3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Eldorado A/S

Svensktalende salgssupporter

Haderslev

Talar du svenska? Är du passionerad när det kommer till att ge kunderna den bästa möjliga upplevelsen genom att snabbt lösa deras frågor och utmaningar?

Du vil være ansvarlig for at håndtere forskelligartede henvendelser fra vores svenske kunder både telefonisk, via chat og e-mail. Du vil være den primære kontakt for vores svenske kunder og vil spille en central rolle i at sikre deres tilfredshed og loyalitet.

Eldorado A/S
Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp

Turismemedarbejder til Visit Haderslev

Haderslev

Destination Sønderjylland søger snarest muligt eller senest pr. 1.6. en bureaumedarbejder til Visit Haderslev, med en ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV