14 job matcher din søgning 14 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 14 af 14 resultater.
Alm. Brand
Privatassurandør til Hjørring

Alm. Brand

Kan du noget med kommunikation og salg? Og er du drevet af at skabe resultater i mødet med kunder? Så få et selvstændigt job, hvor vi klæder dig solidt på med det nyeste inden for salgsværktøjer og -systemer.

Som assurandør hos Alm. Brand er du frontlinjen i vores salgsindsats. Du træder ind i en spændende rolle med høj grad af frihed, hvor vi forventer, at du kan etablere relationer og hente nye privatkunder ombord. Det gør du med grundig planlægning og research, før du tager ud på dine 3-4 daglige kundebesøg.

Du vil have et par faste møder på kontoret i Hjørring, hvor vi i fællesskab gennemgår ugens resultater, og mødes og booker aktiviteter til de kommende uger.

Du er knivskarp ude hos kunden, fordi du er forberedt til tænderne. Det er nødvendigt, da du kun har kort tid til at gøre det faglige og personlige indtryk, der gerne skulle ende med en aftale.

Sparekassen Thy
Ambitiøs privatrådgiver til Frøstrup

Sparekassen Thy

Kan du skabe den gode kundeoplevelse? Er du troværdig, ambitiøs og har du en smilende personlighed? Har du et bredt netværk i og omkring Frøstrup/Nordthy?

Du overtager en større kundeportefølje med en fin aldersspredning. Der er selvfølgelig også plads til nye kunder. I Sparekassen Thy har vi en tæt kontakt til kolleger i andre afdelinger og på vores hovedkontor i Thisted. Dermed sikres bred faglig sparring, så vi sammen kan finde de bedste løsninger for vores kunder.

Dine primære opgaver bliver:

  • ansvar for udvikling og vedligehold af egen kundeportefølje
  • at være opsøgende over for bestående kunder
  • arbejde med og opsøge nye kunder for løbende at udvide din kundeportefølje
Sparekassen KronjyllandErhvervskundechef til ny fremadstormende afdeling i Aalborg

Sparekassen Kronjylland

Vi søger en inspirerende erhvervskundechef, der kan lede og skabe resultater gennem samarbejde, og som formår at udvikle holdet, så vi hele tiden yder den bedste rådgivning. Du brænder for at bidrage til de gode kundeoplevelser, og du ved, at service, hastighed, relationer og tilgængelighed er en forudsætning for erhvervskundernes tilfredshed.

Sparekassen kronjylland

I jobbet får du:

  • det ledelsesmæssige ansvar for to erhvervsrådgivere
  • salgsansvaret for erhvervsområdet i rollen som salgsleder
  • ansvaret for budgetter og resultater på området
Sparekassen Kronjylland
Jyske Bank
Bankrådgiver til Hasseris (Aalborg)

Jyske Bank

Er du god til at skabe relationer, og kunne du tænke dig at hjælpe dine kunder med at indfri deres drømme – hvad end det gælder boligkøb, pension eller investeringer?

Vil du med på et vinderhold, hvor vi værdsætter det gode arbejdsmiljø, medarbejderindflydelse, vidensdeling og udvikling højt? Det skal nemlig være sjovt at gå på arbejde – det er nøglen til succes hos os.

Som vores nye bankrådgiver bliver din vigtigste opgave at udvikle vores kunder. Du sætter dig ind i kundernes individuelle behov, ønsker og drømme, og du hjælper dem på vej med rådgivning, der gør en forskel. Vi lytter til dine ønsker og ambitioner i forhold til fagligt fokus og sammensætning af opgaver, og vil gerne tage en dialog om, hvordan vi bedst muligt matcher hinanden.

Jyske Bank
Jutlander Bank A/S
Privatkunderådgiver til Nibe

Jutlander Bank A/S

Er du drevet af ægte interesse og personligt engagement for at hjælpe kunder med at indfri netop deres drømme og realisere deres potentialer? Har du samtidig lyst til løbende at dygtiggøre dig - både fagligt og personligt?

Med din baggrund fra en lignende stilling vil du kunne bidrage til at sætte kundernes drømme og potentialer på jeres fælles dagsorden og forhåbentlig bliver de også til virkelighed. Dermed er vejen banet for en super god oplevelse for kunderne og samtidig et godt bidrag til bankens resultat.

Du trives godt med fleksible rammer - herunder din tilrettelæggelse af arbejdstiden og de mange forskellige opgaver - i en fin balance med dit privatliv. Balancen for netop din trivsel har du altid mulighed for at bevare via god støtte og sparring fra dine kolleger og ikke mindst din daglige leder.

Jutlander Bank A/S
Thisted ForsikringAmbitiøs og motiverende kundeservicechef

Thisted Forsikring

Du brænder for at lede mennesker frem mod resultater, og du har blik for både holdet og individet. Du ved, at det gode salg altid har kunden i centrum. Du brænder for at skabe udvikling og fremdrift – faktisk kan du ikke lade være. Du skaber begejstring og engagement, når du stiller dig på ølkassen og kan sætte retning, så dem, der lytter, både ser destinationen og rejsen foran sig – og vil gå sammen med dig hele vejen.

I Thisted Forsikring ser vi det som vores vigtigste opgave at skabe den gode kundeoplevelse. Når vores kunder er i kontakt med os, skal de opleve at få seriøs og ordentlig rådgivning med smil i stemmen.

Vi søger nu en kundeservicechef, der kan stå i spidsen for vores Kundeservice. Du skal lede afdelingens dygtige og engagerede medarbejdere i det strategiske spor ”kunden i fokus”, så afdelingen når de ambitiøse mål, der er sat i forhold til salg og service.

Sparekassen Thy
Dygtig privatrådgiver til Herning

Sparekassen Thy, Thisted

Kan du skabe den gode kundeoplevelse? Er du troværdig, ambitiøs og har du en smilende personlighed? Har du et bredt netværk i og omkring Herning?

Du bliver en del af en velfungerende afdeling på 8 medarbejdere, hvor engagement, samarbejde og højt humør er en naturlighed. Her er plads til ambitioner og udvikling.

Vi oplever stor fremgang og får mange nye kunder. Din kundeportefølje vil bestå af eksisterende kunder - med god plads til nye kunder.

Dine primære opgaver bliver blandt andet:

  • ansvar for udvikling og vedligehold af egen kundeportefølje
  • at være opsøgende over for bestående kunder
  • arbejde med og opsøge nye kunder for løbende at udvide din kundeportefølje
Deloitte
Become Audit Graduate (trainee) in Jutland and on Funen – in Esbjerg, Kolding, Odense, Aarhus, Silkeborg and Aalborg

Deloitte

Deloitte

Ønsker du at være fremtidens revisor?

Vil du gøre en forskel, mens du vokser i en dynamisk og inkluderende kultur grundlagt på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores Audit & Assurance Graduate Programme. Valget er dit.

Audit & Assurance Graduate Programme er designet til graduates, der ønsker at udvikle deres professionelle og personlige kompetencer inden for Audit & Assurance. Du vil igennem programmet kunne udfolde dit fulde potentiale og komme med på en rejse, der vil ruste dig til både at anvende og udfordre måden, vi tænker og arbejder med revision – nu og i fremtiden.

Deloitte
Jyske Bank
Bankrådgiver til Hobro

Jyske Bank

Er du god til at skabe relationer, og kunne du tænke dig at hjælpe dine kunder med at indfri deres drømme? Vil du med på et vinderhold, hvor vi værdsætter det gode arbejdsmiljø, medarbejderindflydelse, vidensdeling og udvikling højt?

Du vil have base i Hobro, hvorfra vi arbejder tæt sammen med de andre afdelinger i vores område. Vores vision er at ”få det til at ske”. Det vil sige, at vi sammen skal rådgive vores kunder, samt udvikle kunderne og vores markedsområde. Samtidig skal vi sikre et værdiskabende arbejdsmiljø, hvilket sker via tæt tværgående samarbejde i området. Vi har fokus på at udnytte hinandens styrker og kompetencer, for at udvikle os derfra til hele tiden at blive bedre.

Jyske Bank
Jutlander Bank A/S
Erhvervskunderådgiver til Hadsund

Jutlander Bank A/S

En af vore dygtige erhvervskunderådgivere har søgt og fået nye udfordringer i Jutlander Bank, og vi har derfor en ledig kundeportefølje. Dette faktum kombineret med, at vi oplever høj aktivitet, glade og tilfredse erhvervskunder samt et ønske om at kunne fastholde nuværende momentum gør, at vi søger en ambitiøs, forretningsskabende og kompetent erhvervskunderådgiver.

Du vil bl.a. opleve en anden form for fleksibilitet i dine arbejdstider, som hænger sammen med kundernes oplevelse af din tilgængelighed. Du booker kundemøder, når det passer ind i kundernes og din kalender, hvilket giver dig mulighed for at skabe mere fleksibel tid til alt andet end banken.

Du vil opleve et meget tæt og stærkt samarbejde mellem kundemedarbejder og rådgiver, med det fælles mål at bidrage til at kunderne konkret oplever, at vi er Danmarks mest personlige og tilgængelige bank.

Jutlander Bank A/S
Spar Nord Bank A/SSpar Nord Hjørring søger privatrådgiver til nye kunder

Spar Nord Bank A/S

Vi søger en rådgiver til opbygning af en ny portefølje, da vi modtager mange kundehenvendelse fra vores samarbejdspartnere, som du løbende vil blive tildelt. Din opgave bliver at kontakte emnerne og sikre, at de modtages på bedste vis i Danmarks mest personlige bank.

Du kommer til at starte med en tom kundeportefølje, som du udbygger via din evne til at være opsøgende overfor nye kunder i markedsområdet.

Vil du udvikle dig som privatrådgiver, og brænder du for at løfte et ansvar for dine kunder? Så kan Spar Nord Hjørring tilbyde dig en attraktiv karrierevej. Der er drøn på, men vi har det sjovt, og du kommer til at lære en masse undervejs.

Spar Nord Bank A/S
Jutlander Bank A/S
Privatkunderådgiver til Hobro

Jutlander Bank A/S

Er du drevet af ægte interesse og personligt engagement for at hjælpe kunder med at indfri netop deres drømme og realisere deres potentialer? Har du samtidig lyst til løbende at dygtiggøre dig - både fagligt og personligt?

Du booker kundemøder, når det passer ind i kundernes og din kalender. På den måde får du også skabt noget tid, som du på et senere tidspunkt kan bruge på alt andet end banken.

Du får en mobiltelefon, som både fungerer som din arbejds- og privat mobiltelefon og giver dermed kunderne mulighed for at kontakte netop dig, som deres personlige rådgiver.

Jutlander Bank A/S
Sparekassen VendsysselAfdelingsdirektør til Hobro

Sparekassen Vendsyssel

Vi søger en erfaren afdelingsdirektør, som har lyst til at være med på en succesfuld rejse og deltage aktivt i vores fortsatte udvikling. Du får en unik mulighed for at få ansvar for en selvstændig afdeling i et af Danmarks mest solide pengeinstitutter.

Du skal være klar til at bidrage med dine værdier, dele dine erfaringer og påvirke hverdagen med god energi og nye idéer, så vi samme kan gøre afdelingen og sparekassen endnu stærkere. Du vil være en rollemodel for medarbejderne med fokus på samarbejde og trivsel, du brænder for at give den gode oplevelse både over for kunder og kollegaer. Vi forventer, at du har empati og gennemslagskraft til at lede via sparring og coaching.

Erhvervsrådgiver til Aalborg City
Aalborg City søger en erhvervsrådgiver, der har en god bredde i sine kompetencer.
Handelsbanken, Aalborg
Akademikernes Jobbank