7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 7 af 7 resultater.
FOSS
2 kontorelever

FOSS, Hillerød

Leder du efter en elevplads, hvor du hurtigt får ansvar for dine egne opgaver? Så er en FOSS stedet for dig! Vi lægger vægt på høj faglighed hos vores medarbejdere og vi leder nu efter to nye kontorelever med speciale i administration til start 1. september 2020.

Gennem dit 2-årige elevforløb bliver du tilknyttet 4 forskellige afdelinger. Du kommer til at arbejde i Finance, Global Order Logistics, Market Communication og Global Sourcing og får ad denne vej opbygget et godt kendskab til administrativt arbejde i hele FOSS. Du vil hurtigt få selvstændigt ansvar for dine opgaver, og der er mulighed for stor udvikling i jobbet - både fagligt og personligt.

Som kontorelev hos FOSS vil dine arbejdsopgaver være mangeartede og kan bl.a. omfatte

  • Salgsforecasting og salgssupport til salgsdatterselskaber og distributører
  • BtB-marketingkampagner, online marketing samt udarbejdelse af salgsstøttematerialer
FOSS
Willis Towers Watson
Administrations-elev

Willis Towers Watson, Nærum

Som elev hos Willis Towers Watson bliver du en del af en spændende international virksomhed med et godt arbejdsmiljø og med mulighed for selvstændigt at varetage en bred vifte af administrative opgaver.

Som elev hos os får du et varieret uddannelsesforløb, hvor du i løbet af dit toårige elevforløb bliver oplært i diverse administrative opgaver såsom:

  • Registrering af skader, samt behandling af bilag til anmeldte skader
  • Udarbejdelse af skadestatistikker
  • Behandling af opkrævninger, fornyelser og reguleringer
Willis Towers Watson
Lån & Spar Bank
Finanstrainee

Lån & Spar Bank

Vil du være en del af en bank, der både har tilfredse kunder og glade medarbejdere?

Den 1. februar 2021 byder vi velkommen til cirka 10 dygtige nyuddannede finansbachelorer. De skal være Finanstrainees her hos os i 15 måneder. Er du en af dem?

Som Finanstrainee bliver du tilknyttet et Rådgivningscenter, hvor du bliver en del af teamet i hverdagen. Når du er kommet godt ind i stillingen som Finanstrainee, får du din egen kundeportefølje, som du kommer til at rådgive og servicere på et højt fagligt niveau. Du vil hurtigt få ansvar og komme til at sætte dit præg på jobbet. På sigt er der desuden gode karrieremuligheder i Lån & Spar, både som generalist, specialist eller en lederkarriere.

Lån & Spar Bank
VELUX A/S
Handelselev til kundeservice og salg

VELUX A/S, Hørsholm

Har du lyst til at være en del af en dynamisk international virksomhed?

Velux A/S

På vores kontor i Hørsholm får du din daglige gang blandt 50 erfarne kolleger og vores elev, som startede sidste år. Her vil du som udgangspunkt være tilknyttet Service og Reservedele i vores kundeservice-afdeling. Du kan derfor ikke undgå at blive ekspert i kundekontakt og produktbeskrivelser, når du:

  • har kontakt med kunder over telefon og pr. mail, hvor du behandler reklamationer og servicesager
  • varetager administrative opgaver som serviceoprettelser i SAP
  • bestiller varer til vores teknikere ude i marken og sørger for, at de altid har de varer, de skal bruge, til at hjælpe kunderne
  • aflæser tekniske tegninger, så du kan sende de korrekte reservedele til kunderne.
VELUX A/S
Nordsjællands PolitiKontorelev med speciale i økonomi

Nordsjællands Politi, Helsingør

Vi søger en økonomikontorelev med start d. 1. september 2020.

Hos Nordsjællands Politi kan vi tilbyde dig et alsidigt og udviklende uddannelsesforløb, hvor du sammen med nogle dygtige og engagerede medarbejdere kommer til at løse nogle af de mange administrative arbejdsopgaver, som løftes i Økonomiafdelingen hos Nordsjællands Politi.

Du vil få en arbejdsdag, der ofte indeholder en god blanding af nye udfordringer og mere rutineprægede arbejdsopgaver. Du bliver en del af et stærkt fagligt og socialt elevhold, der er sammensat af både 1. & 2. års elever. Du får tilknyttet en elevansvarlig, som kan give råd og sparring igennem hele dit elevforløb – både hvad angår uddannelsen og arbejdspladsen.

Nordsjællands PolitiKontorelever med speciale i Offentlig Administration

Nordsjællands Politi

Vi søger kontorelever med start d. 1. september 2020.

Hos Nordsjællands Politi kan vi tilbyde dig et alsidigt og udviklende uddannelsesforløb, hvor du sammen med nogle dygtige og engagerede medarbejdere, kommer til at løse nogle af de mange administrative opgaver, som løftes af Nordsjællands Politi.

Som elev hos os kommer du til at indgå i en turnusordning, hvor du kommer rundt i forskellige afdelinger gennem dit uddannelsesforløb. Du vil derfor få en arbejdsdag, der ofte indeholder en god blanding af nye udfordringer og mere rutineprægede arbejdsopgaver. Du bliver en del af et stærkt fagligt og socialt elevhold, der er sammensat af både 1. & 2. års elever. Du får tilknyttet en elevansvarlig, som kan give råd og sparring igennem hele dit elevforløb – både hvad angår uddannelsen og arbejdspladsen.

Handelsassistentelev – salg
Lope Group er en dynamisk handelsvirksomhed med fokus på det skandinaviske marked med et bredt sortiment af produkter til bad, beslag og garderobe.
Lope Group A/S, Hillerød
Jobindex