20 jobannoncer matcher din søgning 20 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Davidsens Tømmerhandel A/S

Salgstrainee - butik

Er du i tvivl om, hvilken karrierevej du skal gå? Og drømmer du om en uddannelse, hvor du ikke skal sidde på skolebænken hver dag?

En salgstrainee-uddannelse hos Davidsen er for dig med ambitioner og lysten til at arbejde i krydsfeltet mellem mennesker, handel og indkøb.

Gør en god handel for dig selv - søg i dag!

Davidsens Tømmerhandel A/S
Davidsens Tømmerhandel A/S

Salgstrainee - trælast

Er du i tvivl om, hvilken karrierevej du skal gå? Og drømmer du om en uddannelse, hvor du ikke skal sidde på skolebænken hver dag?

En salgstrainee-uddannelse hos Davidsen er for dig med ambitioner og lysten til at arbejde i krydsfeltet mellem mennesker, handel og indkøb.

Gør en god handel for dig selv - søg i dag!

Davidsens Tømmerhandel A/S
Blue Wave A/S

Produktionsplanlægger

Haderslev

Har du interesse og flair for Supply Chain og produktionsplanlægning? Vi søger, til hurtigst mulig start, en produktionsplanlægger til vores Supply Team, som er klar til at tage arbejdshandsken på og blive udfordret i en dynamisk hverdag.

Du bliver en central medarbejder i vores kommende implementering af ERP-systemet Monitor i Q3-2024.

Om jobbet:

  • Det er en central rolle i virksomheden.
  • Daglig planlægning og kapacitetsstyring af fire produktionsområder.
  • Håndtering af afvigelser og re-planlægning.
  • Varedisponering hos underleverandører.
Blue Wave A/S
Haderslev Katedralskole

Ejendomsservicetekniker/Pedel

Haderslev

Til skolens pedelteam søger vi en alsidig og serviceminded pedel pr. 1. juni 2024. Du vil blive en del af pedelteamet, som sikrer, at skolen altid fremstår yderst præsentabel og funktionsdygtig både indvendigt og udvendigt. Stillingen er en fuldtidsstilling, 37 timer pr. uge.

Arbejdsopgaver er bl.a.:

  • Opstilling og klargøring af lokaler i forbindelse med arrangementer og eksamen.
  • Kontakt til håndværkere og eksterne brugere mv.
  • Ren- og vedligeholdelse af inde- og udearealer.
Gem
UC SYD

Genopslag - Personalejurist til Syd- og Sønderjyllands største uddannelsesinstitution

Esbjerg eller Haderslev

Se video om UC SYD som arbejdspladsHar du erfaring med personalejura, og motiveres du af at skabe smidige og holdbare løsninger, der både tager højde for det konkrete og helheden? Synes du, det er spændende at rådgive ledere i alle former for personalejuridiske spørgsmål?

Din opgaveportefølje vil spænde vidt indenfor det personalejuridiske felt og vil vedrøre ledersparring, overenskomst- og aftalefortolkning, konkret sagsbehandling samt større organisationsændringer.

Som personalejurist vil du have mulighed for at sætte et afgørende præg på både den enkelte beslutning og UC SYDs overordnede personalepolitiske retning.

UC SYD
Advokatanpartsselskabet Invictus

Sagsbehandler til ejendomshandel – vær med til at skabe orden i papirjunglen!

Hjemmearbejdsplads

Er du en (gerne erfaren) sagsbehandler med passion for ejendomshandel? Vil du være en del af et fantastisk hold på 10 kollegaer og have mulighed for meget hjemmearbejde?

Det er muligt at sidde hjemmefra fuldtid, men noget systemoplæring vil kræve tilstedeværelse et par dage til opstart.

Primært vil du blive involveret i eftersagsbehandlingen, herunder særligt håndtering af skøder, refusionsopgørelser, debitorskifter og andre tinglysningsmæssige ekspeditioner.

Gem
BESTSELLER

Freight Accountant

Haderslev

Motiveres du af en stilling, hvor du arbejder med løbende omkostningsvalideringer samt procesudvikling? Så er du måske den vi leder efter, til at bidrage til håndteringen af BESTSELLERs globale og regionale logistikpartnere.

Som Freight Accountant arbejder du med både drifts- og udviklingsorienterede opgaver, og du vil bl.a. få mulighed for at få indflydelse på vores transportørers nuværende og fremtidige afregningsmodel overfor BESTSELLER.

Haderslev Kommune

Afdelingsleder for Miljø

Haderslev

Brænder du for at gøre en positiv forskel for miljøet gennem personlig og motiverende ledelse? Kan du inspirere, sætte retning og støtte dine medarbejdere? Har du en naturlig evne til at se, hvordan miljøet spiller en central rolle i en kommunes mange vigtige dagsordener? Og viser du tillid og uddelegerer ansvar, så medarbejderne kan vokse og udvikle sig?

Du får stor indflydelse på miljødagsordenen i en kommune med både by, landbrug og natur. Du får mulighed for at påvirke de rammer, som skaber succes for erhvervslivet, og vil derfor stå i spidsen for politisk profilerede opgaver og skabelse af vækst baseret på bæredygtighed.

European Breakdown Service ApS

Assistancekoordinator

Haderslev

Motiveres du af en afvekslende hverdag med håndtering og koordinering af forskellige opgaver? Og får du energi af en afvekslende hverdag med stor kontaktflade i både ind- og udland?

Vi betjener kunder fra både ind- og udland og har et fintmasket leverandørnetværk i hele Europa samt Skandinavien. Du får dermed en stor kontaktflade, hvor dine evner til at lære sprog, kultur og tekniske termer kommer i brug. Vagtstuen er døgnbemandet, så stillingen indebærer skiftende arbejdstider inddelt efter vagtplan.

European Breakdown Service ApS
Gem
Lindab A/S

Lindab i Haderslev søger en administrationselev med fokus på HR

Haderslev

Vil du arbejde hos én af Danmarks bedste arbejdspladser? Brænder du for at arbejde med mennesker, er du nysgerrig som person og vil du lære om HR processer, så er det dig, vi står og mangler.

Du får din daglige gang i Haderslev. Du får en spændende og udviklende elevplads med mange kontaktflader internt i Lindabs organisation. Du får dine egne ansvarsområder og du får tilknyttet en fast stålmentor under hele uddannelsen. Du bliver lært grundigt op i systemerne, så du kommer godt fra start og du bliver i din læretid også introduceret for blandt andet salgs-, indkøbs- og økonomiafdelingen.

Gem
Lindab A/S

Salgsorienteret eksportassistent til windpower

Haderslev

Vil du arbejde hos én af Danmarks bedste arbejdspladser? Vil du være med til at sikre Lindabs forretning i vindbranchen inden for ventilationsprodukter? Så er det dig, vi står og mangler til at hjælpe os på dette vækstområde.

Dine opgaver

  • Ordrebehandling, herunder modtagelse og registrering af ordrer
  • Tilbudsgivning, prisberegning og intern kommunikation
  • Kundesupport, herunder afklaring af ordrer, mail og telefon
Haderslev Kommune

Trafikmedarbejder til Trafik, Anlæg og Ejendomme i Teknik & Klima

Haderslev

Har du stærke evner inden for dialog med borgere, planlægning og problemløsning i hverdagen? Er du passioneret omkring at skabe trafiksikre projekter, fremme cyklisme, understøtte den grønne omstilling eller yde god service til borgerne?

Vi søger en ny kollega, der kan hjælpe med at servicere kommunens borgere og virksomheder med respekt for fællesskabet. Hos os bliver du en del af et team, hvor vi hver især har vores specialer, men hvor vi løfter i flok. Opgaverne vil derfor være varierende, primært inden for trafikplanlægning og vejmyndighedsopgaver, hvor du får indflydelse på sammensætningen af dine opgaver.

Vurderingsstyrelsen

Jurister med lyst til værdiansættelse og klagesagsbehandling

Haderslev

Vil du være med til at sikre et stærkt fagligt fundament under ejendomsvurderingerne? Brænder du for at være involveret i opgaver, der kræver høj faglighed og forvaltningsretlige kompetencer?

Du kan se frem til at medvirke til en ensartet juridisk- og vurderingsfaglig sagsbehandling af bl.a. klager. Jobbet indebærer daglig tæt sparring med kolleger på det ejendomsvurderingsretlige område – herunder forvaltningsretlige- og skatteprocessuelle regler.

Vurderingsstyrelsen
Gem
BESTSELLER

Business Analyst, TECH Supply Chain

Brande and Haderslev

If you’re looking for the chance to optimize the future of logistics, then join a dynamic team driving supply chain innovation and become part of BESTSELLER TECH.

At BESTSELLER, we are on an ambitious journey to revolutionize our supply chain with best-in-class systems. Our innovative platforms will empower BESTSELLER Logistics and our brands with real-time data, streamlined processes, and enhanced agility. As a Business Analyst, you will play a substantial role in shaping the future landscape.

Gem
BESTSELLER

Business Analyst, TECH Automated Warehouses

Haderslev

If you’re looking for the chance to explore the future of automation, then join a dynamic team driving supply chain innovation and become part of BESTSELLER TECH.

At BESTSELLER, we are on an ambitious journey to revolutionize our supply chain with best-in-class systems, supported by highly automated warehouses across Europe. As a Business Analyst, you will play a substantial role in implementing new automation technologies and systems.

ATP
Gem
ATP

Elever til ATP i Haderslev (offentlig administration)

Haderslev

Vil du have den bedste begyndelse på dit arbejdsliv og en elevplads, der udfordrer og udvikler? Så er du en af de kontorelever, vi søger.

Hos os får du ikke kun grundlæggende færdigheder i offentlig administration. Du får også chancen for at udvikle dine kompetencer og vokse professionelt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen, til at få din hjælp og følge din udvikling.

ATP

Controller til intern revision

Haderslev

Har du styr på regler, love og god bogføringsskik i kommunerne?

Indrykket:
KFUMs Sociale Arbejde i Danmark
Gem

Advokater/Jurister/stud. jur. søges til vores Retshjælp i Haderslev!

Haderslev

KFUM’s Sociale Arbejde har siden 2012 ydet gratis juridisk rådgivning og åbnede i foråret 2024 Retshjælp i Haderslev.

Indrykket:
Hentet fra frivilligjob.dk

Administrative sagsbehandlere til Familierådgivningen

Haderslev

Har du smil i stemmen og glimt i øjet - og brænder du for at administrere, systematisere og strukturere - så er det netop dig vi...

Indrykket:

Erhvervsmentor koordinator – sort bælte i netværk og relationer

Haderslev

Har du det sorte bælte i netværksrelationer?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV