3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Birn+Partners søger for Dechra Veterinary Products A/S
Gem
Birn+Partners

Masterdata-assistent – selvstændigt ansvar i en Pharma-virksomhed

Uldum

I stillingen som masterdata-assistent vil du blive en væsentlig medarbejder i Dechras kvalitetsafdeling, bestående af 11 dygtige og dedikerede kolleger.

Du vil her, sammen med en kollega, få ansvaret for at sikre at data på nye- og ændrede produkter bliver oprettet præcist og korrekt i Dechras ERP-system.

Du tilbydes et godt sted at arbejde med åben kultur, godt samarbejde samt stor dynamik og udvikling.

    Gem
    Webhelp

    Arbejd hjemmefra med kundeservice!

    Hjemmearbejdsplads

    Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

    Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

    I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

    Webhelp
    Gem
    JYSK

    Customer Service Supporter

    Uldum

    Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice sammen med dit team? Trives du med en hverdag hvor ingen dage er ens og der virkelig er fart over feltet, så er du den kundeservice supporter vi leder efter.

    Du får chancen for at arbejde i en Retail virksomhed, der stræber efter at være medarbejdernes førstevalg. Vi arbejder dynamisk, dine input bliver hørt og du har en vigtig rolle i vores konstante udvikling.

    Har du et Jobindex CV?

    Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

    Opret CV