197 job matcher din søgning 197 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 197 resultater.
AC Hydraulic A/SAmbitiøs eksportelev til international virksomhed i vækst

AC Hydraulic A/S, Viborg

AC Hydraulic A/S tilbyder en attraktiv stilling som eksportelev til en sprogstærk og engageret elev.

Hos AC Hydraulic A/S bliver du en vigtig medspiller på vores team i salgsafdelingen. Du får en omfattende uddannelse, der kan bruges i dit fremtidige karriereforløb. Der vil være ansvar og meningsfyldte opgaver med god mulighed for udvikling både fagligt og personligt. Uddannelsen indeholder løbende skoleforløb samt introduktion i virksomhedens afdelinger.

Som en del af vores salg- og logistikteam på 7 personer i Viborg samt 4 eksport managers i udlandet vil du indgå i et internationalt og ekspanderende miljø, hvor du vil blive klædt godt på med udfordrende opgaver, som bl.a. vil være:

 • Ordrebehandling
 • Daglig kontakt til kunder worldwide
 • Kontakt til speditører
Stevns Kommune
Ambitiøs kontorelev til offentlig administration med start 1.9.2020

Stevns Kommune, Store Heddinge

Sætter du også pris på en arbejdsplads, der har fokus på dig og din læring, og at du skal have det godt som elev?

Stevns Kommune er en moderne virksomhed i udvikling, og du skal være parat til at lære nyt og nysgerrig på at være elev i vores kommune.

Du vil skulle veksle mellem skoleforløb på Niels Brock og din praktik på Rådhuset i Store Heddinge. Det betyder, at du vil opnå forståelse og sammenhæng mellem praksis og teori og lære at mestre en bred række administrative opgaver. Du slutter af med den skriftlig fagprøve.

Vi tilbyder dig en alsidig 2-årig elevuddannelse, hvor du vil opleve at få ansvar, en arbejdsplads hvor medarbejdertrivsel vægtes højt og et forløb, hvor du vil udvikle dig fagligt, såvel som personligt. Du kommer til at arbejde i 3 forskellige centre og vi lytter selvfølgelig til, hvad dine interesser er.

Stevns Kommune
Grant Thornton
Revisortrainee med start snarest muligt

Grant Thornton, København

Er du vild med tal? Brænder du for at udvikle dig sammen med dine kollegaer? Så er det måske netop dig, vi leder efter til en af vores afdelinger.

Grant Thornton

Vi søger en revisortrainee til vores afdeling i København - hos dygtige, engagerede kollegaer i et uformelt miljø. Hver dag er ny læring, og du vil hurtigt opleve, at du får kundeansvar og kommer med ud til kunder.

Vi sætter en ære i, at vores arbejde er af højeste kvalitet, og at vi yder den bedste og mest dedikerede service til vores kunder – og vi forventer, at du gør det samme. Du vil blive en del af et dynamisk og professionelt team, hvor et lærerigt og udviklende arbejdsmiljø vægtes højt trods travle og hektiske perioder.

Grant Thornton
Københavns PolitiKontorelever med speciale i offentlig administration med start den 1. september 2020

Københavns Politi

Vi tilbyder dig et alsidigt og udviklende uddannelsesforløb, idet du som kontorelev er uundværlig i understøttelsen af politiets kerneopgaver.

Vi sørger for, at du får et velkoordineret elevforløb og skaber rammen for en god og solid uddannelse, samt tilbyder en arbejdsdag, der ofte indeholder en god blanding af nye udfordringer og mere rutineprægede arbejdsopgaver. Du bliver en del af et stærkt fagligt og socialt elevhold, der er sammensat af både 1. & 2. års elever. Du får tilknyttet en elevansvarlig, som kan give råd og sparring igennem hele dit elevforløb – både hvad angår uddannelsen og arbejdspladsen.

I din elevtid kommer du rundt i flere forskellige afdelinger for at sikre, at du får et større indblik i politiets opgaver og det administrative set-up, der understøtter hele organisationen.

Vestas Wind Systems A/S
Trainees/kontorelever søges, som ønsker speciale i administration

Vestas Wind Systems A/S, Videbæk

Er du parat til at starte din karriere som trainee inden for administration i en international organisation?

Har du (snart) afsluttet en erhvervsrettet gymnasial uddannelse? Og leder du efter et spændende erhvervsuddannelsesforløb, hvor du kommer i rotation i forskellige afdelinger af vores forretning og dermed får gode muligheder for både faglig og personlig udvikling? Hvis du tilmed er udadvendt og struktureret, så kan du blive vores kommende trainee med start til september 2020.

Vi er vant til at have elever i Vestas, og du vil blive en del af et internt netværk. Du får tildelt både en oplærings- og elevansvarlig.

Som trainee vil dine primære arbejdsopgaver indebære:

 • Planlægning og koordinering
 • Kommunikationsopgaver
 • Fakturering
Vestas Wind Systems A/S
Brødrene Hartmann A/STag en spændende administrationselevuddannelse hos Hartmann Technology

Brødrene Hartmann A/S, Tønder

Er du systematisk, og har du det overblik, der sikrer, at detaljerne også kommer på plads? Har du lyst til en spændende og alsidig uddannelse i en international virksomhed i vækst?

Vi søger nu en administrationselev hos Hartmann Technology i Tønder. Leder du efter en elevplads, hvor du hurtigt får ansvar for dine egne opgaver, er dette den rigtige elevplads for dig.

Brødrene Hartmann A/S er verdens førende virksomhed inden for salg og produktion af moulded fiber emballage til æg og frugt. Hartmann Technology er verdens førende producent af maskiner til moulded fiber emballage. Vores teknologi og produkter gør brug af genbrugspapir og er dermed et bæredygtigt alternativ til plastemballage.

Nybolig
Kontortrainee til Nybolig Herlev

Nybolig, Herlev

Er du selvstændig, grundig og serviceminded? Kan du lide at være en vigtig del af et ambitiøst team? Og trives du med stort ansvar i en travl hverdag? Så er du måske den helt rigtige kandidat til vores team.

Som kontortrainee hos os får du et spændende udfordrende job, hvor der er plads til personlig og faglig udvikling.

Som kontortrainee kommer du til at have en del kontakt med kunderne, men din primære opgave er at understøtte mæglerne i deres opgaver. Du bliver en meget vigtig del af holdet, og du er dermed også god til at holde flere bolde i luften og få udført dine opgaver. Du vil også stå for kontakt til vores kunder og i det hele taget sørge for, at forretningen kører.

Nybolig
Semler GruppenElever med speciale i økonomi til Semler Gruppen – Aarhus

Semler Gruppen, Højbjerg

Har du lyst til et spændende job med udfordringer og gode muligheder for at udvikle dig i dit arbejde? Søger du en elevplads med varierende opgaver og er du vild med tal og økonomi?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, er du måske lige den økonomielev vi mangler til vores kontor i Højberg. Vi søger to nye elever til opstart medio september 2020.

Du vil i løbet af din elevtid stifte bekendtskab med tre forskellige afdelinger: Debitor, Kreditor og Regnskab. Her kommer du bl.a. til at beskæftige dig med opgaver såsom bogføring, diverse afstemninger samt behandling af rykkere og kundehenvendelser.

I hver afdeling bliver du desuden tilknyttet en mentor, der kan hjælpe dig med at håndtere de daglige udfordringer og med at opbygge dine faglige kompetencer.

Willis Towers Watson
Administrations-elev

Willis Towers Watson, Nærum

Som elev hos Willis Towers Watson bliver du en del af en spændende international virksomhed med et godt arbejdsmiljø og med mulighed for selvstændigt at varetage en bred vifte af administrative opgaver.

Som elev hos os får du et varieret uddannelsesforløb, hvor du i løbet af dit toårige elevforløb bliver oplært i diverse administrative opgaver såsom:

 • Registrering af skader, samt behandling af bilag til anmeldte skader
 • Udarbejdelse af skadestatistikker
 • Behandling af opkrævninger, fornyelser og reguleringer
Willis Towers Watson
miinto ApSKontorelev til Operations

miinto ApS, København

Miinto vokser hurtigt og har lagt en aggressiv vækststrategi i Europa for de næste 3 år. Derfor har vi brug for en struktureret og ambitiøst kontorelev, som vil være med til at sætte fodspor på Miintos fashion e-commerce. Kom med os på vores videre rejse! Som vores nye kontorelev skal du være med til at guide og hjælpe vores nye partnere frem til de modtager deres første ordre fra vores kunder.

Som kontorelev i Operations, kommer du til at være med på en spændende rejse og nogle af dine arbejdsopgaver bliver bl.a:

 • At byde vores nye partnere velkommen og uddanne dem i hvordan man bruger vores systemer
 • Samarbejde med vores Integrationsteam og vores partnere om at udvikle det nødvendige feed med deres produktdata
 • Sørge for at alle vores partneres produkter er online, så de kan komme ud til vores kunder hurtigst muligt
EY
Revisortrainee – HHX, STX, financial controller eller finansøkonom

EY, Ringkøbing/Herning

Som revisortrainee tager du dit første skridt mod at kickstarte en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Du får chancen for at gå hele vejen og blive statsautoriseret revisor, og vi hjælper dig på vej med dine drømme og ambitioner.

Som trainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag. Du bliver en del af et ungt og dynamisk team med en høj faglighed og sparring fra dygtige kollegaer.

EY
EY
Revisortrainee – HHX, STX, financial controller eller finansøkonom

EY, Aabenraa

Som revisortrainee tager du dit første skridt mod at kickstarte en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Du får chancen for at gå hele vejen og blive statsautoriseret revisor, og vi hjælper dig på vej med dine drømme og ambitioner.

Som trainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag. Du bliver en del af et ungt og dynamisk team med en høj faglighed og sparring fra dygtige kollegaer.

EY
MAN Energy Solutions
Shippingelev

MAN Energy Solutions, København

Vi søger en elev til vores shippingafdeling i København, der er klar til en spændende toårig uddannelse i et internationalt og multikulturelt miljø.

Vores shippingafdeling består af et stort team, der varetager eksport, cross-trade og returforsendelser worldwide. Du vil igennem dit uddannelsesforløb indgå på lige fod med resten af teamet og løse opgaver fra A-Z.

MAN

Du vil have daglig kontakt til udlandskontorer, kunder og transportører i forbindelse med arrangering af forsendelserne. Du vil lære udarbejdelse og sikring af nødvendige eksportdokumenter, toldpapirer, fakturering af og opfølgning på forsendelserne. Regler for transportaftaler og lovgivning vil ligeledes blive en del af dit uddannelsesforløb.

MAN Energy Solutions
EY
Revisortrainee – HHX, STX, financial controller eller finansøkonom,

EY, Haderslev

Som revisortrainee tager du dit første skridt mod at kickstarte en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Du får chancen for at gå hele vejen og blive statsautoriseret revisor, og vi hjælper dig på vej med dine drømme og ambitioner.

Som trainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag. Du bliver en del af et ungt og dynamisk team med en høj faglighed og sparring fra dygtige kollegaer.

EY
MAN Energy Solutions
Indkøbselev

MAN Energy Solutions, København

Vi søger en elev til vores indkøbsafdeling i København, der er klar til en spændende toårig uddannelse i et internationalt og multikulturelt miljø.

Vores indkøbsafdeling består af 2 teams, strategisk og taktisk. Du kommer til at være en del af et team, som består af strategiske, taktiske indkøbere igennem de 2 år, uddannelsen tager.

MAN

Du vil være både taktisk og strategisk indkøber igennem dit uddannelsesforløb og lære produkter og leverandører at kende, men samtidig også lære, hvordan du laver strategier for produkter og leverandører. Du vil også lære, hvordan man laver kontrakter og andre aftaler med leverandører.

MAN Energy Solutions
MAN Energy Solutions
Administrationselev

MAN Energy Solutions, København

MAN

Vi søger elever, der er klar til en spændende toårig uddannelse i administration i et internationalt og multikulturelt miljø.

Du vil i løbet af de 2 år komme i 2-3 forskellige afdelinger, så vi sikrer, at du enten får den bredest mulige uddannelse eller en lidt mere specialiseret uddannelse.

Du får en målrettet uddannelse med masser af muligheder, så vi sikrer, at du får både faglig og personlig udvikling i en international virksomhed med afdelinger i mere end 150 lande.

Vi ønsker, at vores elever bliver fremtidens medarbejdere hos MAN Energy Solutions, og derfor gør vi meget for at sikre, at du som elev kommer til at få ansvar og udfordringer undervejs.

MAN Energy Solutions
Sampension A/S
Økonomielev

Sampension A/S, Hellerup

Vil du uddannes i en virksomhed i vækst? Og drømmer du om en fremtid inden for økonomi og regnskab? Så er Sampension den perfekte læreplads for dig!

Til september 2020 skal vi bruge en engageret økonomielev. Vi tilbyder dig en 2-årig økonomiuddannelse i Sampension, der er et af Danmarks største pensionsselskaber.

Sideløbende med uddannelse på skole bliver du uddannet i Sampensions økonomiområde, hvor du vil få grundig oplæring inden for økonomi og regnskab.

Sampension A/S
Sampension A/S
Finanselev

Sampension A/S. Hellerup

Vil du uddannes i en virksomhed i vækst?

Og kan du – i løbet af de næste par år – se dig selv yde professionel og nærværende pensionsrådgivning i en afdeling med højt humør og højt tempo? Så er Sampension den perfekte læreplads for dig.

Til september 2020 starter vi et nyt elevforløb. Derfor skal vi bruge to engagerede finanselever, som vil være med til at rådgive kunder, så de får den pensionstilværelse og sygdomsdækning, de ønsker.

Vi tilbyder dig en 2-årig finansuddannelse i Sampension, der er et af Danmarks største pensionsselskaber.

Sampension A/S
Sydsjællands og Lolland-Falsters PolitiKontorelev

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Næstved

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søger pr. 1. september 2020 kontorelever med offentlig administration som speciale.

Vi tilbyder et spændende uddannelsesforløb i et dynamisk og udviklende arbejdsmiljø med engagerede kolleger og med garanti for faglig såvel som personlig udvikling.

Som kontorelev i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi får du en bred og alsidig uddannelse, som veksler mellem skoleophold og praktisk uddannelse på en af vores lokalpolitistationer. Uddannelsen foregår dog primært på politistationen i Næstved.

Du vil i løbet af dit elevforløb komme rundt i flere forskellige afdelinger, hvor du vil få en grundig oplæring og ansvar for egne selvstændige arbejdsopgaver. Du kommer til at møde dygtige og ambitiøse kollegaer fra flere forskellige faggrupper, som meget gerne deler deres viden med dig.

DACHSER Denmark A/SSpeditørelev hos DACHSER i Hvidovre – genopslag

DACHSER Denmark A/S

Vil du have en uddannelse, der åbner døren til det meste af verden? Drømmer du om at udfolde dine evner og indfri dine ambitioner i et unikt, internationalt miljø? Så søg ind som speditørelev og bliv klar til fremtidens udfordringer. Lige nu er vi på udkig efter to engagerede og ambitiøse speditørelever!

Vores elevprogram er designet til at klæde dig på fagligt og personligt, så du med tiden selvstændigt kan guide vores kunder og håndtere deres transporter på bedst mulig måde.

Vi tilbyder et spændende job med faglige udfordringer, hvor du vil få en bred kontaktflade til vores internationale organisation og indgå i forskellige tværfaglige teams. Du får gode kolleger, der skatter et godt og humørfyldt arbejdsmiljø, løn efter overenskomst, frihed under ansvar og mulighed for udstationering.

DACHSER Denmark A/S