17 jobannoncer matcher din søgning 17 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Gjensidige

Kunderådgiver

Aarhus V

Vi søger en ny kollega med forsikringsmæssig baggrund indenfor erhvervsforsikringer.

Stillingen indeholder mange varierende opgaver, hvor de primære består i at servicere vores erhvervskunder samt være support for vores assurandører.

Vi har høj kundetilfredshed, vi holder det vi lover, og vi leverer altid kvalitet. Det er derfor vigtigt for os, at din indstilling er positiv, at du er faglig stærk, at du har lyst til at arbejde i en afvekslende hverdag med mange spændende opgaver.

Gjensidige
KPMG Acor Tax

Consultants and Senior Consultants for our Transfer Pricing team in Aarhus

You will collaborate with colleagues across our two offices in Hellerup and Aarhus and across professional areas. In addition, we also work closely with our colleagues in the global KPMG network.

Your primary tasks will be:

  • Preparation of transfer pricing documentation
  • Conducting database searches and performing financial transactions benchmarks
KPMG Acor Tax
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Boligforeningen Ringgården

Teamleder til vores økonomiteam

Aarhus V

Er du klar til at arbejde med ledelse og en masse spændende økonomiopgaver? Kunne du tænke dig at arbejde i en almen boligorganisation? Så har vi det rigtige job til dig!

Som teamleder vil du være ansvarlig for at lede og motivere et team af økonomimedarbejdere og sikre, at teamet leverer præcise og rettidige økonomiske oplysninger og analyser til ledelsen.

Vi tilbyder et spændende og afvekslende job, hvor din indsats gør en forskel.

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Change Direction ApS søger for Bredana Axcite A/S
Gem
Change Direction ApS

Brænder du for Dynamics 365 Finance og Power BI?

Kolding eller Aarhus V

Bredana Axcite ønsker at styrke teamet af finanskonsulenter med en stærk Finance Lead-frontløber.

Du bliver produktansvarlig for Dynamics 365 Finance, skal fungere som løsningsarkitekt og bliver "spillende træner" sammen med de øvrige finanskonsulenter.

Din hverdag vil i høj grad være præget af frihed under ansvar, så du kan finde den helt rette work-life balance for dig.

Change Direction ApS
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Nic. Christiansen Gruppen

Økonomiassistent (Barselsvikar)

Aarhus V

Bliv del af en velkonsolideret koncern i autobranchen, hvor din stærke talforståelse og dit skarpe blik for detaljen bliver bragt i spil.

Som vores nye økonomiassistent bliver du en del af vores regnskabsfunktion i Group Finance, der bl.a. varetager regnskab for bilforhandlerkæderne Bayern AutoGroup, Terminalen, ERA biler og British MotorGroup.

Du vil komme til at indgå i afdelingens daglige drift i samarbejde med resten af teamet, hvor dine spidskompetencer indenfor den brede økonomipalet kommer i spil.

HusCompagniet A/S

Salgstrainee - HusOnline

Aarhus V

Som vores nye salgstrainee kan du se frem til et unikt salgsjob, hvor du kommer gennem et udviklingsforløb som sælger med udgangspunkt i teori men mest praktik og learning by doing.

En stor del af jobbet vil være den indledende kundehåndtering/screening og opfølgning, så kunden placeres i den rigtige kunderejse og forløb.

Vi har højt til loftet og nyder at komme på arbejde hver dag. Vi værdsætter humor og godt humør i vores fleksible hverdag

Uggerly Installation A/S

Servicekoordinator

Aarhus V

Er du serviceminded, struktureret og god til administrative opgaver? Har du interesse for elbranchen og lyst til at være en del af et dynamisk team?

Som servicekoordinator hos os vil du få en alsidig og spændende hverdag, hvor du skal udføre forskellige administrative ad hoc-opgaver, hjælpe servicemontører og lærlinge med at bestille arbejdstøj, forberede sager til fakturering, assistere overmontøren for ladeboks-teamet med at koordinere servicemontørernes arbejdsdag samt have kontakt til kunder og leverandører.

Gem
Baumer A/S

Kontorassistent

Århus V

Vil du være en del af et uformelt team med dejlige kollegaer? Brænder du for varierede opgaver og en bred kontaktflade?

Vi søger en kontorassistent på fuld tid med start 1. juni 2024, der sammen med 2 kollegaer i økonomi sikrer pålidelige data og god support til øvrige afdelinger i Baumer A/S.

Du kan se frem til at blive en del af en velfungerende virksomhed med 65 positive og engagerede medarbejdere, som alle hjælper hinanden. Selvom der er travlt, bevares den gode stemning, og der lægges vægt på at nye medarbejdere bliver taget godt imod, så man allerede fra første dag føler sig godt tilpas.

Gem
Baumer A/S

Svensktalende Intern Salgssupporter

Aarhus V

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende fuldtidsstilling med gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i gode omgivelser og med kompetente og hjælpsomme kolleger. Vi værdsætter åbenhed og initiativ, så du har alle muligheder for at være med til at præge din egen og virksomhedens fremtid.

Dine opgaver er:

  • Vejlede kunder i forbindelse med tekniske og kommercielle spørgsmål.
  • Behandle ordrer og eventuelle reklamationer.
  • Udarbejde og følge op på tilbud i samarbejde med de eksterne sælgere.
NCC Danmark

Finance Manager til Business Control til NCC Asfalt

Kolding, Aarhus V eller Aalborg Øst

Brænder du for at sikre en solid analytisk økonomisk styring? Har du flair for samarbejde og ledelse? Så har du nu muligheden for at blive ansvarlig for vores danske controllerteam, der arbejder tæt sammen med vores 6 Areas i Danmark.

Du bliver en vigtig del af det nordiske økonomiteam, samtidig med at du arbejder tæt sammen med det danske ledelsesteam, hvor du også bliver en del af den danske ledergruppe for NCC Asfalt.

NCC Danmark

Udlejningsmedarbejdere til Aarhus Kommune, Ejendomsporteføjle

Aarhus V

Aarhus Ejendomme søger 2 nye kolleger med høj faglighed.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Customer Care Consultant - Aarhus

Aarhus V

Er du drevet af at skabe den ultimative kundeoplevelse?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Kundeservicemedarbejder til Berry & Bean A/S

Aarhus V

Er du en serviceminded og engageret person, der brænder for at levere enestående kundeoplevelser?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV