3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Gem
Itucation

Underviser i ejendomsadministration

Motiveres du af at yde god undervisning og vejledning? Er det naturligt for dig at arbejde grundigt og systematisk med ejendomsadministration og undervisning?

Dine opgaver vil være forankret i undervisning af ejendomsadministration og forberedelse af dette materiale.

Hos os vil du møde et arbejdsmiljø, hvor høj faglighed og viden er forenet med trivsel, engagement og arbejdsglæde, og så har vi en flad organisation.

FASTSPEED A/S

Kundeservicemedarbejder

København NV
  • Vil du være med til at forme Danmarks bedste kundeservice og gøre karriere i en allerede succesfuld startupvirksomhed?
  • Trives du i en travl hverdag med højt tempo, højt humør og stærkt teamwork?

Det bliver din opgave at give vores kunder en service i verdensklasse og hjælpe med, at de får den fulde værdi af vores produkter. Du skal være med til at forbedre og fintune kunderejsen, så vi altid leverer en verdensklasse service.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV