30 jobannoncer matcher din søgning 30 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Silvan A/S

Finance Director, Aspirerende CFO

Brabrand

Hvis du har et operationel mindset, et stærkt kendskab inden for regnskab, controlling og IT og er klar til at påtage dig ansvar på tværs af flere funktioner, så er denne stilling måske noget for dig!

Denne stilling er en unik mulighed for dig, der er på udkig efter det næste naturlige skridt i din karriere og drømmer om at blive CFO. Vi er private equity-støttede og tilbyder gode vækstmuligheder.

Salling Group

Indkøbskoordinator til Goods Not For Resale (GNFR)

Brabrand

Er du serviceminded og ansvarsfuld? Trives du i et omskifteligt miljø og kan du bevare overblikket, når det går stærkt?

Vi søger en kompetent indkøbskoordinator til vores afdeling, der er ansvarlig for indkøb af forvaltningsvarer til butikkerne for alle vores forretningsenheder i såvel ind- som udland.

Aktieselskabet CARL CHRISTENSEN

Vi søger en dygtig og selvstændig Product Manager til indkøb af forbrugsvarer og værktøj

Brabrand

Aktieselskabet CARL CHRISTENSEN (CAC) er i en rivende udvikling, og vi søger derfor en Product Manager til vores indkøbs- og produktafdeling inden for forbrugsvarer og værktøj.

Du vil blive ansvarlig for:

  • programopbygning og -udvikling af en del af vores sortimenter inden for ovennævnte område
  • sikre vores salgsmæssige succes ved at bidrage med konkurrencedygtige indkøbspriser, der sikrer CAC’s bundlinje
  • udvælgelse af leverandører i samarbejde med det øvrige team
Aktieselskabet CARL CHRISTENSEN
Salling Group

Kontorelev til Supply Chain, In- & Outbound

Brabrand

Søger du en indragende og udfordrende ELEVPLADS indenfor retail, transport og logistik, samt blive en del af en stor international virksomhed?

Med en uddannelse i Salling Group åbnes dørene ikke kun til en spændende karriere inden for vores organisation, men også til en verden af muligheder på tværs af vores nationale og internationale enheder.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Scan-Med A/S Denmark

Bogholder i Gazelle virksomhed

Brabrand

Økonomi ”blæksprutte”, der bliver en del af den daglige ledelse!

Vores bogholder, som har været hos os i 12 år går på pension. Vi søger hendes afløser, til at udføre centrale økonomiopgaver i en international handelsvirksomhed beliggende i Brabrand. Fordi vi deles om opgaverne opnår vi stor fleksibilitet og tilbyder en meget varieret hverdag.

Virksomheden er vel konsolideret og har en fornuftig og stabil indtjening. I 2023 blev vi udpeget som ”Gazelle” virksomhed.

Der er tale om en fuldtidsstilling og mødetiden kan delvist afpasses efter dine behov. Vi tilbyder en god fast løn og pensionsordning.

Gem
Silvan A/S

Finance Director, Aspiring to become CFO

Brabrand

If you have an operational mindset, possess strong knowledge in accounting, controlling and IT, and are ready to take on responsibilities across multiple functions, this might be the position for you!

We are seeking an ambitious and driven individual to join our team as Finance Director. This position is a pivotal role for someone looking to take the next natural step in their career, aspiring to become CFO. We are private equity backed and provide ample growth opportunities.

We value humbleness and friendliness as essential. The successful candidate should be approachable, a team player, and dedicated to fostering positive workplace relationships.

Advansor A/S

Purchaser

Brabrand

Se video om Advansor A/S som arbejdspladsYou will work within a procurement team consisting of three other purchasers, and a strategic purchaser.

You will ensure a high quality of both material security and cooperation with our suppliers, including internal departments.

There will be great opportunity to develop your own job and help develop new and better working methods.

Advansor A/S
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Salling Group

Senior Business Controller til Salling Group HQ

Brabrand

Brænder du for at omsætte din teoretiske ballast og gode analytiske evner til brugbare resultater?

Som vores kommende Senior Business Controller vil du spille en vigtig rolle i den løbende support af forretningen, idet din primære opgave vil være at forstå udviklingen i økonomi og KPI’er, samt levere valid og forståelig økonomisk information til vores stakeholders.

Gem
JYSK

Customer Insight Specialist

Brabrand

Are you passionate about working with customer data and transforming data into relevant customer insights across JYSK? Then you might be the new Customer Insight Specialist we are looking for!

As a Customer Insight Specialist you will help collect, analyse and communicate customer insights across the organisation and ensure the voice of the customer across JYSK. You will work with many different types of projects and stakeholders and help create the foundation and direction for the newly established customer insight function.

JYSK
Gem
JYSK

Quality Assurance Coordinator - Garden

Brabrand

JYSK søger en Quality Assurance Coordinator, med erfaring indenfor havemøbel- og accessoriesområdet til vores Compliance and Quality afdeling.

Du bliver en del af en international Compliance & Quality afdeling, hvor vi har godt humør og en uhøjtidelig atmosfære. Du vil opleve et tæt samarbejde med JYSK Quality teams på vores 9 distributionscentre fordelt i Europa, samt med vores internationale leverandører.

JYSK
Gem
JYSK

Quality Assurance Coordinator - Textile

Brabrand

JYSK søger en Quality Assurance Coordinator, med erfaring indenfor tekstil området til vores Compliance and Quality afdeling.

Du bliver en del af en international Compliance & Quality afdeling, hvor vi har godt humør og en uhøjtidelig atmosfære. Du vil opleve et tæt samarbejde med JYSK Quality teams på vores 9 distributionscentre fordelt i Europa, samt med vores internationale leverandører.

JYSK
Søstrene Grene Import A/S

Finance Controller

Brabrand

Har du erfaring med controlling….måske endda i retailbranchen? Trives du i et job med en stor kontaktflade og selvstændige ansvarsområder? I Søstrene Grene ønsker vi at styrke vores Group Accounting Team og søger derfor Financial Controllers, som vil få ansvaret for controlling på tværs af vores europæiske grænser.

I finansafdelingen er vi mere end 25 søstre (det kalder vi hinanden uanset køn), hvoraf 4 af dem sidder i Group Accounting teamet. Vi er dog så heldige, at vi alle sidder sammen og det værdsætter vi i forhold til det daglige samarbejde, sparring og “Hygge” - som er én af vores værdier i Søstrene Grene.

Søstrene Grene Import A/S

Bogholder

Brabrand

Er du struktureret og serviceminded? Og har du lyst til at være med til at understøtte en familieejet og vækstorienteret virksomhed i rivende udvikling?

Du bliver en del af vores Retail Accounting team. Som team er vi en ambitiøs, loyal og erfaren gruppe, som spænder bredt i både erfaring og alder. Vi brænder for det, vi laver, og vi sætter en ære i at gøre tingene korrekt og til tiden – også selvom hverdagen til tider kan være travl.

Advansor A/S

French speaking Sales Engineer

Brabrand

Se video om Advansor A/S som arbejdsplads

Your main role will be to support our customers with technical quotations, including product design, calculations, and technical guidance, and help ensure correct project specifications before the order is produced.

You will get an important position in a dynamic team with skilled and dedicated international colleagues, and not the least, get the opportunity contribute to our position as the world’s leading manufacturer of sustainable CO2 climate solutions.

Advansor A/S
Advansor A/S

Norsktalende salgsingeniør-trainee

Brabrand

For English version, click the title.

Se video om Advansor A/S som arbejdsplads

Hovedoppgaven din vil være å støtte kundene våre med tekniske tilbud, inkludert produktdesign, beregninger og teknisk veiledning, og bidra til å sikre korrekte prosjektspesifikasjoner før ordren produseres.

Dette er en utmerket mulighet for nyutdannede eller juniorselgere til å ta på seg en utfordrende rolle der du får opplæring på jobben av dyktige kolleger og mulighet til å utvikle karrieren din.

Du får muligheten til å bli en del av et internasjonalt selskap, i en rolle som gir deg mulighet til å lære innen teknisk salg, samtidig som du kan etablere en karriere og skape relasjoner med kunder.

Advansor A/S
Advansor A/S

Svensktalande säljtekniker-trainee

Brabrand

For English version, click the title.

Din främsta roll blir att stödja våra kunder med tekniska offerter, inklusive produktdesign, beräkningar och teknisk vägledning, och hjälpa till att säkerställa korrekta projektspecifikationer innan ordern produceras.

Se video om Advansor A/S som arbejdsplads

Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som är nyutexaminerad eller kanske har ditt första säljjobb. Här får du en utmanande roll, utbildning på jobbet av duktiga kollegor och möjligheter att utvecklas i din karriär.

Vi erbjuder dig möjligheten att bli en del av ett internationellt företag, i en roll där du kommer att lära dig mycket inom teknisk försäljning, etablera din karriär och skapa relationer med kunder.

Advansor A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV