8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 8 af 8 resultater.
Arbejdernes Landsbank
Kunderådgiver til filialen i Højstrup

Arbejdernes Landsbank

Brænder du for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Og kan du sikre, at kunderne får den rådgivning, der matcher præcis deres behov?

Arbejdernes Landsbank

I Højstrup bliver du del af et stærkt team på 8 medarbejdere. Du får et tæt makkerskab med dine kolleger, da vores fokus ikke alene er på den enkelte medarbejder, men også som ét samlet team. Som vores nye kollega fordeler du din tid mellem at rådgive og sparre med dine egne kunder og aktivt medvirke til at øge filialens kundetilvækst. Porteføljen er tilpasset størrelsesmæssigt, så der er tid til hver enkelt kunde. Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • Rådgive og sparre med eksisterende og nye kunder om alt lige fra bolig og pension til investering
  • Være med til at markedsføre filialen i lokalområdet via forskellige aktiviteter og events
  • Medvirke til den daglige ekspedition af filialens kunder via telefon, beskeder mv.
Arbejdernes Landsbank
Middelfart Sparekasse
Privatkunderådgiver til Strib

Middelfart Sparekasse

Kunderne i Middelfart Sparekasser er godt vant. Dygtige, tilgængelige rådgivere er en afgørende del af forklaringen på, hvorfor Sparekassen flere i år i træk har toppet flere målinger af kundetilfredshed. Vores kunder i Strib er også godt vant, og da en af kollegerne i afdelingen nu går på pension, søger vi en privatrådgiver til afdelingen.

Middelfart Sparekasse

Du vil overtage en portefølje af interessante privatkunder. De er vant til fagligt stærk, proaktiv rådgivning, så det skal du også kunne levere. Du får luft til også at deltage i arbejdet med at tiltrække nye kunder til afdelingen.

Som vores nye privatkunderådgiver i Strib skal du:

  • overtage en portefølje af privatkunder
  • arbejde for at tiltrække nye kunder til afdelingen
Middelfart Sparekasse
Lån & Spar Bank
Finansiel Rådgiver

Lån & Spar Bank, Odense

I Rådgivningscenter Odense vil du komme til at arbejde med et yderst attraktivt kundesegment, så hvis du synes, at boligfinansiering og udfordrende samtaler med kompetente kunder er spændende, så vil du komme til at synes godt om dit nye job hos os.

Størstedelen af de administrative opgaver, såsom udarbejdelse af dokumenter, overtræksbehandling, indsigelser, compliance og lignende bliver varetaget af vores dygtige kollegaer i Support og Kundeservice. Du vil derfor i overvejende grad komme til at bruge dine høje kompetencer inden for kunderådgivning til at afholde møder og afdække kundernes behov og drømme.

Lån & Spar Bank
GF Forsikring
Policemedarbejdere til privatområdet med stærk faglighed og forståelse for den gode kundeoplevelse

GF Forsikring, Odense

Brænder du for dele ud af din viden og hjælpe dine kollegaer? Har du et solidt kendskab til forsikringsprodukter, lovgivning på området og branchen som helhed?

Som medarbejder i Privatpolice bliver du en del af et stærkt team med reference til teamlederen, og du vil få din daglige arbejdsplads i GF Huset i Odense. Vi er 12 medarbejdere i Privatpolice, hvor vores primære opgaver er forskellige forsikringsfaglige og administrative opgaver, samt faglig support af vores forsikringsklubber, det kan bl.a. være:

  • Faglig sparring, hvor i sammen finder den rigtige løsning for kunden og GF.
  • Hjælp til Indtegningsregler og betingelser
  • Spørgsmål til forsikringssystemet TIA og arbejdsgange
GF Forsikring
GF Forsikring
Skademedarbejdere til skadeafdelingen i Odense

GF Forsikring

Brænder du for at give kunderne en nærværende og personlig skadebehandling? Har du en telefonstemme, hvor kunden tydeligt ser dit smil?

Vi søger engagerede og servicemindede kollegaer til vores skadeafdeling. I skadeafdelingen tager vi hånd om GF´s kunder, når de har haft en skade og skal gøre brug af deres forsikringer.

Som skademedarbejder får du en travl hverdag med mange telefonopkald fra vores kunder. Din vigtigste og største opgave er at sikre en nærværende og personlig skadebehandling. Skadebehandlingen foregår primært over telefonen, og som skademedarbejder skal du sikre kunden den bedste løsning under hele skadeforløbet.

GF Forsikring
Deloitte
Become Audit Graduate (trainee) in Jutland and on Funen – in Esbjerg, Kolding, Odense, Aarhus, Silkeborg and Aalborg

Deloitte

Deloitte

Ønsker du at være fremtidens revisor?

Vil du gøre en forskel, mens du vokser i en dynamisk og inkluderende kultur grundlagt på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores Audit & Assurance Graduate Programme. Valget er dit.

Audit & Assurance Graduate Programme er designet til graduates, der ønsker at udvikle deres professionelle og personlige kompetencer inden for Audit & Assurance. Du vil igennem programmet kunne udfolde dit fulde potentiale og komme med på en rejse, der vil ruste dig til både at anvende og udfordre måden, vi tænker og arbejder med revision – nu og i fremtiden.

Deloitte
Danske BankLandbrugskundechef til finansiel erhvervsrådgivning

Danske Bank, Odense

Bliv en del af Landbrugscenter Fyn

Vil du arbejde med nogle af de mest engagerede kunder i Danske Bank? Og vil du arbejde med nogle erhvervskunder, hvor du får et helt særligt og tæt samarbejde? Så bliv vores nye landbrugskundechef!

Som vores nye landbrugskundechef vil du selvstændigt få ansvar for udvikling af egen portefølje, hvori mellemstore og store landbrugskunder indgår. Du vil arbejde tæt sammen med vores kreditafdeling, der er specialister i landbrug, og vores supportfunktion, der er behjælpelige med det administrative.

Bunker Holding A/S
Cash Management Specialist

Bunker Holding A/S, Middelfart

Do you enjoy working in an international team, using your commercial mindset and knowledge to interact with our external partners? And can you see yourself in a dynamic company with a culture characterised by openness, customer orientation and commercial success?

Bunker Holding A/S

Your primary focus is optimising our Global Cash Management setup – and secure available funds to grow BHG further.

The responsibilities will cover a broad variety of cash management related tasks, focusing on the optimisation of the cash flow, liquidity management and banking setup of the Bunker Holding Group. This includes operating our cash pool setups, payment management, multi-banking, KYC and liquidity management.

Get an insight into our unique story and culture by clicking here.

Bunker Holding A/S