16 job matcher din søgning 16 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 16 af 16 resultater.
Andersen Partners Advokatfirma
Advokat eller fuldmægtig med interesse for privatret

Andersen Partners Advokatfirma, Kolding

Vi søger en advokat eller advokatfuldmægtig, som har lyst til at specialisere sig inden for familie- og arveret. Din arbejdsdag vil være præget af klientkontakt, sagsbehandling og sparring med resten af privatretsteamet. Desuden bliver du en del af et moderne og ambitiøst advokatfirma, hvor dit talent får frit spil, og hvor du får adgang til spændende opgaver og interessante klienter.

Vi vil have de mest tilfredse klienter og de mest tilfredse medarbejdere. Derfor tilbyder vi et spændende og udfordrende job i en uformel organisation med en positiv performancekultur, hvor vi lægger vægt på den enkelte medarbejders udvikling og trivsel. Du vil få mere end 100 gode og venlige kollegaer, der ofte mødes til forskellige sociale arrangementer.

Andersen Partners Advokatfirma
Kolding KommuneUdbudskonsulent til Indkøb og Forsikring

Kolding Kommune

Er du vores nye udbudskonsulent?
Har du lyst til selvstændigt at tilrettelægge og gennemføre udbud for Kolding Kommune, mens du sideløbende, og i fællesskab med relevante fagpersoner, understøtter forvaltningerne på tværs, så der skabes en strategisk og effektiv indkøbsadfærd i organisationen?

Vil du være en del af et velfungerende team med en høj faglighed? Kunne du tænke dig at arbejde i en politisk styret organisation, hvor vi gør tingene efter bogen? Så er det dig, vi har brug for.

Som udbudskonsulent bliver du en del af Indkøbs- og Forsikringsafdelingen, som består af 11 medarbejdere fordelt på tre fagteams, som sammen har ansvaret for at varetage risikostyring, fleet management, indkøb og controlling samt gennemførelse af udbud.

Færdselsstyrelsen
Har du flair for forvaltningsret, og kunne du tænke dig at arbejde med juridisk sagsbehandling? - GENOPSLAG

Færdselsstyrelsen, Ribe

Færdselsstyrelsen søger jurist til team kørekort.

Du vil komme til at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for administrationen af reglerne om kørekort og køreuddannelse.

Som jurist i team kørekort får du en hverdag fyldt med forskellige opgaver. Din primære opgave bliver at håndtere borger- og myndighedshenvendelser telefonisk og skriftligt og behandle klagesager på kørekortområdet, hvilket betyder, at du dagligt er i kontakt med en bred gruppe af mennesker.

Banedanmark
Jurister med interesse for udbuds- og entrepriseret

Banedanmark, København/Fredericia

Vi leder efter to nye jurister til vores juridiske afdelinger i henholdsvis København og Fredericia.

Du vil komme til at sidde med ansvaret for større kontrakter indenfor entreprise- og udbudsret – selvfølgelig med mulighed for løbende sparring.

Dit primære ansvar vil være at yde juridisk rådgivning og bistand til det forretningsområde, som foretager indkøb af bygge- og anlægsarbejder. Du vil i den forbindelse blandt andet bistå med udarbejdelsen af udbudsmateriale til brug for gennemførelsen af nationale udbud og EU-udbud.

Du vil også skulle deltage i arbejdet med at gennemføre udbud, forhandle kontrakter, bistå med fortolkning af entreprisekontrakter samt rådgive indenfor entreprise- og udbudsretten.

Banedanmark
Den Jyske Sparekasse
Jurist til hvidvaskafdeling

Den Jyske Sparekasse, Grindsted

Der er fra alle sider stor opmærksomhed på hvidvask, der udvikler sig i tråd med de øgede krav på området. Den Jyske Sparekasse arbejder kontinuerligt på til enhver tid at være rustet til at opfylde de stillede krav. Derfor søger vi en stedfortræder for sparekassens hvidvaskansvarlige, og kan du kende dig selv i nedenstående, er du måske vores nye kollega.

Som stedfortræder for den hvidvaskansvarlige vil en naturlig del af dit job være:

 • At følge tæt med i lovgivningskravene på hvidvaskområdet
 • Samspil med sparekassens ledelse om løbende udvikling og implementering af nye tiltag
 • Ajourføring af sparekassens manualer, forretningsgange og interne informationer indenfor hvidvask
Den Jyske Sparekasse
Energinet
Bliv graduate hos Energinet

Energinet, Fredericia eller Ballerup

Vil du være med til at sikre 100 % grøn omstilling af energisystemerne, som er en af de væsentligste nøgler til at bremse de globale klimaforandringer? Og motiverer det dig at lære nyt og udvikle dig hver dag? Så har du nu mulighed for at kick-starte din karriere og blive en af vores seks nye graduates.

Energinet

Som graduate hos Energinet indgår du i et to-årigt program, hvor du har turnus i tre forskellige afdelinger – afhængig af din baggrund og dine udviklingsønsker. For den rette kandidat vil der være mulighed for udveksling til et af vores søsterselskaber i Europa eller en af vores samarbejdsorganisationer i Bruxelles.

Glæd dig til to år med fuld fart på din faglige og personlige udvikling i en dynamisk virksomhed med højt til loftet og et uformelt miljø.

Energinet
Esbjerg Kommune
Jurister til borgmesterkontoret - du har erfaring og lyst til at indgå i et stærkt team

Esbjerg Kommune

Vil du være en del af et centralt juridisk team, som rådgiver og gør en forskel for hele organisationen i Esbjerg Kommune? Og har du erfaring fra en kommune eller lyst til at sætte dig ind i området?

To af vores dygtige og erfarne jurister i borgmesterkontoret i Esbjerg Kommune har fået nyt job, derfor leder vi efter to nye kolleger, der er interesseret i at arbejde med juridisk bistand, rådgivning, sekretariatsbetjening, sagsbehandling og sparring inden for alle kommunens direktørområder.

Du bliver en del af et team på i alt fire jurister, hvor vi samarbejder tæt og bidrager til løsninger med den erfaring, viden og indsigt, vi har.

VurderingsstyrelsenJurist med interesse for procesoptimering og lyst til en alsidig opgaveportefølje

Vurderingsstyrelsen

Vil du være med til at sikre et stærkt fagligt juridisk fundament under ejendomsvurderingerne? Vurderingsstyrelsen søger en jurist, som brænder for forvaltningsret og processuelle regler.

Vurderingsstyrelsen søger en medarbejder til Kvalitet og Styring 2.1 i Haderslev med stærke juridiske kompetencer, som evner at understøtte kvaliteten og processerne i sagsbehandlingen og styrke forvaltningskulturen. Kontorets primære opgave er at understøtte sagsbehandlerne i driften og den lokale produktionsstyring.

Du vil komme til at arbejde med komplicerede juridiske problemstillinger og medvirke til sikring af ensartet juridisk opgavevaretagelse, indenfor og på tværs af Vurderingsstyrelsen. Jobbet indebærer daglig tæt sparring med kolleger og sagsbehandlere i forvaltningsretlige, ejendomsvurderingsretlige og skatteprocessuelle regler, herunder løbende kvalitetskontroller heraf.

Vurderingsstyrelsen
Energinet
Projektindkøber til anlægsindkøb

Energinet, Fredericia

Energinet

Vil du være med til at sætte standarden for, hvordan vi foretager indkøb i Energinet, når du får ansvar for at drive komplekse indkøbs- og udbudsprocesser? Har du evnen til at forhandle kontrakter og en indsigt og erfaring inden for indkøb og offentligt udbud? Som projektindkøber bliver du en del af et professionelt indkøbsteam med dygtige og engagerede kollegaer.

Som projektindkøber får du en vigtig rolle i indkøb og en bred kontaktflade både internt i koncernen og eksternt – og nationalt såvel som internationalt. Du bliver ansvarlig for at gennemføre EU-udbud og tilbudsindhentninger på alt lige fra mere simple anskaffelser til store komplicerede kontrakter samt for at sikre en smidig og effektiv indkøbsproces under forsyningsvirksomhedsdirektivets regler.

Energinet
Resolva ApSLawyer-on-Demand - Bliv juridisk konsulent i fremtidens juridiske rådgivningsvirksomhed

Resolva ApS

Kunne du tænke dig at blive juridisk konsulent i fremtidens juridiske rådgivningsvirksomhed, der leverer moderne og fleksible juridiske løsninger på projektbasis til ledende danske virksomheder?

RESOLVA’s team består af såvel faste medarbejdere som tilknyttede konsulenter, og vi søger pt. advokater og jurister, der ønsker at blive tilknyttet RESOLVA som konsulenter ”Lawyer-on-Demand”.

Som Resolver skal du være passioneret omkring at levere juridiske løsninger, der bygger på en kombination af et højt fagligt niveau, kommerciel og operationel indsigt og den nyeste juridiske teknologi.

Resolva ApS
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Commercial Sales Manager

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Vejle

As our Commercial Sales Manager you will co-drive activities in the sales team together with the Sales Director and Sales Project Manager as well as contributing to strong competitive solutions by ensuring a high transparency and clarity on the customer’s business cases.

Siemens Gamesa

It is your responsibility to perform commercial evaluation of risk and opportunity analysis in alignment with experts and stakeholders and prepare approval documentation, present and get approved sufficient mandate on legal, commercial and financial risks during approval meetings with senior management. You will manage clarification, annotation, mark-up and negotiation of T&Cs with commercial and financial implications, develop negotiation strategy on commercial terms and conditions as well as lead commercial and legal negotiations

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Lidl Danmark K/SCompliancemedarbejder til Legal & Compliance, Lidl Danmark

Lidl Danmark K/S, Kolding

Som Compliance medarbejder bliver dit hovedfokusområde at sikre Compliance ift. gældende lovgivning og interne retningslinjer. Derudover får du en stor berøringsflade og skal samarbejde med mange kolleger på tværs i organisationen. Det er derfor en afgørende forudsætning, at du har en vilje til at skabe resultater gennem tværgående samarbejde. Vi er en del af en international koncern, hvor vi har projekter på tværs af mere end 25 europæiske lande.

Om jobbet

 • Implementering af, og opfølgning på, opgaver i vores Compliance Management System
 • Udføre relevante kontroller og revisioner
 • Udarbejde interne politikker og retningslinjer indenfor rammerne af Compliance Management Systemet

Vi tilbyder

 • Vi tilbyder dig en spændende, udfordrende og varierende arbejdsdag
 • Gode karrieremuligheder og faglige udfordringer
 • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring og motiverede kolleger
Lidl Danmark K/S
Humain ApS
Group Legal Counsel

Humain ApS søger for FairWind i Vejle

- nøglerolle i international vækstvirksomhed

Humain ApS

FairWind tilbyder dig en pallette af spændende opgaver i et uhøjtideligt arbejdsmiljø med stort kundefokus - og gode muligheder for faglig samt personlig udvikling.

Med reference til koncernens CAO understøtter du FairWinds juridiske interesser nationalt som internationalt. Du bliver en del af et juridisk, internationalt team på 5 personer placeret i Danmark og i Polen.

Dine primære opgaver bliver:

 • Kontrol og opfølgning på arbejdsretlige forhold
 • Ansættelseskontrakter, overenskomster, arbejdstid samt lønforhold
Humain ApS
Advokatsekretær med indblik i dødsbobehandling
Da én af vore dygtige medarbejdere går på barsel, søger vi en advokatsekretær med indblik i dødsbobehandlinger til tiltræden ca. 1. april 2020.
Advokatfirmaet Thuesen Bødker & Jæger I/S, Esbjerg
Advojob
Jurister til visitationen
Vil du være med til at gøre en forskel for forældre og børn i krise, og har du lyst til at arbejde i et kontor præget af høj faglighed?
Familieretshuset, Afdeling Aabenraa, Aabenraa
Jobcenter
GDPR specialist til central stab
Brænder du for at arbejde indenfor GDPR og persondata?
Digitalisering & Analyse, Vejle
Jobcenter