72 job matcher din søgning 72 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 72 resultater.
Brødrene A & O Johansen A/S
Kontorelev med flair for analyser og administration søges til AOs HR-afdeling i Albertslund

Brødrene A & O Johansen A/S

Trives du med analyser og administrative opgaver, og er du detaljeorienteret og serviceminded? Så er det måske lige dig, vi er på udkig efter.

Brødrene A & O Johansen

Vi tilbyder en 2-årig kontoruddannelse, hvor du bliver en del af vores dygtige HR-team med top-engagerede kolleger. Vi sørger for, at du som elev får et godt fundament inden for de administrative opgaver på en arbejdsplads, som er i konstant udvikling.

Sammen udarbejder vi en personlig uddannelsesplan, som er en gensidig aftale om ansvar og arbejdsopgaver. Vi forventer, at du tager medansvar for egen læring og udvikling, - og så gør vi vores bedste for, at dit arbejde bliver spændende, udviklende og lærerigt.

Brødrene A & O Johansen A/S
Flügger A/S
HR- og administrationselev til Flüggers hovedkontor

Flügger A/S, Rødovre

Er du på udkig efter en farverig arbejdsplads til din elevuddannelse med speciale i HR og administration? Hos Flügger er vi mere end farvekoder og malerspande.

Som HR- og administrationselev bliver du del af en danskejet og børsnoteret virksomhed med globalt afsæt. Din faste base bliver på vores hovedkontor i Rødovre, tæt på både bus og motorvej. En elevplads hos os giver dig indsigt i en international virksomhed, som har hele værdikæden fra udvikling og innovation til produktion, distribution og salg.

Vi tilbyder dig et bredt 2-årigt forløb, hvor du sammen med øvrige administrative kolleger har fokus på professionel drift af hovedkontoret til glæde og gavn for gæster og kolleger. Du bliver del af Flüggers HR-afdeling, hvor vi lægger vægt på højt tempo, professionalisme og humor.

Flügger A/S
Grant Thornton
Revisortrainee med start snarest muligt

Grant Thornton, København

Er du vild med tal? Brænder du for at udvikle dig sammen med dine kollegaer? Så er det måske netop dig, vi leder efter til en af vores afdelinger.

Grant Thornton

Vi søger en revisortrainee til vores afdeling i København - hos dygtige, engagerede kollegaer i et uformelt miljø. Hver dag er ny læring, og du vil hurtigt opleve, at du får kundeansvar og kommer med ud til kunder.

Vi sætter en ære i, at vores arbejde er af højeste kvalitet, og at vi yder den bedste og mest dedikerede service til vores kunder – og vi forventer, at du gør det samme. Du vil blive en del af et dynamisk og professionelt team, hvor et lærerigt og udviklende arbejdsmiljø vægtes højt trods travle og hektiske perioder.

Grant Thornton
Københavns PolitiKontorelever med speciale i offentlig administration med start den 1. september 2020

Københavns Politi

Vi tilbyder dig et alsidigt og udviklende uddannelsesforløb, idet du som kontorelev er uundværlig i understøttelsen af politiets kerneopgaver.

Vi sørger for, at du får et velkoordineret elevforløb og skaber rammen for en god og solid uddannelse, samt tilbyder en arbejdsdag, der ofte indeholder en god blanding af nye udfordringer og mere rutineprægede arbejdsopgaver. Du bliver en del af et stærkt fagligt og socialt elevhold, der er sammensat af både 1. & 2. års elever. Du får tilknyttet en elevansvarlig, som kan give råd og sparring igennem hele dit elevforløb – både hvad angår uddannelsen og arbejdspladsen.

I din elevtid kommer du rundt i flere forskellige afdelinger for at sikre, at du får et større indblik i politiets opgaver og det administrative set-up, der understøtter hele organisationen.

Nybolig
Kontortrainee til Nybolig Herlev

Nybolig, Herlev

Er du selvstændig, grundig og serviceminded? Kan du lide at være en vigtig del af et ambitiøst team? Og trives du med stort ansvar i en travl hverdag? Så er du måske den helt rigtige kandidat til vores team.

Som kontortrainee hos os får du et spændende udfordrende job, hvor der er plads til personlig og faglig udvikling.

Som kontortrainee kommer du til at have en del kontakt med kunderne, men din primære opgave er at understøtte mæglerne i deres opgaver. Du bliver en meget vigtig del af holdet, og du er dermed også god til at holde flere bolde i luften og få udført dine opgaver. Du vil også stå for kontakt til vores kunder og i det hele taget sørge for, at forretningen kører.

Nybolig
Willis Towers Watson
Administrations-elev

Willis Towers Watson, Nærum

Som elev hos Willis Towers Watson bliver du en del af en spændende international virksomhed med et godt arbejdsmiljø og med mulighed for selvstændigt at varetage en bred vifte af administrative opgaver.

Som elev hos os får du et varieret uddannelsesforløb, hvor du i løbet af dit toårige elevforløb bliver oplært i diverse administrative opgaver såsom:

 • Registrering af skader, samt behandling af bilag til anmeldte skader
 • Udarbejdelse af skadestatistikker
 • Behandling af opkrævninger, fornyelser og reguleringer
Willis Towers Watson
miinto ApSKontorelev til Operations

miinto ApS, København

Miinto vokser hurtigt og har lagt en aggressiv vækststrategi i Europa for de næste 3 år. Derfor har vi brug for en struktureret og ambitiøst kontorelev, som vil være med til at sætte fodspor på Miintos fashion e-commerce. Kom med os på vores videre rejse! Som vores nye kontorelev skal du være med til at guide og hjælpe vores nye partnere frem til de modtager deres første ordre fra vores kunder.

Som kontorelev i Operations, kommer du til at være med på en spændende rejse og nogle af dine arbejdsopgaver bliver bl.a:

 • At byde vores nye partnere velkommen og uddanne dem i hvordan man bruger vores systemer
 • Samarbejde med vores Integrationsteam og vores partnere om at udvikle det nødvendige feed med deres produktdata
 • Sørge for at alle vores partneres produkter er online, så de kan komme ud til vores kunder hurtigst muligt
MAN Energy Solutions
Shippingelev

MAN Energy Solutions, København

Vi søger en elev til vores shippingafdeling i København, der er klar til en spændende toårig uddannelse i et internationalt og multikulturelt miljø.

Vores shippingafdeling består af et stort team, der varetager eksport, cross-trade og returforsendelser worldwide. Du vil igennem dit uddannelsesforløb indgå på lige fod med resten af teamet og løse opgaver fra A-Z.

MAN

Du vil have daglig kontakt til udlandskontorer, kunder og transportører i forbindelse med arrangering af forsendelserne. Du vil lære udarbejdelse og sikring af nødvendige eksportdokumenter, toldpapirer, fakturering af og opfølgning på forsendelserne. Regler for transportaftaler og lovgivning vil ligeledes blive en del af dit uddannelsesforløb.

MAN Energy Solutions
MAN Energy Solutions
Indkøbselev

MAN Energy Solutions, København

Vi søger en elev til vores indkøbsafdeling i København, der er klar til en spændende toårig uddannelse i et internationalt og multikulturelt miljø.

Vores indkøbsafdeling består af 2 teams, strategisk og taktisk. Du kommer til at være en del af et team, som består af strategiske, taktiske indkøbere igennem de 2 år, uddannelsen tager.

MAN

Du vil være både taktisk og strategisk indkøber igennem dit uddannelsesforløb og lære produkter og leverandører at kende, men samtidig også lære, hvordan du laver strategier for produkter og leverandører. Du vil også lære, hvordan man laver kontrakter og andre aftaler med leverandører.

MAN Energy Solutions
MAN Energy Solutions
Administrationselev

MAN Energy Solutions, København

MAN

Vi søger elever, der er klar til en spændende toårig uddannelse i administration i et internationalt og multikulturelt miljø.

Du vil i løbet af de 2 år komme i 2-3 forskellige afdelinger, så vi sikrer, at du enten får den bredest mulige uddannelse eller en lidt mere specialiseret uddannelse.

Du får en målrettet uddannelse med masser af muligheder, så vi sikrer, at du får både faglig og personlig udvikling i en international virksomhed med afdelinger i mere end 150 lande.

Vi ønsker, at vores elever bliver fremtidens medarbejdere hos MAN Energy Solutions, og derfor gør vi meget for at sikre, at du som elev kommer til at få ansvar og udfordringer undervejs.

MAN Energy Solutions
Sampension A/S
Økonomielev

Sampension A/S, Hellerup

Vil du uddannes i en virksomhed i vækst? Og drømmer du om en fremtid inden for økonomi og regnskab? Så er Sampension den perfekte læreplads for dig!

Til september 2020 skal vi bruge en engageret økonomielev. Vi tilbyder dig en 2-årig økonomiuddannelse i Sampension, der er et af Danmarks største pensionsselskaber.

Sideløbende med uddannelse på skole bliver du uddannet i Sampensions økonomiområde, hvor du vil få grundig oplæring inden for økonomi og regnskab.

Sampension A/S
Sampension A/S
Finanselev

Sampension A/S. Hellerup

Vil du uddannes i en virksomhed i vækst?

Og kan du – i løbet af de næste par år – se dig selv yde professionel og nærværende pensionsrådgivning i en afdeling med højt humør og højt tempo? Så er Sampension den perfekte læreplads for dig.

Til september 2020 starter vi et nyt elevforløb. Derfor skal vi bruge to engagerede finanselever, som vil være med til at rådgive kunder, så de får den pensionstilværelse og sygdomsdækning, de ønsker.

Vi tilbyder dig en 2-årig finansuddannelse i Sampension, der er et af Danmarks største pensionsselskaber.

Sampension A/S
DACHSER Denmark A/SSpeditørelev hos DACHSER i Hvidovre – genopslag

DACHSER Denmark A/S

Vil du have en uddannelse, der åbner døren til det meste af verden? Drømmer du om at udfolde dine evner og indfri dine ambitioner i et unikt, internationalt miljø? Så søg ind som speditørelev og bliv klar til fremtidens udfordringer. Lige nu er vi på udkig efter to engagerede og ambitiøse speditørelever!

Vores elevprogram er designet til at klæde dig på fagligt og personligt, så du med tiden selvstændigt kan guide vores kunder og håndtere deres transporter på bedst mulig måde.

Vi tilbyder et spændende job med faglige udfordringer, hvor du vil få en bred kontaktflade til vores internationale organisation og indgå i forskellige tværfaglige teams. Du får gode kolleger, der skatter et godt og humørfyldt arbejdsmiljø, løn efter overenskomst, frihed under ansvar og mulighed for udstationering.

DACHSER Denmark A/S
Flügger A/S
Økonomielev til Flügger group A/S

Flügger A/S, Rødovre

Er du på udkig efter en farverig arbejdsplads til din elevuddannelse med speciale i økonomi?

Som Økonomielev hos Flügger bliver du en del af en danskejet og børsnoteret virksomhed med globalt afsæt. En elevplads hos os giver dig indblik i en virksomhed, som har hele værdikæden fra udvikling og innovation til produktion, distribution og salg. Vi kan derfor tilbyde dig et bredt 2-årigt forløb, hvor du kommer rundt om alle vores regnskabsmæssige processer.

Efter endt uddannelse som økonomielev hos Flügger vil du kunne:

 • Håndtere alle opgaver fra A-Z indenfor en regnskabsfunktion
 • Have indsigt i alle de regnskabsmæssige facetter ved at arbejde i en virksomhed med hele værdikæden – udvikling, produktion, B2B såvel som B2C handel
Flügger A/S
homeAdministrativ ejendomsmæglertrainee

home, Frederiksberg

home Frederiksberg søger en administrativ ejendomsmæglertrainee til vores forretninger på Frederiksberg med tiltrædelse i foråret 2020.

Vi forventer at du:

 • Har en finansøkonom- eller en finansbacheloruddannelse med i bagagen eller alternativt vil tage fagene på akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning under dit traineeforløb.
 • Er en person, som kan lide at arbejde med og gennem mennesker. Er venlig og tilstrækkelig dynamisk til at nå resultater i kraft af en logisk og systematisk arbejdsform.
 • Er klar til et job, med travlhed og lidt skæve arbejdstider, da vi arbejder når kunderne ønsker vores tilstedeværelse.

Vi tilbyder:

 • Et 2-årigt traineeforløb, hvor du afslutter med at blive registreret som ejendomsmægler i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.
 • Et job med fokus på ejendomsmæglerens administrative arbejdsopgaver og funktioner.
 • Et job hvor du fungerer som assistent for vores ejendomsmæglere.
HOFORØkonomielev

HOFOR, København

Vil du arbejde med kreditor, debitor, finans og controlling på en stor arbejdsplads?

Vi søger en økonomielev med opstart den 1. september 2020, som gerne vil afslutte sin elevuddannelse med to års praktik i vores virksomhed, kombineret med skoleophold.

I dit første år som elev vil du være i regnskabssektionen, hvor du kommer gennem kreditor-, debitor- og finansfunktionerne. Du vil blandt andet beskæftige dig med behandling og bogføring af fakturaer og udlæg, afstemning af kreditorsaldi, fakturering af kunder og opfølgning på indbetalinger, moms og afgifter, bankafstemninger samt håndtering af kreditkort.

I det andet år i din elevtid vil du være i controller-sektionen. Her bliver du involveret i udarbejdelsen af budgetter, estimater, økonomiopfølgning samt udfærdigelsen af årsregnskaber og diverse økonomiske analyser.

IT-Universitetet i København
Kontorelev med speciale i offentlig administration

IT-Universitetet i København

Vil du sammen med dygtige kollegaer understøtte en organisation, der skaber viden om IT og giver værdi til samfundet?

Du får i din elevtid et bredt kendskab til arbejdet i tre af ITU’s afdelinger, hvor du bidrager til den administrative understøttelse af organisationen.

IT-Universitetet i København

De primære arbejdsopgaver som kontorelev omfatter generel administrativ sagsbehandling og studieadministrative opgaver, som f.eks. optag på uddannelserne og personaleadministration.

Derudover løfter du opgaver inden for regnskab og økonomi, og du servicerer danske og udenlandske studerende samt undervisere og forskere.

IT-Universitetet i København
Danbolig A/S
Salgstrainee til danbolig Amager

Danbolig A/S, København

Skal du også være med på succesrejsen og blive en del af vinderholdet?

Vi har vanvittig travlt og søger derfor endnu en trainee til vores forretninger på Amager med tiltrædelse snarest muligt.

Efter vores bedste overbevisning er ledelsens opgave at få medarbejderne til at møde vores kunder med den højeste faglighed og de bedste værktøjer i værktøjskassen, så vores kunder oplever den aller bedste kundeservice.

Når vi siger stærk kultur, så mener vi det! Alle vores ledere og mæglere er vores ”gamle” trainees, og vi sætter en dyd i at sikre, at du bliver så dygtig, så du har lysten og evnen til at blive tilbudt et job, når du er færdig med din trainee-periode. Vores mål er at blive din foretrukne arbejdsplads!

DI Dansk IndustriStart din karriere som kontorelev i Dansk Industri

DI Dansk Industri, København

Kan du se dig selv skrive et referat med den ene hånd, mens du trykker send på afdelingens nyhedsbrev med den anden? Du har muligheden som kontorelev i DI.

Kontoreleverne i DI rokerer rundt i 3 til 4 forskellige afdelinger i løbet af 2 år, som hver især byder på forskellige udfordringer. Du skal blandt andet deltage i møder, blive superbruger i systemerne, udsende information til medlemmer, klargøre materialer til konsulenterne, booke rejser og mødelokaler, planlægge arrangementer, læse korrektur og alle mulige andre sekretæropgaver.

I løbet af elevtiden skal du på skole af 1-2 ugers varighed, hvor du vil få undervisning i ting, der relaterer sig til det, du arbejder med. Gennem hele elevtiden er du tilknyttet en elevvært i DI, som vil gøre alt for at guide dig igennem til en god fagprøve. Som færdigudlært kontorelev hos DI har du både forståelse for god administration, kommunikation og service.

Arbejdernes Landsbank
Finansøkonom til filialen på Bispebjerg

Arbejdernes Landsbank

Har du den tankegang og indstilling, der skal til for at skabe de bedste løsninger for vores kunder, så kan vi tilbyde dig en spændende karriere med start i august 2020.

Arbejdernes Landsbank

Som finanstrainee er du en del af teamet i vores filial på Bispebjerg. Du får ansvaret for din egen kundeportefølje af yngre kunder, som du skal servicere og rådgive inden for alle bankens forretningsområder. Sammen med dine kollegaer skal du markedsføre filialen i området, ligesom du via lokale aktiviteter og dit netværk skal være med til at tiltrække nye kunder til filialen.

For at give dig den bedste uddannelse, har vi skræddersyet et internt uddannelsesforløb, som giver dig indsigt i vores produkter, systemer og holdninger i forhold til kunderådgivning.

Arbejdernes Landsbank