32 job matcher din søgning 32 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 32 resultater.
Jobindex A/S
Udbudskonsulent til grønt energiselskab

Jobindex A/S søger for Evida i Viborg

Vil du arbejde med teknisk indkøb og udbudsaftaler i et selskab med en helt central rolle i Danmarks grønne omstilling?

Så bliv en del af Evida – Danmarks nye gasdistributør. I 2023 skal vi have erstattet 30 % af naturgassen med CO2-neutral biogas, og det er du og din nye afdeling med til at understøtte med effektive indkøbs- og udbudsprocesser.

Interesseret? Så læs mere her og se, hvordan du bliver vores nye kollega.

Jobindex A/S
The Company Group A/S
Compliance Manager – med stærkt projektledergen

The Company Group A/S, Aarhus

Du bruger din faglighed, dine analytiske kompetencer og din flair for projektledelse til at håndtere compliance indenfor GDPR, kunde- og leverandøraftaler, markedsføringsret, interne procedurer og meget mere.

Med reference til den administrerende direktør får du ansvar for at styre og dyrke compliance i organisationen. En væsentlig del af arbejdsopgaverne vil være at håndtere medarbejder- og forretningsprocesser for koncernens selskaber. Yderligere vil dit arbejdsområde være:

 • At understøtte vores selskabers videre arbejde med compliance.
 • At bidrage til drift og videreudvikling af compliance baserede produkter.
The Company Group A/S
Kelly Services Danmark
Ejendomsadministrator

Kelly Services Danmark søger for Sinding & Co. i Aarhus

Du bliver en del af ejendomsadministrationen med 10 medarbejdere og du vil blive ansvarlig for din egen portefølje, som vil bestå af både bolig- og erhvervsudlejningsejendomme samt evt. ejerforeninger.

Dine væsentligste ansvars- og arbejdsområder vil omfatte:

 • Totaladministration af bolig- og erhvervsudlejningsejendomme samt evt. ejerforeninger
 • Dialog med lejere, ejere, viceværter, mv
 • Lejeopkrævning, regulering samt varsling af skatter og afgifter
Kelly Services Danmark
Resolva ApSLawyer-on-Demand - Bliv juridisk konsulent i fremtidens juridiske rådgivningsvirksomhed

Resolva ApS

Kunne du tænke dig at blive juridisk konsulent i fremtidens juridiske rådgivningsvirksomhed, der leverer moderne og fleksible juridiske løsninger på projektbasis til ledende danske virksomheder?

RESOLVA’s team består af såvel faste medarbejdere som tilknyttede konsulenter, og vi søger pt. advokater og jurister, der ønsker at blive tilknyttet RESOLVA som konsulenter ”Lawyer-on-Demand”.

Som Resolver skal du være passioneret omkring at levere juridiske løsninger, der bygger på en kombination af et højt fagligt niveau, kommerciel og operationel indsigt og den nyeste juridiske teknologi.

Resolva ApS
DeloitteDeloitte Corporate Finance is hiring part-time Analysts for Aarhus

Deloitte

Would you like to make an impact that matters while being part of Denmark’s leading and most innovative M&A advisory team?

You will be engaged in transactions, where we are advising clients on strategic, financial and tactical aspects of the process when either buying or selling a company. We work in close collaboration with founders and top management and you will support the team in analysing and valuing the company, preparing presentations for potential investors and other relevant assignments related to the M&A process.

Our customers are corporates, entrepreneurs and private equity clients within a variety of industries, such as consumer products, manufacturing and IT & Technology.

Miljø- og FødevareministerietJurist søges til en 2-årig stilling i Miljøstyrelsens enhed Virksomheder - Aarhus

Miljø- og Fødevareministeriet, Højbjerg

Brænder du for at arbejde med miljø- og forvaltningsret? Og vil du være med til at sikre en tidsvarende miljøregulering af særligt komplekse virksomheder, som understøtter at de tager hensyn til miljø og naboer, samtidig med at de har muligheder for vækst?

Du får et job med spændende, komplekse juridiske udfordringer. Du vil indgå i vores jurateam med tre erfarne jurister, hvor hovedopgaverne er bredt dækkende inden for miljø- og forvaltningsret.

Vi mangler en jurist til at løse opgaver særligt inden for akvakulturområdet. Alt efter kompetencer kan andre områder komme i spil.

Du kommer til at:

 • Afgøre konkrete sager
 • Foretage juridiske afklaringer og besvare spørgsmål internt og eksternt
 • Bidrage til bestillinger fra ledelse
Erhvervsstyrelsen
Fuldmægtige og konsulenter til forvaltning og udvikling af erhvervsfremmeprojekter

Erhvervsstyrelsen, Silkeborg

Bliver du motiveret af at skabe gode rammer for virksomheder i hele landet med blik for lokale behov og udfordringer? Og har du flair for at skabe resultater gennem udvikling, forvaltning og opfølgning på erhvervsfremmeprojekter? Så har du fundet det rigtige stillingsopslag.

Da du vil blive en del af sekretariatet for Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, får du til opgave at understøtte erhvervsfremmebestyrelsens arbejde med at støtte indsatser i hele landet.

Du vil blive en del af et team, der skal tilrettelægge den praktiske og tekniske udformning af sekretariatets forvaltning af erhvervsfremmemidler og -projekter, herunder sammenhængen til strukturfondsadministrationen.

Verdo A/S
Jurist/Advokat

Verdo A/S, Randers

Som jurist/advokat hos Verdo får du betydelig indflydelse på kommercielle beslutninger, og du vil i tæt samarbejde med forretningen have til opgave at forstå og håndtere de risici, som er relevante for Verdos virksomhed.

Verdo A/S

Du bliver en del af et juridisk team, hvor vi har fokus på et højt fagligt niveau på compliance og ikke mindst på hele tiden at udvikle os, således at vi i tæt samarbejde med virksomhedens fagområder kan yde en målrettet og forretningsorienteret juridisk rådgivning, der kan understøtte Verdos forretning.

Hos Verdo har vi et uformelt, positivt og involverende miljø. Vi fokuserer på trivsel, og at vi alle vokser sammen med Verdo – og så er vi ambitiøse og forretningsorienterede.

Verdo A/S
SkattestyrelsenPersonaleleder til Center for bekæmpelse af international skatteunddragelse (CEBIS), Skattestyrelsen

Skattestyrelsen, Tranbjerg J

Har du ledelseserfaring, og vil du bidrage til en målrettet indsats mod grænseoverskridende skattetænkning, skattespekulation og skatteunddragelse? Er du nysgerrig, og foretrækker du en opgaveportefølje med stor variation over tid? Motiveres du af at støtte og udvikle dine medarbejdere, så I hele tiden kan understøtte forretningen i bekæmpelsen af international skatteunddragelse?

Som funktionsleder får du det daglige driftsansvar for ca. 20 engagerede medarbejdere. Du skal sikre udvikling af medarbejderne, planlægning, gennemførelse og afrapportering på de projekter og sager, enheden løser, samt daglig prioritering og styring i egen enhed. En vigtig rolle er samtidig, at du ud over at være enhedens leder er sparringspartner for dine medarbejdere i såvel faglige som processuelle spørgsmål og kan bidrage aktivt i sagsbehandlingen, når det er nødvendigt.

Skattestyrelsen
Handelsbanken
Hvidvask- og sanktionsspecialist

Handelsbanken, Herning

Som vores kommende Hvidvask- og sanktionsspecialist får du en vigtig rolle i Handelsbanken i Danmark, hvor du blandt andet kommer til at bidrage til bankens arbejde med at sikre den rigtige AML/CTF-infrastruktur og træffe beslutninger om, hvorvidt Handelsbanken har behørigt kendskab til, og dokumentation for, en given forretning og/eller transaktion i sager indenfor sanktionsområdet.

Du kommer til at arbejde i et dynamisk miljø med stor mulighed for både personlig og faglig udvikling. Din arbejdsdag vil blive varieret, og vil blandt andet indeholde:

 • Fortolkning af lovgivning, herunder koordinering på væsentlige områder
 • Bidrage til udarbejdelse af bankens risikovurdering samt øvrige risikostyringsdokumenter
 • Bidrage til den løbende vedligeholdelse og udvikling af bankens infrastruktur på hvidvask- og sanktionsområdet, herunder risikoscoringsmodeller og processer for indhentelse og vedligeholdelse af kundekendskab.
SkattestyrelsenKontorchef til Selskabsskat i Store Selskaber

Skattestyrelsen, Højbjerg

Brænder du for fagledelse, personaleledelse, driftsledelse og strategisk ledelse? Til afdelingen Store Selskaber søger vi en fagligt stærk kontorchef med evnen til at udfordre, så vi hele tiden kan forbedre vores indsatser.

Du får ansvar for ledelse af et kontor med 24 engagerede og dygtige specialister, som har ansvar for sagsbehandling, kontrol og revision af store selskaber, herunder finansielle virksomheder, forsyningsvirksomheder og andelsbeskatning. Medarbejderne udfører kompleks sagsbehandling, analyse af store datamængder og træffer afgørelser på et højt fagligt niveau.

Da sagskompleksiteten er høj, så kræver stillingen i høj grad fagledelse for at kunne sætte kursen, gå i dialog om sagerne og se sammenhænge mellem de forskellige faglige emner.

Skattestyrelsen
SkattestyrelsenKollega til momskontrol

Skattestyrelsen, Tranbjerg

Har du en baggrund inden for skat, moms, regnskab eller revision og kunne du tænke dig varierende arbejdsopgaver, hvor du både foretager kontrolarbejde, varetager sagsbehandling og kommer på udgående kontroller?

Vi har forrygende travlt, og søger derfor en medarbejder til behandling af kontrolsager inden for moms og lønsumsafgift. Vi arbejder i projekter og, afhængig af din profil, bliver du en del af ét af vores to projekter. Det ene er et landsdækkende projekt med udbetalingskontrol af negative moms- og lønsumsafgiftsangivelser.

Det andet er et nyt landsdækkende projekt omkring positive momsangivelser. Du kommer i det daglige til at arbejde selvstændigt med dine egne sager og løser andre opgaver i samarbejde med kollegaer i enheden, og med andre kollegaer i organisationen.

Skattestyrelsen
Gorrissen Federspiel
Jurister til M&A

Gorrissen Federspiel, Aarhus og København

Vil du arbejde med nogle af Danmarks største og mest interessante transaktioner og sager?

Vil du videreudvikle dine formidlingsevner i et dynamisk og inspirerende miljø? Og vil du have selvstændigt ansvar for juridisk rådgivning af førende danske og udenlandske virksomheder? Så finder du ganske enkelt ikke et bedre sted end hos Gorrissen Federspiel, og lige nu søger vi dygtige og talentfulde advokater eller advokatfuldmægtige til vores gruppe for Corporate, M&A & Capital Markets i vores afdelinger i både Aarhus og København.

Vores Corporate, M&A & Capital Markets er en velanset og bredt funderet dynamisk og forretningsorienteret afdeling, hvor vi rådgiver om alle aspekter inden for virksomhedsoverdragelser, børsret, selskabsret, corporate governance, fondsret og kontraktsret.

Gorrissen Federspiel
KPMG Acor Tax
Managers og Senior Managers til vores personskatteafdeling (Global Mobility & People Services)

KPMG Acor Tax, Hellerup eller Aarhuseller Aarhus

Har du lyst til at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for personskat i en international kontekst? Så er du måske vores kommende kollega.

Du får mulighed for at beskæftige dig med en række forskellige fagområder inden for personskat, immigration, social sikring mv., hvor du vil have mulighed for at bringe dine specifikke kompetencer, erfaringer og interesser i spil. Du vil i dit daglige arbejde have direkte kontakt med vores kunder og vil derigennem yde rådgivning samt have ansvaret for den praktiske sagsbehandling.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Juridisk skattemæssig rådgivning med stærkt fokus på implementerbare løsninger for vores kunder
 • Juridisk sagsbehandling
 • Skattemæssige analyser og beregninger
KPMG Acor Tax
KPMG Acor Tax
Consultants & Senior Consultants til vores personskatteafdeling (Global Mobility & People Services)

KPMG Acor Tax, Hellerup eller Aarhus

Har du lyst til at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for personskat i en international kontekst? Så er du måske vores kommende kollega.

Du vil have direkte kontakt med vores kunder og vil derigennem yde rådgivning. Samtidig får du mulighed for at beskæftige dig med en række forskellige fagområder inden for personskat, immigration, social sikring mv. Med en 360-tilgang til vores kunder vil du skulle samarbejde på tværs af vores servicelines, hvilket giver mulighed for at udvikle dine kompetencer og bringe dine interesser i spil.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Juridisk skattemæssig rådgivning
 • Juridisk sagsbehandling
 • Skattemæssige analyser og beregninger
KPMG Acor Tax
Scan Global LogisticsGroup Legal Counsel

Scan Global Logistics, Kastrup or Viby J.

We are looking for a qualified candidate for the position as Legal Counsel to join our global legal team in SGL Group.

As the Group Legal Counsel, you will be responsible for providing first-class legal support to SGL, including:

 • Supporting management and business/sales teams with legal advice and assistance on material legal matters pertaining to the freight forwarding and logistics industries, as well as ensuring compliance with applicable law and SGL Group policies
 • Participate in the negotiation and drafting agreements and other legal documents with customers, suppliers and third parties
 • Providing legal support with claims and proceedings, pre-litigation, litigation and/or settlement, in collaboration with relevant departments in SGL
Imbro A/S
Business controller til private equity house

Imbro A/S, Aarhus

Er ansvaret for din egen selskabsportefølje i Danmark, Tyskland og Frankrig noget, der tænder ilden i dine øjne? Og er kommunikation på engelsk a walk in the park?

Så kunne Imbro A/S meget vel være målet for dit næste karriere-move.

Sammen med dine fire kolleger i teamet er dine primære ansvarsområder:

 • rapportering til vores investorer
 • budgetopfølgning
 • kommunikation på engelsk (og gerne tysk eller fransk)
Imbro A/S
Arla Foods
Specialist within Trade Policy and Food Regulatory Affairs

Arla Foods, Viby J.

At our office in Aarhus you become part of the Global Regulatory Affairs, Arla Foods Ingredients (AFI) team. Joining 6 colleagues you will be 1 of our 2 trade experts responsible for ensuring that we have access to our global markets and the understand how different trade agreements can be of benefit to AFI. Arla Foods

Arla Foods Ingredients is an independent company within the Arla Foods Group and a global leader in natural whey ingredients for many different categories including bakery, beverages, dairy, infant and sport nutrition.

The job requires you to understand the complex range of AFI products and how we source raw materials and transform this into knowledge about how we can utilize trade agreements to create market access and position our products under the right tariff codes.

Arla Foods
Arbejdernes Andels Boligforening, Århus
Projektleder søges til renovering og nybyggeri

Arbejdernes Andels Boligforening, Århus

Som projektleder vil du - med støtte fra dine kolleger og eksterne rådgivere - komme til at forestå gennemførelsen af mange forskelligartede projekter.

Som din første opgave er du tiltænkt projektledelsen i udførelsesfasen og færdiggørelsen af den igangværende renovering af vores afdeling 25 - Klostervangen i Aarhus. Projektet omfatter gennemgribende indvendige arbejder foruden en total fornyelse af facader og gavle, og har et samlet budget på ca. 400 mio. kr.

Dine opgaver som projektleder vil bl.a. omfatte:

 • Overordnet planlægning fra start til slut
 • Samarbejde med vores engagerede beboere
 • Ledelse af projektteam
Arbejdernes Andels Boligforening, Århus
Randers KommuneJuridisk konsulent til Byrådssekretariatet

Randers Kommune

En af vores jurister har fået job i sin hjemegn, hvorfor vi søger en jurist, gerne med nogle års erfaring samt interesse for, eller erfaring med, kommunalret.

Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling med forventning om en høj grad af selvstændighed i en uforudsigelig hverdag, hvor der skal holdes mange bolde i luften. Du vil arbejde sammen med dygtige og kvalitetsbevidste kolleger i en travl afdeling med tæt samarbejde og en uhøjtidelig omgangstone.

Der bliver mulighed for at løse mangeartede og udviklende opgaver i en arbejdsdag, du selv har indflydelse på. Dine opgaver vil være at indgå i den generelle opgaveportefølje samt sekretariatsbetjene handicaprådet.