16 jobannoncer matcher din søgning 16 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Man Energy Solutions

Servicemedarbejder

Frederikshavn

Se video om Man Energy Solutions som arbejdspladsVil du være med på MAN Energy Solutions rejse hen imod en grøn og bæredygtig verden? Og kunne du tænke dig at arbejde i en virksomhed i vækst, hvor medarbejdernes trivsel er i fokus - Så har du muligheden her. Vi søger en Servicemedarbejder til vores Servicecenter på havnen i Frederikshavn.

Vi beskæftiger ca. 80 medarbejdere som alle er engageret og hvor højt serviceniveau er nøgleordet. Vores daglige opgaver består i service og reparation af motor, gear og propellerudstyr for Man Energy Solutions.

Man Energy Solutions
Man Energy Solutions

Shipping Agent Inbound Crosstrade

Copenhagen or Frederikshavn

Se video om Man Energy Solutions som arbejdsplads

For immediate entry in our department located in either Copenhagen or Frederikshavn, depending on where you live, we are looking for a flexible and experienced Shipping Agent to handle our import, return and cross trade shipments.

Responsibilities will include:

  • Arrange import, return- and cross trade shipments via road, courier, sea, and air freight
  • Coordinate and follow-up on shipments
Man Energy Solutions
Sparekassen Danmark

Erhvervsrådgivere til Region Østvendsyssel

Frederikshavn, Sæby, Skagen eller Dronninglund

Er du til sund fornuft, handlekraft og korte beslutningsgange? Din titel bliver erhvervskundechef, og du får ansvar for blandt andet at fastholde og udbygge egen kundeportefølje.

Vores afdelinger er kendetegnet ved et højt aktivitetsniveau, som understøttes af professionalisme og sund fornuft. Vi vægter et godt samarbejde og sparringsmiljø samt det gode humør og en fri og uhøjtidelig omgangstone. Der er stor frihed og handlekraft i dagligdagen samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Sparekassen Danmark
Bjerrefisk A/S

Logistikkoordinator

Frederikshavn

Du vil blive en vigtig brik i den daglige logistikhåndtering, hvor mange alsidige opgaver skal følges til dørs, og deadlines skal overholdes. Du skal i nært samarbejde med vores produktions-, salgs- og lagerteam varetage vareflowet fra afsendelse hos vores leverandører til modtagelse hos vores kunder.

Hos Bjerrefisk møder du passionerede medarbejdere, som alle har fokus på de bedste løsninger og på at yde en excellent kundeservice. Vi har et professionelt, åbent og afslappet miljø, hvor der sættes pris på konstruktiv ærlighed og et godt samarbejde.

Sparekassen Danmark

Erhvervssupporter til Support Erhverv Østvendsyssel

Frederikshavn, Sæby, Skagen eller Dronninglund

Er du en detaljeorienteret person, som kan arbejde struktureret og selvstændigt? Elsker du at hjælpe dine kollegaer med produktions- og supportopgaver på erhvervskunder? Så er du måske den erhvervssupporter, vi mangler.

Opgaverne spænder vidt - alt fra at bidrage til at få nye kunder landet godt i sparekassen til at hjælpe rådgiverne med at få eksisterende kunders forretninger ført ud i livet. Det kan omfatte alt fra DLR lån, lån/kredit i sparekassen, sikkerhedsregistreringer, tinglysning, køber- og sælgersager mv.

Sparekassen Danmark
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Sparekassen Danmark

Forsikringsrådgiver til Region Østvendsyssel

Hals, Vodskov, Frederikshavn, Sæby, Skagen, Hjallerup og Dronninglund

Er du til sund fornuft, handlekraft og korte beslutningsveje? Er du målrettet, tillidsvækkende, udadvendt, og elsker du at lave forretninger?

Du bliver en del af kompetencecenteret i Region Østvendsyssel. Kompetencecenterets fornemmeste opgave er at hjælpe og styrke kollegaer i regionen med ressourcer og kompetencer indenfor de forskellige faglige områder.

Sparekassen Danmark
ATP
Gem
ATP

Kunderådgivere til studiegældsområdet i Frederikshavn

Frederikshavn

Kan du bidrage til de gode kundeoplevelser?

I ATP’s Studiegæld søger vi to nye kolleger, der har erfaring med at yde god og effektiv rådgivning, hvor kvaliteten er i højsædet.

Vi søger dig, der kan bidrage, når vi dagligt rådgiver nogle af vores ca. 500.000 kunder vedrørende tilbagebetaling af studielån, tilbagebetalingskrav og statslån udbetalt efter SU-loven.

ATP
BDO
Gem
BDO

En karriere med muligheder - bliv revisortrainee hos BDO med opstart september 2024!

Kalenderen siger september 2024, og du er mere end klar til at kickstarte din karriere hos et af landets førende revisionshuse.

Hos BDO har du mulighed for at blive revisortrainee mange steder rundtomkring i Danmark, og du kan specialisere dig inden for to forskellige retninger: rådgivning og revision af små og mellemstore virksomheder og rådgivning og revision af store organisationer.

Bliver du trainee i BDO, kan du glæde dig til at blive en del af en organisation, der investerer meget i dit uddannelses- og udviklingsforløb.

BDO
BDO
Gem
BDO

Start din karriere som trainee inden for Business & Outsourcing - september 2024

Vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivning i vores forretningsområde Business Services & Outsourcing (BSO).

Hos BDO klæder vi dig godt på og skaber rammerne, så du kan udfolde dit talent og dine personlige ambitioner.

Vi tilbyder dig en uddannelse i en organisation præget af vilje, indlevelse og ambitioner om at være de bedste til det, vi gør.

BDO
Man Energy Solutions

Classification Consultant

Frederikshavn

Se video om Man Energy Solutions som arbejdsplads

På grund af den stigende efterspørgsel på vores motorer og propelanlæg søges hjælp til dokumentation af delene overfor klasseselskaberne.

Vi forestiller os, at du er industritekniker eller lignende med flair for administration eller kontoruddannet med flair for teknik. Vi forventer ikke, at du har arbejdet med klassificering, så du skal være klar til at lære nyt.

Vi tilbyder dig muligheden for at forme morgendagens verden - uanset om du lige er startet, tager dine første karriereskridt efter eksamen eller leder efter den næste store karriereudfordring.

Man Energy Solutions
Gem
Forsvaret

To indkøbselever til Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen i Frederikshavn

Frederikshavn

To indkøbselever til Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen i Frederikshavn.

Indrykket:
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV