6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Styrelsen for Patientklager

Sektionsleder til Styrelsen for Patientklager

Aarhus N

Vil du være med til at udvikle et stærkt administrativt kontor? Har du lyst til at lede dygtige administrative medarbejdere og skabe rammerne for, at de kan sikre patienter og indklagedes retssikkerhed med så kort sagsbehandlingstid som muligt?

Som sektionsleder er du ansvarlig for den overordnede opgaveløsning i dit team. Du skal kunne skabe gode rammer, så medarbejderne fortsat kan sikre en effektiv sagsbehandling af høj administrativ kvalitet.

Samtidig er det forventningen, at du kan sætte en udviklingsdagsorden, der udfordrer organisationen til at tænke og arbejde på nye måder med respekt for det eksisterende grundlag.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Krifa

Executive Assistant/direktionsassistent

Aarhus N

Har du lyst til at arbejde tæt på topledelsens opgaveløsning, arbejde med strategiudvikling og være sparringspartner for vores direktion i en travl hverdag? Så er du måske vores nye direktionsassistent.

Som direktionsassistent er du sparringspartner for direktionen, hvor du kommer til at indgå i dagligt team med to direktører og en direktionssekretær.

Det er en spændende og alsidig stilling, hvor det er muligt, i tæt samspil med direktionen, selv at være med til at præge indhold og arbejdsform.

Analysemedarbejder til erhvervsskolesamarbejde

Aarhus N

Vil du være med til at skabe ny viden om unge og voksnes valg af og motiver for uddannelse og efteruddannelse på Danmarks erhvervsskoler og -gymnasier?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Region Midtjylland

AC-fuldmægtig til Steno Diabetes Center Aarhus, AUH

Aarhus N

Vi søger en AC-fuldmægtig med kompetencer inden for sekretariatsbetjening og projektledelse samt erfaring med udviklings- og innovationsprojekter på diabetesområdet.

Indrykket:

Ledelsessupport og koordinator til understøttelse af Nationalt program inden for naturfag (NAFA).

Aarhus N

Ledelsessupport og koordinator til understøttelse af Nationalt program inden for naturfag (NAFA).

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV