

For at give dig den bedste uddannelse, har vi skræddersyet et uddannelsesforløb, som giver dig indsigt i vores produkter, systemer og holdninger i forhold til kunderådgivning. Denne uddannelse sker via Finanssektorens Uddannelsescenter.

Arbejdernes Landsbank
Arbejdernes Landsbank
Finanselev til filialen i Vanløse

Arbejdernes Landsbank

Vi søger en finanselev, der ved, at god rådgivning handler om mere end penge, og hvor du bliver klædt på til at rådgive hele vejen rundt.

Arbejdernes Landsbank

Frem til august 2020 bliver du ansat som kunderådgiver service, hvor du bliver filialens frontperson. Denne periode giver dig bl.a. et indblik i vores systemer, forretningsgange og bankens produkter og ”klæder dig på” til en rigtig god start på dit elevforløb.

For at give dig den bedste uddannelse, har vi skræddersyet et uddannelsesforløb, som giver dig indsigt i vores produkter, systemer og holdninger i forhold til kunderådgivning. Denne uddannelse sker via Finanssektorens Uddannelsescenter.

Arbejdernes Landsbank
Interdan Bil A/SKontorelev med speciale i administration

Interdan Bil A/S, Glostrup

K.W. Bruun Import A/S søger ca. pr. 1. september 2020 en kontorelev til en 2-årig uddannelsesstilling med speciale i administration.

Hvis du har mod på en praktisk uddannelse hos en af Danmarks dygtigste bilimportører, så kan du nu blive en del af vores afdeling for billogistik, der har som overordnet ansvar at sikre et fejlfrit flow, fra bilerne er bestilt på fabrikken, til de er leveret hos forhandlerne.

Som elev bliver du tilknyttet en buddy, som vil være din personlige sparringspartner under hele uddannelsen. Din buddy og dine øvrige kolleger vil hjælpe dig i gang med arbejdet, og vi står klar til at lære fra os, men det er også vigtigt, at du selv er nysgerrig på, hvilke opgaver du kan løse og hvilket ansvar, du kan få.

Solrød KommuneEr du en af vores nye, dygtige kontorelever i offentlig administration?

Solrød Kommune

Drømmer du om et spændende arbejde med mange forskellige fremtidsmuligheder inden for det offentlige? Så er du måske en af vores nye kontorelever. Solrød Kommune søger per 1. september 2020 to kontorelever, der har lyst til at være en del af en arbejdsplads, hvor vi har det rigtig godt med hinanden.

Du bliver en del af et fællesskab på 4 kontorelever, og får en alsidig uddannelse, der veksler mellem praktik og skoleperioder. Du kommer til at arbejde i 2 forskellige afdelinger i løbet af uddannelsen, med et års varighed hvert sted.

Du starter derfor enten i Teknik og Miljø og afslutter uddannelsen i Visitation og Koordination, eller du starter på Uglegårdsskolen og afslutter uddannelsen i Teknik og Miljø.

GLS Denmark A/S
Handelselev med speciale i salg til hovedkontoret i Kolding

GLS Denmark A/S

GLS Denmark A/S

Har du lyst til en spændende elevtid i krydsfeltet mellem salg, handel og kundeservice? Er du god til at kommunikere, og synes du det er fedt at yde god kundeservice? Vil du arbejde for en af landets førende pakkedistributører? Så skal du søge handelselevplads hos os.

Din 2-årige elevtid deles op mellem to afdelinger, hvor du er hos hhv. kundeservice- og salgsafdelingen. Du får selvfølgelig grundig oplæring i begge afdelinger, inden du kastes ud i de mange forskelligartede opgaver.

GLS Denmark A/S
FIRMANAVN
Finanselev

Codan Forsikring A/S, Aarhus eller København

Som finanselev får du et 2-årigt elevforløb med:

Codan Forsikring A/S
 • 95 % chance for fastansættelse
 • 17.508 kr. lige i foret… hver måned!
 • Karrieremuligheder inden for økonomi, jura, forsikring, salg eller rådgivning

Du skal bare have gennemført HHX, STX, HTX, HF eller EUX.

Fristet? Se mere, og mød de andre elever inde på annoncen.

Codan Forsikring A/S
Interdan Bil A/SØkonomielev

Interdan Bil A/S, Glostrup

Kickstart din karriere med en praktisk uddannelse inden for økonomi og regnskab

Interdan Bil A/S søger en økonomielev pr. 1. september 2020 til en 2-årig uddannelsesstilling. Hvis du har mod på en praktisk uddannelse, som giver gode jobmuligheder inden for økonomiområdet, både i og udenfor Interdan-koncernen, så læs videre.

Som elev bliver du tilknyttet en buddy, som vil være din personlige sparringspartner under hele uddannelsen. Din buddy og dine øvrige kolleger vil hjælpe dig i gang med arbejdet, og vi står klar til at lære fra os, men det er også vigtigt, at du selv er nysgerrig på, hvilke opgaver du kan løse og hvilket ansvar du kan få.

Stena Recycling A/S
Stena Recycling A/S søger Logistikelev (Transport)

Stena Recycling A/S, Brøndby

Er du målrettet, engageret og tør du tage ansvar, er det måske dig vi søger.

Stena Recycling A/S

Som logistikelev hos os tager vi din uddannelse alvorligt. Du bliver en vigtig del af logistikafdelingen, som håndterer den daglige planlægning og disponering af vores lastbiler i hele Danmark. Helt afhængig af hvor meget ansvar du selv tager for din læring, jo større muligheder får du for selvstændige opgaver, som vil udfordre dig såvel fagligt som personligt.

Dine primære arbejdsområder:

 • Planlægning af transport
 • Disponering af biler i Danmark
 • Ordrebehandling, herunder sikre at alt er kørt
Stena Recycling A/S
LIF Lægemiddelindustriforeningen
Kontorelev til Lif-koncernen – en uddannelse med fremtid

LIF Lægemiddelindustriforeningen, København

Lif-koncernen søger en kontorelev med specialet privat administration, som kan starte d. 1. september 2020. Som elev hos os får du en spændende uddannelse inden for administration i en organisation, der fremmer lægemiddelindustriens interesser. Du indgår i et tæt samspil med gode kolleger i et rart og positivt arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på trivsel og udvikling.

Vi har tilrettelagt et alsidigt uddannelsesprogram, hvor du kommer rundt i fem forskellige afdelinger: Atrium, DLI MI, reception og facility, Lifs sekretariat og husets økonomiafdeling.

Vi sørger for, at du får en grundig oplæring, så du på sigt kan arbejde selvstændigt med udvalgte, administrative opgaver. Efter endt uddannelse har du gode faglige kompetencer inden for flere forskellige, administrative områder. Dermed har du et solidt fundament for dit videre karriereforløb.