15 job matcher din søgning 15 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 15 af 15 resultater.
Hørsholm KommuneDygtig GDPR-koordinator, der kan hjælpe os med at passe godt på vores persondata

Hørsholm Kommune

Vi tilbyder dig en stilling i en kommune, som er i fuld gang med etablering af strukturer og processer til sikring af compliance indenfor persondatabeskyttelse og informationssikkerhed.

I Hørsholm Kommune står IT- og persondatasikkerhed højt på dagsordenen. Derfor søger vi en medarbejder, der kan understøtte og udvikle organisationens arbejde med persondatabeskyttelse.

Stillingen er organisatorisk placeret i IT-afdelingen, hvor du bliver en del af vores informationssikkerhedsteam. Teamet vil – når vi er fuldtallige – bestå af 4 medarbejdere. Vi sammensætter teamet med fokus på at skabe synergi mellem kompetencer og kvalifikationer. I teamet arbejder vi tæt sammen om løsning af opgaverne.

Forsyningstilsynet
Erfaren jurist til tilsyn med energibesparelser og energiselskabernes aftaler

Forsyningstilsynet, Frederiksværk

Er du ambitiøs og nysgerrig på energisektoren, og har du lyst til at arbejde med energiselskabers aftaler og omkostninger? Så har vi en ledig stilling til dig i Center for Detail, Energibesparelser og Markedsmæssighed (DEMA).

Som jurist i DEMA træder du ind i et fagligt stærkt miljø og arbejder for velfungerende markeder inden for el, naturgas og fjernvarme, hvor du beskæftiger dig med forvaltnings- og energiret.

Dine opgaver i DEMA med tilsynet med energiselskabers aftaler og omkostninger indebærer bl.a.:

 • Deltagelse i tilsyn med selskabernes omkostninger og forretningsgange
 • Konkret sagsbehandling, herunder udarbejdelse af både mindre og større afgørelser
 • Vejledning af virksomhederne om reglerne på området samt udarbejdelse af ny regulering
Forsyningstilsynet
Resolva ApSLawyer-on-Demand - Bliv juridisk konsulent i fremtidens juridiske rådgivningsvirksomhed

Resolva ApS

Kunne du tænke dig at blive juridisk konsulent i fremtidens juridiske rådgivningsvirksomhed, der leverer moderne og fleksible juridiske løsninger på projektbasis til ledende danske virksomheder?

RESOLVA’s team består af såvel faste medarbejdere som tilknyttede konsulenter, og vi søger pt. advokater og jurister, der ønsker at blive tilknyttet RESOLVA som konsulenter ”Lawyer-on-Demand”.

Som Resolver skal du være passioneret omkring at levere juridiske løsninger, der bygger på en kombination af et højt fagligt niveau, kommerciel og operationel indsigt og den nyeste juridiske teknologi.

Resolva ApS
Maersk Drilling A/S Corporate Legal Counsel

Maersk Drilling A/S, Lyngby

Maersk Drilling is seeking an experienced Corporate Legal Counsel to handle ongoing administration of the Maersk Drilling group of companies (approx. 60 entities in Denmark and abroad) and ensure adherence to strong corporate governance principles.

Your responsibilities will specifically include:

 • ensuring adherence to strong corporate governance principles throughout the organization
 • managing the ongoing administration of approximately 60 Maersk Drilling companies
 • overseeing the preparation and handling of corporate documents and filings
Maersk Drilling A/S
Egedal Kommune
Faglig koordinator søges til Arbejdsmarkedsafdelingen i Center for Arbejdsmarked og Ydelse

Egedal Kommune, Ølstykke

Har du lyst til at samarbejde med engagerede og fagligt dygtige medarbejdere om juridiske problemstillinger i forhold til indsatsen for forsikrede ledige, borgere på sygedagpenge, ledighedsydelse, fleksjob og førtidspension, så er dette jobbet for dig.

Vi ønsker en dygtig jurist, som har kendskab til beskæftigelseslovgivningen, herunder også forvaltningsretten. Vi har ikke en forventning om, at du har kendskab til lovgivningen på alle fagområder, men at du har mod og lyst til at sætte dig ind i dem. Du vil få den nødvendige sparring, for at du kan løfte opgaven. Det kan være, at du har en lederspire i maven og ser dette job som et skridt på vejen.

Egedal Kommune
Fredensborg Kommune
Talentfuld konsulent til ambitiøst udbuds- og kontraktstyringsteam

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Vil du være med til at skabe gevinster til fordel for nye politiske prioriteringer, og vil du videreudvikle dine forretningsmæssige, analytiske og juridiske evner i et dynamisk, inspirerende og fagligt stærkt miljø?

Som udbudskonsulent er din fornemmeste opgave at sikre en høj faglighed og lovmæssighed samt sikre, at der indgås indkøbsaftaler, der afspejler brugernes ønsker og behov, og som skaber reel værdi i organisationen.

Dine opgaver vil blandt andet bestå af at:

 • Projektlede og gennemføre udbud og tilbudsindhentninger
 • Koordinere og samarbejde med interessenter fra forskellige faggrupper
 • Omsætte faglige behov til krav samtidig med, at du sikrer den rette kvalitet
Danmarks Tekniske UniversitetCategory Manager inden for IT og Konsulenter

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Vil du være en del af et af verdens førende tekniske universiteter? Trives du med selvstændigt at gennemføre udbud fra planlægning til implementering? Så er her en sjælden udbudt mulighed som Category Manager inden for IT og Konsulenter.

I stillingen som Category Manager bliver du ansvarlig for at gennemføre udbud af hovedsagligt rammeaftaler. Heri indgår analyse, strategi, udbud, forhandling, contract management, samarbejde med kollegaer, brugere og leverandører. Du bliver ansvarlig for at tilrettelægge og gennemføre end-to-end-projekter baseret på din kategoristrategi.

Du bliver en del af et fagligt meget kompetent team, hvor du både har erfarne kollegaer og leder at støtte dig til. Der er stor fleksibilitet i jobbet, og du får mulighed for selvstændigt at planlægge og eksekvere på dine opgaver.

ATP
Senior Specialist til roller og rettigheder

ATP, Hillerød

Er du typen, der går forrest? Vil du varetage en nøglerolle inden for et område med stor ledelsesmæssig bevågenhed? Har du erfaring med implementering af rollekoncept eller funktionsadskillelse?

I Drifts- og Projektrisiko arbejder vi med implementeringen af governance for ATP’s koncept for roller og rettigheder. Vi er godt i gang med implementeringen, men vi har endnu større ambitioner, og derfor er vi nu på udkig efter en faglig førertrøje, der kan skabe de bedste løsninger inden for et udfordrende område, hvor ’den rigtige metode’ endnu ikke eksisterer.

Vi søger dig, der vil varetage en rolle, der på sigt gør dig til en af dem, der ved allermest om governance for roller og rettigheder på tværs af organisationen. Dig, der har evner inden for forandringsledelse og blik for optimering.

ATP
Hempel A/SGroup Senior Legal Counsel

Hempel A/S, Kgs. Lyngby

As group legal counsel you will manage and provide advice on legal issues arising locally and globally and will be involved in local and cross-border projects in relation to data protection, but also in relation to a wide variety of commercial and corporate matters. You will be an integral part of the Group Legal Team which consists of 12 lawyers and 4 paralegals globally.

You will:

 • further develop, implement and maintain appropriate data protection policies and procedures throughout the Hempel Group,
 • draft and review data processor agreements and ensure data protection compliance in other type of agreements,
 • provide legal advice to corporate management, regional management, subsidiary companies and staff functions at all levels within the Hempel Group
ATP
Juridiske sagsbehandlere til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring

ATP, Hillerød, Vordingborg og Haderslev

Har du høj faglighed og erfaring med juridisk sagsbehandling? Vil du arbejde selvstændigt med sagsbehandling og træffe juridiske afgørelser med stor betydning for mennesker, der er kommet til skade eller har fået en sygdom af deres arbejde? Så er du en af de arbejdsskadesagsbehandlere, vi leder efter i Hillerød, Vordingborg og Haderslev.

I Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) er vi på udkig efter nye kolleger til behandling af sager om tab af erhvervsevne.

Vi søger dig, der har lyst til at arbejde med juridisk sagsbehandling og kan træffe uafhængige og kvalificerede afgørelser med rette kvalitet.

ATP
ATP
Persondataspecialist til Koncernjura

ATP, Hillerød

Har du erfaring med persondataområdet? Kan du rådgive om alt fra cloud computing og robotteknologier til konkrete indsigtsbegæringer i en af Danmarks største behandlere af persondata? Så er du måske den Senior Legal Counsel med speciale inden for persondataret, vi søger.

Vi søger en kollega, der i samarbejde med forretningen vil være med til at sikre, at ATP overholder gældende persondataretlige regler og praksis. Det betyder, at vi er på udkig efter dig, der bl.a. kan:

 • rådgive og sparre med forretningen fx om indretning af IT-systemer, indtænkning af databeskyttelse i processer, udlevering af data, overførsel af data til tredjelande samt om retsgrundlag og behandlingssikkerhed
 • håndtere databehandleraftaler, konsekvensanalyser, brud på persondatasikkerheden mv.
 • udarbejde beslutningsoplæg, juridiske notater og ledelsesrapportering m.m.
ATP
Demant
US Patent Attorney

Demant, Smørum

We are Demant’s Intellectual Properties team and we are a mix of European Patent and Trademark Attorneys as well as IP Paralegals, all in all totaling 12 enthusiastic colleagues.

Our primary objective is to, continuously, interact with Demant’s globally distributed business units and R&D organizations to ensure that Demant launches products with the lowest litigation risk.

In this team, we believe that the best results are achieved through a team effort. We support each other and constantly share feedback and knowledge to improve our results.

You will join Demant’s IP team in Copenhagen, Denmark, and share our primary objective by:

 • Participating in developing the team’s collective knowledge on technology and patent law
 • Engaging with R&D project groups throughout the product development process and undertaking activities to establish freedom-to-operate, while continuously advising stakeholders
Demant
Jurist til nyoprettet stilling med ansvar for udvikling, implementering og håndhævelse af ny lovgivning
Har du lyst til at være med til at udvikle og efterfølgende håndhæve ny lovgivning for fjernvarmesektoren, der fremmer den grønne omstilling...
Forsyningstilsynet, Frederiksværk
Jobcenter
Udbudsjurist til Indkøbsafdelingen i Rudersdal Kommune
Er din udbudsteoretiske baggrund i top og vil du gerne være en del af et ambitiøst hold?
Rudersdal Kommune, Holte
Jobcenter
Jurister med interesse for sundhedsforskning til sekretariatet for De Videnskabsetiske Komitéer
Region Hovedstaden I Center for Regional Udvikling i Region Hovedstaden søger vi to nye kollegaer, der vil være med til at styrke rammerne for forskning på...
Region Hovedstaden, Hillerød
Region Hovedstaden