4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Advokatanpartsselskabet Invictus

Sagsbehandler til ejendomshandel – vær med til at skabe orden i papirjunglen!

Hjemmearbejdsplads

Er du en (gerne erfaren) sagsbehandler med passion for ejendomshandel? Vil du være en del af et fantastisk hold på 10 kollegaer og have mulighed for meget hjemmearbejde?

Det er muligt at sidde hjemmefra fuldtid, men noget systemoplæring vil kræve tilstedeværelse et par dage til opstart.

Primært vil du blive involveret i eftersagsbehandlingen, herunder særligt håndtering af skøder, refusionsopgørelser, debitorskifter og andre tinglysningsmæssige ekspeditioner.

Sparekassen Danmark

Erhvervsrådgiver til Erhverv Jammerbugt

Aabybro

Er du til sund fornuft, handlekraft og korte beslutningsgange? Er du en udadvendt og målrettet person, der elsker at lave forretninger, give kompetent rådgivning og yde fremragende service til erhvervskunder?

Vores afdeling er kendetegnet ved et højt aktivitetsniveau, som understøttes af professionalisme og sund fornuft. Vi vægter et godt samarbejde og sparringsmiljø samt det gode humør og en fri og uhøjtidelig omgangstone. Der er stor frihed og handlekraft i dagligdagen samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Sparekassen Danmark
Sparekassen Danmark

Erhvervstrainee til Erhverv Jammerbugt

Aabybro

Vi oplever stor tilgang af nye erhvervskunder, og derfor ønsker vi at styrke vores erhvervsprofil i Jammerbugt. Vi søger derfor en erhvervstrainee med ambitioner om at gøre karriere i rollen som erhvervsrådgiver.

Det helt centrale i stillingen er, at du har lyst til og ønske om at rådgive og sparre med vores erhvervskunder som det primære i din dagligdag.

Når du føler dig klar til det, har vi mulighed for at sammensætte en portefølje af spændende erhvervskunder til dig, som matcher din erfaring, dine kompetencer og dine ønsker.

Sparekassen Danmark
BDO
Gem
BDO

En karriere med muligheder - bliv revisortrainee hos BDO med opstart september 2024!

Kalenderen siger september 2024, og du er mere end klar til at kickstarte din karriere hos et af landets førende revisionshuse.

Hos BDO har du mulighed for at blive revisortrainee mange steder rundtomkring i Danmark, og du kan specialisere dig inden for to forskellige retninger: rådgivning og revision af små og mellemstore virksomheder og rådgivning og revision af store organisationer.

Bliver du trainee i BDO, kan du glæde dig til at blive en del af en organisation, der investerer meget i dit uddannelses- og udviklingsforløb.

BDO

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV