6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 6 af 6 resultater.
Bunker Holding A/S
COLLECTIONS MANAGER WITH A GLOBAL REACH

Bunker Holding A/S, Aalborg or Middelfart

Bunker Holding A/S is searching for an analytical and organised Collections Manager, one who has flair for constructive communication and will investigate all alternative solutions to minimise losses in complex situations, as well as assisting in monitoring delinquent accounts and chase for interest collection.

Bunker Holding A/S

The following areas will be your responsibility:

  • Collect and follow-up on payments and interest to accounts both internally and externally
  • Establish yourself as speaking partner and proactively follow up with Bunker Traders in your assigned offices around the world, regarding unpaid debt and credit related issues
  • Reach out to customers with unpaid debt and attempt to collect from them. When relevant, negotiate credit extensions, interest agreement and set up repayment plans according to ability to pay
Get an insight into our unique story and culture by clicking here.
Bunker Holding A/S
GældsstyrelsenStabsmedarbejdere til Processer i Gældsstyrelsen i Middelfart

Gældsstyrelsen

Har du blik for helheden i en organisationen, og vil du være med til at udarbejde effektive og korrekte processer for den offentlige gældsinddrivelse i Danmark? Er du klar på at udvikle dine kompetencer, kan du tage ejerskab, og vil du være en del af vores organisation, hvor du får en bred berøringsflade. Så kan det være, at det er dig, der skal være vores nye kollega.

Vi søger stabsmedarbejdere til Processer med forskellige baggrunde og faglige interesseområder. Hvad enten du har interesse for IT, processer eller har erfaring med inddrivelse, er du med til at sikre gode forretningsprocesser i Gældsstyrelsens driftscentre.

Du vil samtidig bidrage til at skabe rammerne for styrelsens processtyring, hvor dit fokus vil være på retssikkerhed og kvalificeret sagsbehandling. Du vil også få mulighed for at bidrage til udviklingen af Gældsstyrelsens inddrivelsessystem, og sikre relevante funktionaliteter.

Gældsstyrelsen
Resolva ApSLawyer-on-Demand - Bliv juridisk konsulent i fremtidens juridiske rådgivningsvirksomhed

Resolva ApS

Kunne du tænke dig at blive juridisk konsulent i fremtidens juridiske rådgivningsvirksomhed, der leverer moderne og fleksible juridiske løsninger på projektbasis til ledende danske virksomheder?

RESOLVA’s team består af såvel faste medarbejdere som tilknyttede konsulenter, og vi søger pt. advokater og jurister, der ønsker at blive tilknyttet RESOLVA som konsulenter ”Lawyer-on-Demand”.

Som Resolver skal du være passioneret omkring at levere juridiske løsninger, der bygger på en kombination af et højt fagligt niveau, kommerciel og operationel indsigt og den nyeste juridiske teknologi.

Resolva ApS
PROLEX Advokaterne ApS
PROLEX Advokaterne søger 2 advokater (eller evt. en 3. års fuldmægtig)

PROLEX Advokaterne ApS

Vi er et mellemstort advokatkontor, der er placeret på 4 hovedlokationer, hhv. Horsens, Søften, Viborg og Vissenbjerg. Ansættelse vil ske på kontoret i enten Horsens eller Vissenbjerg.

I vores daglige virke har vi et tæt samarbejde med et af landets største rådgivningshuse velas, der har ca. 550 medarbejdere. Vi har særligt fokus på landbrugets forhold, men servicerer også private og andre erhvervsbrancher.

Vi søger 2 dygtige advokater (eller evt. en 3.års fuldmægtig), da vi ønsker at udvide inden for ansættelsesret, selskabsret og landbrugsret.

I det daglige arbejder vi på tværs af geografien og benytter os løbende af de digitale muligheder, der er. Vores mål er at få den bedst kvalificerede medarbejder til at løse opgaven, og ikke nødvendigvis blot den, som er geografisk tættest.

Socialtilsyn SydSystematisk jurist til team jura

Socialtilsyn Syd, Ringe

  • Er du en teoretisk velfunderet og arbejdsom jurist, der gerne vil løse opgaver inden for både det forvaltnings- og privatretlige felt?
  • Arbejder du systematisk, struktureret og målrettet med stillede opgaver?
  • Kan du se det vigtige i at levere en stabil og grundig indsats inden for den juridiske praksis, der er lagt, så parterne oplever ensartet og effektiv sagsbehandling?

– Så kan du meget vel være Socialtilsyn Syds kommende jurist!

Du vil blive en del af team jura i et tværfagligt sekretariat, som målrettet understøtter, at organisationen til enhver tid har de bedst mulige betingelser for at optræde professionelt udadtil – og rationelt og ensartet indadtil.

Spillemyndigheden
Spillemyndigheden søger en jurist med særlig interesse for hvidvask og tilsynsopgaver

Spillemyndigheden, Odense

Brænder du for spændende opgaver inden for bekæmpelse af hvidvask og terrorfinansiering, så er du måske den jurist, som vi søger til Spillemyndigheden.

Du vil få et job inden for et interessant område, hvor der er politisk bevågenhed og stor udvikling. Som jurist i Spillemyndighedens kontor for Ansvarligt Spil og Almennyttigt Lotteri vil du komme til at varetage opgaverne vedrørende hvidvask i tilsynet med spiludbydere. Du vil blive en del af hvidvask-teamet, som består af tre jurister. Du vil dermed få en vigtig rolle i arbejdet med at sikre efterlevelse af lovgivningen.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

  • juridisk vejledning og awareness om hvidvask til såvel professionelle som ikke-professionelle interessenter
  • at indgå i arbejdet med Spillemyndighedens tiltag for at sikre, at spil ikke tjener som støtte til kriminalitet.
Spillemyndigheden