36 jobannoncer matcher din søgning 36 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ISS Facility Services A/S

ISS søger en Ejendomsfunktionær til praktiske og administrative ejendomsserviceopgaver i Århus

Er du struktureret, proaktiv og trives du i et miljø med varieret jobindhold og løsning af praktiske opgaver i kontorbygninger? Så har ISS det rette job for dig!

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

ISS søger nu en kollega til at yde praktiske ejendomsserviceopogaver i Århus. Der vil være tale om udkørsel ca. en gang i måneden til en af følgende lokalkontorer; Herning og Viborg.

Jobbet som Ejendomsfunktionær indeholder en række praktiske og administrative opgaver – eksempelvis reparationer, udskiftning af lyskilder, montageopgaver, runderinger, værktøjseftersyn samt mailhåndtering. Da opgaverne er mangeartede og opstår løbende, er succeskriteriet i dette job, at du har en struktureret og fleksibel tilgang til dine opgaver.

ISS Facility Services A/S
Marius Pedersen A/S

Kørselsleder - Region Aarhus

Aarhus N

Motiveres du af en travl hverdag i et kundeservicecenter med stort fokus på service og mange forskellige opgaver, der skal løses her og nu?

Med reference til kørselschefen får du ansvaret for den daglige ledelse af afdelingens transportaktiviteter med fokus på disponering samt planlægning af chaufførernes arbejdstid.

Vi tilbyder en grundig oplæring i virksomhedens systemer og procedurer, ordnede arbejdsforhold med gode kolleger og et godt arbejdsmiljø.

Marius Pedersen A/S
Gem
Lejerbo

Varmemester til Østjysk Bolig Aarhus/Lejerbo

Aarhus N

Østjysk Bolig søger 2 servicemindede varmemestre, der sætter en ære i at være tilgængelig for beboerne og som helt naturligt er imødekommende, hjælpsom og nærværende?

Varmemesteren har ansvaret for samarbejdet med håndværkere, leverandører, kommunen og andre partnere i forbindelse med den daglige drift af afdelingerne, herunder stor kontakt til beboerne. Varmemesteren er ligeledes ansvarlig for afdelingens udvendige renholdelse, og skal koordinere og i samarbejde med det øvrige driftspersonale varetage det daglige arbejde.

Energi Danmark A/S

Strategy Consultant

Aarhus N

Do you want to have a strategic impact on a leading Nordic energy trading business and the green transition?

You will work across disciplines and focus on the strategic development of e.g. customer offerings and go-to-market, trading set-up or digital capabilities.

We offer a modern workplace with challenge and accountability.

Energi Danmark A/S
Foodjob Nordic søger for HedeDanmark A/S
Gem
Foodjob Nordic

Product Supply Manager til produktion og eksport af juletræer

Aarhus N

Se video om HedeDanmark A/S som arbejdsplads

Brænder du for juletræer, og vil du være med fra såning over dyrkning til produktion og distribution ?

DIt nye team arbejder tæt sammen, og du får en bred rolle, som blandt andet vil indebære følgende:

  • Koordinering og udvikling af samarbejdet med leverandører – herunder at fremme en mere bæredygtig produktionsproces
  • Udfærdigelse af indkøbs- og salgsaftaler samt leveringsordrer/-planer
  • Arbejde med certificeringer af egen produktion og for leverandørerne
Foodjob Nordic
Gem
2BM A/S

SAP Graduate hos 2BM - Finance

København eller Aarhus

Hos 2BM, part of SOA People søger vi nye kollegaer, som er klar til at kickstarte karrieren i en virksomhed, hvor faglig udvikling og stort ansvar er en del af hverdagen. Som SAP Graduate hos 2BM, part of SOA People bliver du en del af en spændende konsulentvirksomhed med fokus på optimering og digitalisering af forretningsprocesser hos større danske og internationale virksomheder.

Så har du sans for forretningsprocesser, og er du i stand til at omsætte din viden i digitale løsninger for vores kunder, så er vores SAP Graduate Program lige noget for dig!

2BM A/S
Gem
2BM A/S

SAP Graduate hos 2BM - Supply Chain Management

København eller Aarhus

Hos 2BM, part of SOA People søger vi nye kollegaer, som er klar til at kickstarte karrieren i en virksomhed, hvor faglig udvikling og stort ansvar er en del af hverdagen. Som SAP Graduate hos 2BM, part of SOA People bliver du en del af en spændende konsulentvirksomhed med fokus på optimering og digitalisering af forretningsprocesser hos større danske og internationale virksomheder.

Så har du sans for forretningsprocesser, og er du i stand til at omsætte din viden i digitale løsninger for vores kunder, så er vores SAP Graduate Program lige noget for dig!

2BM A/S
Unzer Group

Customer Support & Onboarding Agent

Aarhus N

Du har nu muligheden for at blive medlem af Unzer Customer Support & Onboarding-afdeling i Aarhus, der supporterer og onboarder nye kunder på vores Danske brands Clearhaus og Quickpay.

Det vigtigste for at besætte stillingen er ikke din baggrund, men din tilgang til opgaverne; du er kundecentreret i din opgaveudførelse, og du værdsætter et godt samarbejde med kollegaer og formår at have en struktureret tilgang til vidt forskellige opgaver.

Unzer Group
Unzer Group

Outsourcing Manager (m/f/d)

Aarhus N

This is an exciting role in which you will have the opportunity to act from 2nd line of defense, ensuring fitting outsourcing strategy, risk appetite and governance – to help in making sure that risk and controls are effectively managed.

Tasks:

  • Ensuring the Outsourcing framework is implemented and integrated across Unzer entities in accordance with the relevant EBA and other EU regulations
  • Be the group/local expert and support to the teams in outsourcing related matters.
Unzer Group
Arla Foods amba

Commercial Development Manager, Arla Denmark - Aarhus

Do you want to influence the commercial development of Arla Denmark?

This is your chance to step into an essential role within a global FMCG market leader. Here, you will help Arla be a preferred business partner to our Danish accounts. In this role, you deliver compelling conclusions and recommendations for product range, price, promotion, place and product launches.

Arla Foods amba
Blue Water Shipping A/S

Operational Excellence Specialist

Esbjerg, Greve, Aalborg Ø, Aarhus N, Odense SØ

Se video om Blue Water Shipping A/S som arbejdsplads

Are you ready to make a difference, be part of process transformation and make a long lasting impact in the world of logistics?

As Operational Excellence Specialist, you will play a key role in enhancing organizational efficiency, effectiveness, and competitiveness through performance management, KPI management, and process optimization initiatives.

We work very closely with the business and the organisation in everything we do and we are looking for another team member to help us in our journey.

Blue Water Shipping A/S
Gem
Memira ApS

Kundekoordinator

Aarhus N

Ønsker du at forbedre livskvaliteten for mennesker, der ønsker et friere liv uden linser og briller?

Du vil få et meget alsidigt job, hvor dine opgaver spænder fra at tage imod kunder på klinikken, til kalenderstyring og personlig rådgivning og salg. Der vil hver uge være operationsdage, hvor du sammen med dine kollegaer vil få dagen til at glide, så vores kunder får en god og tryg oplevelse.

Memira ApS
Købstædernes Forsikring

Erhvervskonsulent

Aarhus

Købstædernes Forsikring søger en erhvervskonsulent med fokus på nysalg og opsalg til de mindre erhvervskunder samt servicering af egen portefølje.

Kan du lide at give den gode rådgivning, så vores mindre erhvervskunder har den helt rigtige løsning til deres behov, så er det dig, vi søger til vores nye Erhvervscenter. Du vil både arbejde ud fra en eksisterende portefølje, som overdrages til dig, samt emner du selv jagter.

En stor del af dine kundeemner kommer som reference fra dine eksisterende kunder, og du skal være motiveret til at bidrage til vores vækst.

Købstædernes Forsikring
NOVASOL part of Awaze

Owner Service Consultant (Danish speaking)

Aarhus N

I denne rolle vil du støtte husejernes behov gennem hele deres rejse med NOVASOL. Du vil være virksomhedens stemme udadtil over for husejeren. Du vil være der for at støtte, svare på spørgsmål og afhjælpe ethvert problem, som en husejer kan tænkes at få.

Dette er en mulighed for at blive del af en virksomhed, som investerer i fremtiden. Vi arbejder på tværs, så du får mulighed for at udvikle kompetencer uden for dine kernekompetencer.

NOVASOL part of Awaze
Solar Danmark A/S

Receptionist/administrativ medarbejder

Aarhus N

Brænder du for, og har du erfaring med, at være stemmen og ansigtet udadtil og er hurtig og dygtig til at jonglere i systemer?

Dine primære arbejdsområder vil være telefon- og receptionsbetjening samt administrative opgaver. Du kommer til at være husets centrale medarbejder, der får dagligdagen til at fungere for de ca. 45 medarbejdere, der er tilknyttet Aarhus-afdelingen.

Solar Danmark A/S
Styrelsen for Patientklager

Sektionsleder til Styrelsen for Patientklager

Aarhus N

Vil du være med til at udvikle et stærkt administrativt kontor? Har du lyst til at lede dygtige administrative medarbejdere og skabe rammerne for, at de kan sikre patienter og indklagedes retssikkerhed med så kort sagsbehandlingstid som muligt?

Som sektionsleder er du ansvarlig for den overordnede opgaveløsning i dit team. Du skal kunne skabe gode rammer, så medarbejderne fortsat kan sikre en effektiv sagsbehandling af høj administrativ kvalitet.

Samtidig er det forventningen, at du kan sætte en udviklingsdagsorden, der udfordrer organisationen til at tænke og arbejde på nye måder med respekt for det eksisterende grundlag.

Europcar Danmark

Økonomimedarbejder til debitoropgaver i bogholderi – vikariat

Aarhus N

Har du lyst til at være med til at supportere en spændende organisation i udvikling gennem sikring af udestående tilgodehavender og derved bidrage til, at vi fortsat leverer relevante løsninger til vores kunder?

Vi tilbyder dig at blive en del af en helt særlig arbejdsplads, som arbejder på tværs af geografiske og kulturelle grænser. Det er vigtigt for os, at sammensætningen af vores team afspejler vores hverdag, hvor vi sammen vender vores forskellighed til fælles fordele.

Europcar Danmark
WTW
Gem
WTW

Forsikringsmægler/Key Account Manager – Group Schemes

Aarhus N

Se video om WTW som arbejdsplads

Vil du være med til at opbygge sikkerhed og tryghed for vores kunder som en central aktør?

Din hovedopgave bliver at rådgive eksisterende kunder og tiltrække nye kunder inden for Group Schemes-forretningsområdet.

Du bliver en del af et dynamisk og erfarent team, hvor hverdagens fokus er på udvikling, færdighedsopbygning og en aktiv deling af viden og erfaring.

WTW
Vestas Wind Systems A/S

Senior Specialist – Property and Business Interruption

Copenhagen, Aarhus, Warrington/GB, Hamburg/Germany or Malmo/Sweden

Vestas is looking for an experienced and driven Senior Insurance Specialist to join our Insurance & Risk team forming part of our global Legal, Risk and Compliance organization.

This is a key position within the Insurance & Risk department with primary global responsibility of Vestas' Property and Business Interruption program, including Construction All-Risk insurances needed to support the ongoing development of our global manufacturing footprint.

Vestas Wind Systems A/S

Senior Legal Advisor

Aarhus, Copenhagen or Hamburg/Germany

We are looking for a Senior Legal Advisor for our global offshore transactional enablement team.

The team provides Vestas' front-line regional offshore transactional legal advisors and other key stakeholders in the offshore wind turbine sales and service sales frontline regional teams with necessary tools (governance, guidelines, training, templates, "hotline" support etc.) to enable them to excel in their work and ensure a healthy contracting risk profile for Vestas.

Sometimes, the enablement team members may also be asked to step into the front-line regional offshore transactional legal advisor role for a specific project or challenge.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV