6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Heimstaden Danmark A/S

Har du "syn" for detaljen? Vi søger synstekniker til Holstebro

Holstebro

Se video om Heimstaden Danmark A/S som arbejdsplads

Vil du være med til at sikre, at vores lejeboliger står knivskarpt ved ind- og udflytning? Vil du bidrage til at vores beboere får den bedste start på deres nye hjem?

Du vil blive tilknyttet vores hubs(kontor) i Holstebro, hvor du sammen med dine kollegere vil løse dine administrative opgaver, dele viden og sparre fagligt med hinanden.

Heimstaden Danmark A/S
Westpack A/S

Intern sælger med gode sprogfærdigheder

Holstebro

Din primære opgave bliver håndtering af kundeordrer fra vores webshop. I den proces arbejder du tæt sammen med kollegaer i marketing i både Danmark og Asien.

Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Behersker du fransk eller andre sprog, er det et stort plus, men ikke et krav.

Du kommer til at indgå i et særdeles stærkt og progressivt salgsteam, som dækker alle markeder, hvor du vil få ansvarsområde for et eller flere markeder.

Westpack A/S
Uddannelsescenter Holstebro

Studieadministrativ medarbejder til UCH

Holstebro

Vi mangler en studieadministrativ medarbejder på Bastrupgaardvej, hvor de fleste opgaver er indenfor AMU og EUD i forbindelse med lager- og chaufføruddannelser.

Vi tilbyder et spændende og inspirerende job, der giver dig faglige udfordringer med gode muligheder for personlig udvikling. Studieadministrationen er inde i en spændende udvikling, som du får rig mulighed for at påvirke.

Den største opgave som medarbejder i studieadministrationen på UCH, er administration af erhvervsuddannelser og AMU-kurser, hvilket kræver stor indsigt i disse uddannelser og kurser.

Uddannelsescenter Holstebro
Gem
BENNS

Er du vores næste rejsekonsulent?

Holstebro

Vi har rigtig travlt; BENNS søger derfor ekstra forstærkning til vores sælgerteam i gruppeafdelingen.

Vi arbejder i teams, hvor ansvar og holdningen ”at vi løfter i flok” er et must. Du vil indgå i et team, hvor dine kompetencer vil blive udfordret og udviklet. Men vigtigst af alt så har du lysten og evnerne til, at varetage mange forskellige opgaver, i et til tider hektisk miljø, hvor vores kunder og høj service altid er i fokus.

Vi tilbyder bl.a.:

  • En funktion med fokus på salg samt udvikling af kundeportefølje
  • Et frit og alsidigt job med ansvar og udfordringer i et dynamisk miljø, hvor du har gode muligheder for selv at påvirke din hverdag
BENNS
Gem
Faerch

Master Data Assistant

Holstebro

Faerch er på en spændende rejse, hvor vi udvider vores forretning og ønsker at fortsætte med at positionere os som en markedsledende virksomhed med bæredygtige produkter af høj kvalitet.

Se video om Faerch som arbejdsplads

For at understøtte denne rejse er masterdata en vigtig hjørnesten, og derfor ønsker vi at udvide vores team med endnu en dedikeret kollega, der forstår vigtigheden af præcise masterdata, og som kan understøtte yderligere vækst ved at håndtere vores masterdata med en høj grad af præcision.

Faerch
Antalis A/S

Teamleader, Kundeservice

Holstebro

Vores kundeservice er et centralt omdrejningspunkt i vores forretning med stor daglig kontakt til både kunder, sælgere og andre interne funktioner. Du vil blive en del af en udviklingsorienteret afdeling med fokus på salg, rådgivning, service og anvendelse af digitale værktøjer.

Du får mulighed for at få et indgående kendskab til vores forretning via dine egne daglige driftsopgaver og sparring med medarbejderne samt via de gode og stærke relationer du opbygger internt. Så hvis du en dygtig koordinator og du kan lede både hverdagens mange driftsopgaver og et team af dedikerede og engagerede medarbejdere, vil vi glæde os til at høre fra dig.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV