22 job matcher din søgning 22 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 22 resultater.
DACHSER Denmark A/SSpeditørelev hos DACHSER i Kolding

DACHSER Denmark A/S

Drømmer du om at udfolde dine evner og indfri dine ambitioner i et unikt, internationalt miljø? Så søg ind som speditørelev, og bliv klar til fremtidens udfordringer. Vi søger netop nu efter nye engagerede og ambitiøse speditørelever!

Vores elevprogram er designet til at klæde dig på fagligt og personligt, så du med tiden selvstændigt kan guide vores kunder og håndtere deres transporter på bedst mulig måde.

Du vil blive en del af vores afdeling for vejtransport, hvor du vil få en alsidig elevuddannelse, der introducerer dig til hele husets virke. Du kommer rundt i flere forskellige afdelinger, og i takt med at dine kompetencer udvikles, vil du løbende få egne ansvarsområder.

DACHSER Denmark A/S
Brødrene Hartmann A/STag en spændende administrationselevuddannelse hos Hartmann Technology

Brødrene Hartmann A/S, Tønder

Er du systematisk, og har du det overblik, der sikrer, at detaljerne også kommer på plads? Har du lyst til en spændende og alsidig uddannelse i en international virksomhed i vækst?

Vi søger nu en administrationselev hos Hartmann Technology i Tønder. Leder du efter en elevplads, hvor du hurtigt får ansvar for dine egne opgaver, er dette den rigtige elevplads for dig.

Brødrene Hartmann A/S er verdens førende virksomhed inden for salg og produktion af moulded fiber emballage til æg og frugt. Hartmann Technology er verdens førende producent af maskiner til moulded fiber emballage. Vores teknologi og produkter gør brug af genbrugspapir og er dermed et bæredygtigt alternativ til plastemballage.

EY
Revisortrainee – HHX, STX, financial controller eller finansøkonom

EY, Aabenraa

Som revisortrainee tager du dit første skridt mod at kickstarte en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Du får chancen for at gå hele vejen og blive statsautoriseret revisor, og vi hjælper dig på vej med dine drømme og ambitioner.

Som trainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag. Du bliver en del af et ungt og dynamisk team med en høj faglighed og sparring fra dygtige kollegaer.

EY
EY
Revisortrainee – HHX, STX, financial controller eller finansøkonom,

EY, Haderslev

Som revisortrainee tager du dit første skridt mod at kickstarte en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Du får chancen for at gå hele vejen og blive statsautoriseret revisor, og vi hjælper dig på vej med dine drømme og ambitioner.

Som trainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag. Du bliver en del af et ungt og dynamisk team med en høj faglighed og sparring fra dygtige kollegaer.

EY
Pharma Nord
Økonomielev

Pharma Nord, Vejle

Er du i gang med din EUX, HHX eller STX kombineret med en EUD i økonomi, eller har du den allerede? Kan du arbejde struktureret og detaljeorienteret? Og ønsker du at være en del af en velfungerende afdeling med dygtige kollegaer i en spændende virksomhed? Så er du måske Pharma Nords nye økonomielev til vores hovedkontor i Vejle.

Som elev vil du få særdeles gode betingelser for dygtiggørelse inden for alle facetter af økonomifaget, og du vil arbejde med kompetente kollegaer, som vil stå til rådighed med hjælp og støtte, når der er behov.

Som elev vil du få særdeles gode betingelser for dygtiggørelse inden for alle facetter af økonomifaget, og du vil arbejde med kompetente kollegaer, som vil stå til rådighed med hjælp og støtte, når der er behov.

Pharma Nord
Nybolig Estate Estate Bolig Vejle søger ejendomsmægler-trainee

Estate

Hos Estate Bolig Vejle er vi et stærkt team af medarbejdere, der yder deres allerbedste for at sikre, at vi i hver eneste handel lever op til kundernes forventninger eller overgår dem. Vores forretning er funderet på gensidig, personlig tillid. Vi lover aldrig mere, end vi ved, vi kan holde.

Vi søger: En dygtig trainee, der har lyst til, eller allerede er i gang med, at uddanne sig indenfor ejendomsmæglerbranchen.

Vi tilbyder dig

 • En trainee-stilling med faglige og personlige udviklingsmuligheder
 • En spændende og alsidig hverdag
 • Kompetente og dynamiske kollegaer
Estate
Lån & Spar Bank
Finanstrainee

Lån & Spar Bank

Vil du være en del af en bank, der både har tilfredse kunder og glade medarbejdere?

Den 1. februar 2021 byder vi velkommen til cirka 10 dygtige nyuddannede finansbachelorer. De skal være Finanstrainees her hos os i 15 måneder. Er du en af dem?

Som Finanstrainee bliver du tilknyttet et Rådgivningscenter, hvor du bliver en del af teamet i hverdagen. Når du er kommet godt ind i stillingen som Finanstrainee, får du din egen kundeportefølje, som du kommer til at rådgive og servicere på et højt fagligt niveau. Du vil hurtigt få ansvar og komme til at sætte dit præg på jobbet. På sigt er der desuden gode karrieremuligheder i Lån & Spar, både som generalist, specialist eller en lederkarriere.

Lån & Spar Bank
Arbejdstilsynet
Kontorelever med interesse for offentlig administration og sagsbehandling til Tilsynscenter Syd Kolding

Arbejdstilsynet

Beskæftigelsesministeriet

Interesserer du dig for samfundsforhold? Vil du være med til at skabe et godt arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser? Og vil du være en del af en moderne og dynamisk offentlig arbejdsplads, hvor vi står klar til at give dig en spændende og lærerig elevtid? Så bliv kontorelev hos Arbejdstilsynets Tilsynscenter Syd i Kolding.

Som elev hos os får du en alsidig kontoruddannelse med faglige udfordringer og personlig udvikling. Vi er 106 medarbejdere i Tilsynscenter Syd, som står klar til at give dig en spændende og lærerig elevtid. Vi har et godt samarbejde og vi er gode til at hjælpe hinanden. Vi har erfaring med elever og gør meget for, at du bliver en del af gruppen.

BOVIAElev

BOVIA, Kolding

–Allround kontoruddannelse

Kunne du tænke dig et spændende elevforløb inden for boligadministration, og er du nysgerrig efter viden og stiller krav til dine omgivelser, så har vi jobbet til dig

Du får en spændende hverdag, hvor du under dit elevforløb kommer rundt i min. 3 afdelinger i organisationen – udlejning, økonomi og drift.

Vi står bag dig under hele dit elevforløb med såvel støtte og opbakning som udfordringer, der kan være med til at udvikle dig. Bovia er kendetegnet ved store frihedsgrader og korte kommandoveje. Der hersker en uformel tone, og der er gode muligheder for udvikling, hvis du selv tager initiativet.

BoligSydKontorelev med speciale i administration

BoligSyd, Aabenraa

Har du lyst til en spændende og alsidig kontoruddannelse, så søger BoligSyd en ansvarlig, åben og selvstændig kontorelev med speciale indenfor administration.

Vi søger en elev, der har mod på at blive udfordret og som tør tage ansvar. Vi lægger vægt på, at du har en udadvendt personlighed, er serviceminded og at du har evnen og viljen til at lære.

Som elev indenfor administration hos BoligSyd vil du primært skulle arbejde i vores udlejning, hvor du vil arbejde med de forskellige opgaver som:

 • Tilmeldinger til venteliste
 • Opsigelser af lejemål
 • Tilbud på lejemål
 • Lejekontrakter
 • Udlejning af fælleslokaler
Erhvervsakademi KoldingKontorelev

Erhvervsakademi Kolding

IBA Erhvervsakademi Kolding søger en serviceminded og dygtig kontorelev med ”offentlig administration” som speciale til ansættelse 10. august 2020.

Du kan se frem til at blive en del af et internationalt miljø, hvor du bliver udfordret fagligt og personligt. Du vil blive inddraget i mange forskellige arbejdsområder og blive del af en arbejdsplads med et højt aktivitetsniveau, hvor fremtiden står åben, og mulighederne er mange, og hvor netop dine muligheder for at påvirke tingene kun begrænses af din energi og dine kompetencer.

Du vil bl.a. blive beskæftiget med nedenstående arbejdsopgaver

 • koordinering og planlægning af eksamen
 • journalisering og arkivering jf. GDPR
 • registrering af studerende
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Kom rigtig fra start i karrieren som økonomitrainee i de bedste rammer

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Udfold dit talent på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste.

Som økonomitrainee til erhvervsservice vil du opleve en høj grad af frihed ledsaget af et stigende ansvar. Det gælder både de opgaver du løser i erhvervsservice og de sekretæropgaver, du kommer til at løse i vores reception.

Det er vores klare erfaring, at det er den bedste måde at udvikle dine evner på. Derfor kommer du til at løse opgaver for vores kunder, ligesom du bliver en naturlig del af vores ansigt udadtil, når du byder kunder og samarbejdspartnere velkommen via din placering i receptionen.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
DSV
Følg os ind i fremtiden – bliv speditørelev hos DSV

DSV, Horsens, Esbjerg eller Herning

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop den rolle, som motiverer dig mest.

Som speditør i DSV arbejder du med vores kerneydelse – det bliver dit ansvar at sikre en god aftale og den allerbedste transport. Du planlægger logistik og shipping af varer rundt i hele verden, og du følger løbende op på forsendelser; om morgenen taler du måske med Hong Kong og om eftermiddagen med Hamburg.

DSV

DSV har stor erfaring med elever og talentudvikling, og hos os bliver du en del af en årgang med 50 dygtige og topmotiverede elever. Har du ambitionerne og arbejder proaktivt og målrettet, er der ikke langt til en lederstilling eller en stilling i DSV i udlandet.

Som speditørelev hos DSV kan du blive en del af succesen og sætte fart på din karriere.

DSV
Rybners søger kontorelev til EUD- og Kursussekretariatet
Vi vil gerne bidrage til at udvikle dig som kontorelev!
Rybners, Esbjerg
Jobcenter
Rybners søger økonomielever
Er du god til at regne den ud?
Rybners, Esbjerg
Jobcenter
Kontorelev til Grafiket A/S
Randstad Randstad søger for Grafiket A/S en kontorelev – med speciale i salg.
Haderslev
Randstad
Kontorelever med mange muligheder
Centralforvaltningen, Kolding
Ofir
E3 Spedition søger en udviklingsorienteret og energisk speditørelev
Vi søger en udviklingsorienteret og energisk speditørelev med tiltrædelse 1/9-2020.
E3 Spedition, Padborg
Elevplads.dk
Kontorelev til Borgerservicecentret
Brænder du for at yde en god service?
Fredericia Kommune, Fredericia
Jobcenter
Kontorelever med mange muligheder
Kolding Kommune søger 5 kontorelever med specialet Offentlig Administration.
Kolding Kommune, Kolding
Kolding Kommune