18 jobannoncer matcher din søgning 18 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Nova-Pack A/S

Barselsvikariat – supply chain coordinator til logistik & ordrehåndtering

Svendborg

Er du god til logistik, detaljeorienteret og serviceminded?

Vi tilbyder dig en spændende stilling i et uformelt og dynamisk miljø med 11 gode kollegaer, hvor du bl.a. får supply chain ansvar for en række faste kunder, herunder ordrebehandling fra A til Z, bestilling af varer hos producent, booking af transport- og eksportdokumentation m. fl.

Nova-pack A/S er beliggende ved Svendborg havn med dertilhørende gode kontorfaciliteter. Vi sikrer dig en god oplæring fra starten!

Middelfart Sparekasse

Privatrådgiver

Svendborg

I Middelfart Sparekasse har vi nogle meget tilfredse privatkunder. Det skyldes mange ting, men ikke mindst skyldes det kundernes møde med dygtige rådgivere, som er tilgængelige, når de har brug for os. Og så leverer vi ovenikøbet også rådgivning af høj kvalitet.

Det er der også mange kunder på Sydfyn, som sætter pris på, og vi tror på, at der er endnu flere, som vil gøre det. Men vi mangler dig. Privatrådgiveren, som både tager imod de kunder, som helt af sig selv kommer ind ad døren, og også gerne arbejder på at tiltrække nye kunder.

Middelfart Sparekasse
Vor Frue Kirke, Svendborg

Daglig leder med kordegnefunktion

Svendborg

Drømmer du om et job med personaleledelse, administration og koordinering? Har du lyst til at drive en udviklingsproces, hvor samarbejde mellem forskellige faggrupper er i fokus?

Så har vi har en spændende mulighed til dig! Med reference til menighedsrådet vil du få ansvaret for den daglige ledelse af vores organisation i Vor Frue Kirke. Kirken rummer både del- og fuldtidsansatte og er kendetegnet ved et meget højt aktivitetsniveau, hvilket gør det til en dynamisk, spændende og alsidig arbejdsplads.

Taasinge Elementer

Group Planner hos Danmarks førende producent af præfabrikerede træelementer

Svendborg

Du kommer bl.a. til at planlægge produktionen af færdigvarer og halvfabrikata på tværs af vores fabrikker, sikre at produkterne produceres til tiden og i de rette mængder, samt stå for opfølgning på efterkalkulationen.

Du bliver en del af en kultur, der fokuserer på kontinuerlig forbedring, hvor vi sammen arbejder mod at optimere uden at gøre processerne for komplicerede.

Gem
Estate

Sagsbehandler til Estate Svendborg

Svendborg

Estate er en mæglerkæde, der vokser støt. Det gør vi, fordi vi samler på dygtige medarbejdere og giver plads til, at de kan udfolde deres idéer og ambitioner.

Hos Estate Svendborg er vi et stærkt team af medarbejdere, der yder deres allerbedste for at sikre, at vi altid lever op til kundernes forventninger.

Estate
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Nykredit

Privatrådgiver til Center Svendborg

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere kunder muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Så har du nu muligheden i Nykredit i Svendborg, hvor du får ansvaret for din egen kundeportefølje bestående af private boligejere.

Vi har besluttet, at det skal være nemmere at være grøn end at være ligeglad. Derfor tilbyder vi en række nye grønne lån og løsninger, og du får mulighed for at bringe det i spil for de kunder, der ønsker at bo, køre, renovere og investere på en bæredygtig måde.

Nykredit
Svendborg Andels-Boligforening

Grøn medarbejder - Afløser

Svendborg
  • Motiveres du af en arbejdsdag i det fri
  • Har du blik for beplantning og vedligehold af grønne områder?
  • Er du positiv og udadvendt?

Til vores driftsteam søger vi en serviceminded afløser på fuld tid til primært at varetage vedligehold af de grønne områder i og omkring vores 2.250 lejemål.

Svendborg Andels-Boligforening
Svendborg Andels-Boligforening

Ejendomsfunktionær

Svendborg
  • Motiveres du af en varieret hverdag?
  • Har du hænderne skruet rigtigt på?
  • Er god service en del af dit DNA?

Til SABs driftsafdeling søger vi en serviceminded ejendomsfunktionær på fuld tid.

Du vil i tæt samarbejde med teamet komme til at arbejde med drift og vedligeholdelse af ca. 1.500 lejemål, fordelt på 21 forskellige afdelinger.

Svendborg Andels-Boligforening
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Ocean7 Management ApS

Ocean7 søger en controller

Svendborg

Som vores nye bogholder/accountant vil du indgå i et mindre team og skal varetage mange forskellige opgaver inden for økonomi. Det indebærer blandt andet controlling, finans, debitor samt kreditor, og helt konkret vil dine primære arbejdsopgaver være bogholderi i koncernens selskaber.

Vi tilbyder en spændende stilling i en voksende og dynamisk virksomhed med mulighed for at arbejde med mangeartede opgaver inden for bogholderi og controlling. Der vil være god mulighed for både personlig og professionel udvikling, og du vil være med til at præge din egen stilling.

Danoffice IT

Compliance Assistant, Operations

Svendborg

I din nye stilling er du med til at sikre, at vi overholder alle nationale samt internationale eksportkontrollove og reguleringer og dermed sikrer vores adgang til det globale marked. Herudover arbejder teamet med forskelligartede complianceopgaver, blandt andet ISO-standarder, GDPR og Risk Management.

Du bliver en del af en spændende virksomhed i udvikling. Vi sætter en ære i at have et positivt og inspirerende arbejdsmiljø i gode fysiske rammer og en arbejdskultur, hvor vi passer godt på hinanden.

Danoffice IT
Gem
Liniex ApS

Vi søger en økonomimedarbejder til en ny-opslået stilling

Svendborg

Vil du med på rejsen og blive en nøglemedarbejder i en international virksomhed fuld af udvikling og med mange bolde i luften?

Vi søger en som har:

  • Smilende og positiv attitude
  • Struktureret tilgang til arbejdet med en faglig stolthed og naturlig ordenssans.

Vi tilbyder et job med muligheder og ansvar, hvor du kan være med til at påvirke arbejdsopgaverne og skabe systemerne.

BDO
Gem
BDO

En karriere med muligheder - bliv revisortrainee hos BDO med opstart september 2024!

Kalenderen siger september 2024, og du er mere end klar til at kickstarte din karriere hos et af landets førende revisionshuse.

Hos BDO har du mulighed for at blive revisortrainee mange steder rundtomkring i Danmark, og du kan specialisere dig inden for to forskellige retninger: rådgivning og revision af små og mellemstore virksomheder og rådgivning og revision af store organisationer.

Bliver du trainee i BDO, kan du glæde dig til at blive en del af en organisation, der investerer meget i dit uddannelses- og udviklingsforløb.

BDO

Udviklingsorienteret fritidskonsulent til Svendborg Kommune

Svendborg

Har du lyst til at spille en central rolle i samarbejdet med og udviklingen af kommunens stærke kultur-, fritids- og foreningsliv?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
SVENDBORG SØFARTSSKOLE
Gem

Svendborg Søfartsskole søger kursusmedarbejder

Svendborg

Svendborg Søfartsskole søger ny kursusmedarbejder med tiltrædelse snarest muligt.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV