18 jobannoncer matcher din søgning 18 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dobson Erhvervsservice ApS

Vil du være vores næste stjerne inden for regnskab?

Sorø

Hos Dobson Erhvervsservice ApS har vi brug for en passioneret og dedikeret regnskabskonsulent til at styrke vores team.

Hvis du elsker tal, har erfaring med bogføring, og drømmer om en hverdag præget af spændende udfordringer og frihed under ansvar, så er dette jobbet for dig!

Hos os vil du opleve, at to dage sjældent er ens, og du vil have mulighed for at præge din egen hverdag med fleksible arbejdstider og frihed under ansvar.

Kongskilde Industries A/S

Salgskoordinator til Skandinavien, UK samt Balkan

Sorø

Hos Kongskilde Industries er vi i god vækst. Vores voksende salgsteam i Industridivisionen i Sorø består lige nu af fem area sales managers og tre salgskoordinatorer, og som vores fjerde salgskoordinator vil du komme til at fuldende vores stærke team.

Du bliver en nøgleperson. Du vil være et vigtigt bindeled mellem kollegerne og kunderne, og i den daglige styring og opfølgning på ordrer og projekter får du en del kontakt med vores sælgere primært i Skandinavien, UK og Balkanområdet.

Gem
VKST

Bogholder med fokus på digitalisering og controlling

Sorø eller Nykøbing F

Er du bogholder, og kan du kombinere stærke kommunikationsfærdigheder og IT-flair med en passion for kundeservice?

Vi er i fuld gang med en spændende digital transformation, og søger derfor 2-3 bogholdere med et par års erfaring, som kan varetage opgaven og hjælpe vores kunder gennem den digitale rejse i regnskaberne på bedst mulig vis.

Din primære rolle, som digital bogholder, vil være at støtte vores kunder i overgangen til digital bogføring, og du vil også påtage dig rollen som controller.

Hos VKST har du stor indflydelse på sammensætningen af din arbejdsuge således, at arbejdsliv, familieliv og fritid går op i højere enhed – også når regnskabssæsonen rammer.

VKST
Executive Partner International søger for RB Holding ApS / Store Ladegård Gods
Gem
Executive Partner International

Operationel Driftschef – Vinterdrift

Til Store Ladegård Gods søger vi til nyoprettet stilling en Operationel Driftschef til at lede og varetage virksomhedens afdeling ”Vinterdrift”, der tilbyder at udføre vintervedligeholdelse til Region, Kommune samt større boligselskaber.

Du bliver medbestemmende for virksomhedens forretningsudvikling, drift og fremtidige strategier i overensstemmelse med den aftalte vækst og de mål, som fatsættes med bestyrelse og direktion.

Der stilles ingen direkte eller specifikke krav til din uddannelse eller branche, men det er absolut en fordel, hvis du kommer fra en ledende stilling som driftschef og er vant til at varetage udbud og rammeaftaler samt at planlægge og koordinere driftsopgaver.

Executive Partner International søger for RB Holding ApS / Store Ladegård Gods
Gem
Executive Partner International

Bogholder

Til nyoprettet stilling hos RB Holding ApS / Store Ladegård Gods søges en dygtig og erfaren bogholder med styr på debitor og kreditor og med ”værktøjskassen i orden”.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Et attraktivt job i en spændende virksomhed i rivende udvikling
  • Gode faglige og personlige udfordringer, hvor du selv er med til at forme din hverdag
  • Et godt og fleksibelt arbejdsmiljø og et tæt samarbejde med dedikerede kollegaer
Sorø Akademis Skole

Regnskabsmedarbejder

Sorø

Skolen søger en effektiv og fagligt dygtig regnskabsmedarbejder til en nyoprettet stilling til ansættelse pr. 1. august 2024.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a. kreditorbogholderi, afstemning og bogføring af bank, samt håndtering af udlæg og rejseafregninger.

Læs mere om stillingen, om Sorø Akademi – og søg stillingen – via linket i titlen.

Sorø Akademis Skole
Region Sjælland

Chefkonsulent til Det politiske sekretariat i Det Nære Sundhedsvæsen

Sorø

Brænder du for at levere politisk- og ledelsesbetjening af høj kvalitet, og er du helhedsorienteret, strategisk tænkende og analytisk skarp? Så er stillingen som chefkonsulent hos os måske noget for dig!

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Vi tilbyder et spændende job med udfordrende opgaver på et højt fagligt niveau, med stor selvstændighed, indflydelse og ansvar i opgaveløsning og med udpræget mulighed for at udvikle sekretariatets kerneleverancer såvel som egne kompetencer.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
CIC Operations Sorø ApS

Service Crew

Sorø

Som medlem af vores Service Crew får du mulighed for at være en del af et dedikeret team, der arbejder sammen for at sikre en enestående gæsteoplevelse. Din primære rolle vil være at være det venlige ansigt, der byder vores gæster velkommen, og som er klar til at imødekomme deres behov med en smilende attitude.

Udover at tage imod gæsterne ved check-in og check-out, vil du også være ansvarlig for at betjene vores kommunikationskanaler, tage imod reservationer, og assistere med forskellige administrative opgaver efter behov.

Fleet Manager søges til Sorø Kommune

Sorø

Har du lyst til at stå i spidsen for den bæredygtige omstilling af Sorø Kommunes flåde af biler m.v.?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Kontorelev med speciale i økonomi søges til international e-handelsvirksomhed

Sorø

Raasdal Trading ApS er en Direct-To-Consumer (DtC) e-handelsvirksomhed med en solid tilstedeværelse på det europæiske marked.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Forsikringskonsulent med flair for formidling

Sorø

Udadvendt forsikringskonsulent med mod på udfordringer søges!

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Chefkonsulent til Det politisk sekretariat i Det Nære Sundhedsvæsen, Region Sjælland

Sorø

Brænder du for at levere politisk- og ledelsesbetjening af høj kvalitet og er du helhedsorienteret, strategisk tænkende og analytisk skarp?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Spændende mulighed for en attraktiv og dynamisk kontoruddannelse i Det Nære Sundhedsvæsen

Sorø

Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

IT Contract Manager

Sorø

Den rette profil vil have en central rolle i Sorø Kommunes IT & Digitaliseringsteam i forbindelse med udvikling og udarbejdelse af IT-kontrakter.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV