19 job matcher din søgning 19 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 19 af 19 resultater.
Factor Insurance Brokers A/SForsikringsmæglerassistent

Factor Insurance Brokers A/S, Hørsholm

Vi søger en forsikringsmæglerassistent til afdelingen inden for skadesforsikringer/erhverv med base på kontoret i Hørsholm. Vi er et mindre forsikringsmæglerhus, der har oplevet en fantastisk tilgang af nye kunder.

Vi er specialiseret i rådgivning om forsikringsløsninger og specialprodukter til kommuner og virksomheder i den finansielle sektor. Det er vores mål at tilbyde og levere en høj grad af service og at skabe værdi for Factors kunder i form af ydelser og løsninger, der præcist opfylder kundens ønsker, krav og politik.

Som forsikringsmæglerassistent i Factor bliver du en del af back-office og får ansvar for egne kunder i fællesskab med forsikringsmægleren. Du har direkte kundekontakt i både skrift og tale og er ansvarlig for den daglige administration og servicering af vores kunders forsikringer.

Lån & Spar Bank
Finansiel Rådgiver

Lån & Spar Bank, Hillerød

Lån & Spar søger en dygtig Finansiel Rådgiver til Rådgivningscenter Hillerød, som dækker det meste af Nordsjælland.

Den finansielle rådgiver i Lån & Spar er god til at komme hele vejen rundt om kunden og hjælpe dem med at finde de bedste løsninger, som opfylder deres behov og drømme. I forlængelse af dialogen med kunden vil det være din opgave, at foretage de økonomiske beregninger og kreditvurdere kunden. For at du kan fokusere på det du er bedst til, varetages udarbejdelsen af dokumenter af dine dygtige kolleger i vores supportafdeling.

Lån & Spar Bank
Jyske Bank
Modeludvikler til kreditrisiko

Jyske Bank, Silkeborg eller Lyngby

Vi har brug for en ny kollega til spændende nye opgaver i vores afdeling, Kreditmodeller.

Jyske Banks kreditmodeller er hjertet af koncernens forretningsstyring og finansielle rapportering på kreditområdet. Vi bruger kreditmodeller til at kreditvurdere kunder og prisfastsætte de produkter kunden ønsker. Kreditmodellerne er ligeledes et helt centralt element i koncernens finansielle rapportering både internt og eksternt. Officielle solvensopgørelser og regnskabsmæssige nedskrivninger beregnes på baggrund af kreditmodellerne, og vi er derfor i løbende dialog med myndighederne om modellernes virke.

Du vil komme til at indgå i en afdeling med et højt fagligt niveau, men samtidig med et uformelt arbejdsmiljø. Dine kollegaer er dygtige og engagerede i deres arbejde, men altid villige til at hjælpe. Vi arbejder nemlig sammen og er fælles om tingene.

Jyske Bank
Sydbank
Privatrådgiver til Sydbank i Hovedstadområdet

Sydbank

Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til? Nu eller i fremtiden mangler vi dig som en del af vores dynamiske teams i enten Ballerup, Glostrup, Greve, Hørsholm, Frederiksberg, Hellerup, Kongens Nytorv eller Hillerød.

Brænder du også for at give unikke kundeoplevelser? Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig rådgiver, der kan skabe tætte relationer og en høj kundetilfredshed. Du gør en forskel for vores kunder – helt enkelt og ordentligt. Dine primære opgaver bliver at:

 • have ansvaret for egen kundeportefølje via en struktureret og proaktiv indsats
 • præsentere kunder for nye muligheder med udgangspunkt i helhedsrådgivning, efterbehandle og følge op på kundemøder
 • arbejde med nye kunder for løbende at udvide din kundeportefølje
Sydbank
Jyske Bank
Andelsboligpartner til stor kundeportefølje

Jyske Bank, Lyngby

Brænder du for at servicere kunder og professionelle samarbejdspartnere, samt arbejde med opsøgende salg og opbygning af relationer i det helt særlige segment, som Andelsbolig udgør?

Som Andelsboligpartner vil du få det primære kundeansvar for en større portefølje af eksisterende kunder. Du vil du få gode muligheder for at bruge både dine faglige og personlige kompetencer.

Du vil få ansvaret for den direkte kundekontakt til andelsboligforeningerne, samt til deres rådgivere som er administratorer, revisorer og advokater. Du vil skulle rådgive om den fulde produktpakke med både realkreditlån og bankprodukter, samt deltage på relevante møder, så som generalforsamlinger mv.

Jyske Bank
Bang & Olufsen A/S
Assistant Financial Controller

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby or Struer

You will be part of a team responsible for the consolidation and validation of our group financial figures, ensuring timely and correct interim and annual reports.

Some of your key tasks are to help improve our global financial compliance in accordance with IFRS and develop and improve globally consistent reporting and control systems and procedures. Specifically, you:

 • Analyse figures to create valuable insights to management
 • Facilitate the controlling of monthly financial reporting from legal entities including the explanation of financial figures and follow-up on deviations
 • Take ownership of financial guidelines and policies and ensure compliance with IFRS
Danske BankBusiness analyst with flair for pricing, capital and funding

Danske Bank, Birkerød

Do you want to join Danske Bank Asset Finance unit and leave your mark on one of the most exiting journeys within Danske Bank?

You will in joined forces with your colleagues, be an important business partner to ensure correct pricing of the various products, calculate business cases and deep dive analysis as well as day-to-day reporting and controls.

Your main focus area will be pricing, reporting and analysis to various stakeholder and to improve and expand the existing reporting to ensure best practice in reporting. You will be acquainted with theoretical matter in practice and constantly fill your toolbox with new knowledge, and be part of project teams that set the scene for new ways to think finance & reporting.

Danske BankSenior Regulatory Project Manager, Risk & Regulatory team

Danske Bank, Copenhagen, Helsinki, Stockholm or Oslo

With current challenges for both Danske Bank and the financial sector as a whole, the Risk and Regulatory team is expanding and need your help in our vision to be recognised as the most trusted financial partner.

As a Project Manager, you have a number of responsibilities in Wealth Management, but the primary is to drive and support projects and get the “product” out the door and implemented in business processes.

You will support the business and ensure that we meet regulatory requirements. Your responsibility will focus on different regulatory projects. You will be also part of a great team working in an ever-changing environment, and represent Risk & Regulation in relevant business projects.

Danske BankPersonlig Rådgiver - til Frederikssund afdeling

Danske Bank

Motiveres du af gode kundeoplevelser? Og kan du give dine kunder specifik og relevant rådgivning på baggrund af netop deres situation? Så er du vores nye kollega i Frederikssund.

Vi søger en ny rådgiver til vores team. Vi sidder 13 medarbejdere i Frederikssund afdeling, hvoraf to af os tager imod de kunder, der kommer ind i filialen i vores kassefunktion.

Du får ansvaret for din egen portefølje, hvor du får mulighed for at gå i dybden og rådgive indenfor bolig, pension og investering. I dit daglige arbejde forventes det, at du er proaktiv og opsøgende på kundeporteføljen, så du kan yde helhedsrådgivning med det formål at skabe unikke kundeoplevelser.

Danske BankPersonlig Rådgiver til attraktiv portefølje af privatkunder - Til Frederiksværk afdeling

Danske Bank

Brænder du for at skræddersy løsninger for vores kunder? Og vil du være en del af et lærerigt og ambitiøst miljø? Så er du sikkert vores nye kollega i Frederiksværk!

En karriere i Danske Bank giver dig mulighed for at arbejde med spændende privatkunder i et fagligt performancepræget miljø. Vi har stort fokus på at bruge mindst mulig tid på administrative rutiner og derfor har vi udviklet digitale muligheder for såvel kunder som rådgivere som understøtter dette.

”Du kommer ind i en afdeling, hvor vi vil gøre vores allerbedste for, at du skal få en god start og altid få den hjælp, som du har brug for, for at du hurtigt kan blive den bedste udgave af dig selv sammen med os” fortæller filialdirektør Karen Berg

Jyske Bank
To Landbrugs-vurderingsspecialister med stort personligt drive

Jyske Bank, Lyngby og Aarhus

Har du interesse for landbruget, og brænder du for vurdering af landbrugsejendomme?

Vi søger en landbrugs-vurderingsspecialist, der med udgangspunkt i Jyske Banks kontor i Lyngby primært skal værdiansætte landbrugsejendomme i Østdanmark.

Samtidig søger vi en landbrugs-vurderingsspecialist, der med udgangspunkt i Jyske Banks kontor i Aarhus primært skal værdiansætte landbrugsejendomme i Vestdanmark. Begge landbrugs-vurderingsspecialister vil desuden få mulighed for at arbejde hjemmefra.

Jyske Bank
Marsh A/S
Mæglerassistent

Marsh A/S, Virum

Marsh Danmark er i vækst, og vi har netop nu en ledig stilling som Mæglerassistent i vores Placement-afdeling i Virum.

I stillingen som Mæglerassistent i Placement vil du yde intern support til vores salgsteams og Placement specialister. Derudover vil du have en stor kontaktflade til forsikringsselskaberne, hvor du er med til at placere løsninger for vores store danske/internationale kunder.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Assistere i salgsprocesser med beregninger og salgsrapporter, indhentning af policer, skadestatistikker, fremsendelse af mæglerfuldmagter, arkivering mv.
 • Deltage i udarbejdelse af udbudsmateriale på faciliteter
 • Oprettelse af kunder og registrering af tilbud i vores IT-system: WIMS
Marsh A/S
Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSCCorporate Tax Manager

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC, Allerød

Do you have the experience needed to analyse and implement corporate tax setup in an international environment?

As Corporate Tax Manager you will be part of the Corporate Finance team which supports the entire BWSC organisation in analysing and implementing the corporate tax setup with the focus and responsibility of mitigating risk and securing compliance within the tax area (corporate income tax, VAT, indirect taxes etc.).

Main responsibilities include:

 • Liaising with and supporting the sales team to identify and mitigate tax risks in relation to sales leads
 • Identifying and handling risks in relation to permanent establishment
 • Providing tax advisory in relation to contract set-up
Sydbank
Privatrådgiver

Sydbank, Hørsholm

Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til? I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt. Vi tror, at det er en af årsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere i branchen. Nu mangler vi dig som en del af vores dynamiske team i Hørsholm.

Brænder du også for at give unikke kundeoplevelser? Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig rådgiver, der kan skabe tætte relationer og en høj kundetilfredshed. Det gør du ved at levere nærværende og proaktiv rådgivning med forståelse for den enkelte kundes situation og aktuelle behov. Du gør en forskel for vores kunder – helt enkelt og ordentligt. Dine primære opgaver bliver at:

 • have ansvaret for egen kundeportefølje via en struktureret og proaktiv indsats
 • præsentere kunder for nye muligheder som fx låneomlægninger eller investering
 • efterbehandle og følge op på kundemøder
Sydbank
danbolig Græsted/Gilleleje
Trainee til danbolig Græsted/Gilleleje

danbolig Græsted/Gilleleje, Gilleleje

Danbolig Græsted/Gilleleje søger en trainee til vores forretning med tiltrædelse i foråret 2020.

Hos danbolig Græsted/Gilleleje er vi et stærkt team og en dynamisk blanding af yngre og mere erfarne ejendomsmæglere, som yder vores allerbedste for at sikre, at vi i enhver handel lever op til kundernes forventninger.

Vi kan tilbyde en spændende, travl og afvekslende hverdag med selvstændige arbejdsopgaver samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Marsh A/S
Supporter/Operations Specialist

Marsh A/S, Virum

Marsh Danmark er i vækst, og vi har netop nu en ledig stilling som Supporter/Operations Specialist i vores Operations & Technology-afdeling i Virum.

Som Supporter/Operations Specialist skal du levere daglig support på højt niveau til vores kundeteams og deltage i leverancen af verdensklasse service til vores kunder.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Daglig koordinering af kunders forsikringsforhold
 • Støtte kundeteams med administrative opgaver
 • Rapportering og fakturering
Marsh A/S
Willis Towers Watson
Kundekoordinator - Pension

Willis Towers Watson, Nærum

Velkommen til en forsikringsmægler med entreprenørånd

Willis Towers Watson er en global konsulent- og mæglervirksomhed, der med 45.000 medarbejdere i mere end 140 lande og markeder leverer markedsledende løsninger inden for bl.a. forsikring og risikostyring. I Danmark er vi ca. 450 kolleger fordelt på vores 5 kontorer.

Rollen

 • Koordinere og følge op på processerne ved implementering af nye og eksisterende kunder
 • Udføre den koordinerende og opfølgende rolle i forhold til diverse opgaver relateret til alle interne afdelinger og samarbejdspartnere
 • Sikre et tæt og godt samarbejde med øvrige afdelinger i huset
Willis Towers Watson
Fast dagmand – skiftested Helsingør eller Virum
Dantaxi 4x48 A/S, CVR nr: 39174901 & Kørselskontoret Dantaxi A/S, CVR nr.: 39789671.
Dantaxi, Helsingør
Dantaxi
Stedfortrædende direktør
Har du mod på et job med stort ansvar i en bank med lokal beslutningskraft, høj kundetilfredshed og en storbank i ryggen?
Handelsbanken, Frederiksværk
Akademikernes Jobbank