12 jobannoncer matcher din søgning 12 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jyske Bank

Bankrådgiver for privatkunder

Helsingør, Allerød eller Hørsholm

Vi har brug for en serviceminded bankrådgiver, der motiveres af at have tilfredse kunder og dagligt arbejder for at finde netop de løsninger, der hjælper kunderne bedst på vej.

Du får stor fleksibilitet til selv at forme, hvordan du bedst løser opgaven. Det gælder både i forhold til at booke møder og til, hvordan du tilrettelægger din arbejdsuge.

Jyske Bank
Svea Finans A/S

Kreditmedarbejder til fakturafinansiering og kundepleje

Allerød og Kongens Lyngby

Er du interesseret i at arbejde i den finansielle branche i et tempofyldt og alsidigt job med fokus på kundepleje og vigtigheden i at lykkes som et team?

Kundepleje og løbende opfølgning spiller en stor rolle i din dagligdag. Du skal som vores kunders forlængede arm besidde en generel god forretningsforståelse, uagtet hvilken branche de befinder sig i.

Du vil få ansvaret for registrering af indkomne fakturaer, der skal finansieres, afregning af udbetaling til kunder, registrering af indkomne indbetalinger samt besvarelse af spørgsmål og håndtering af eventuelle indsigelser fra debitorer.

Svea Finans A/S
Gem
Matas A/S

Group Financial Controller

Allerød

Ønsker du at blive en del af en af de mest succesfulde digitale transformationer i den nordeuropæiske detailhandel?

Dine kerneområder som Group Financial Controller:

  • Analysere og sikre finansiel compliance på tværs af alle koncernens selskaber
  • Kontrollere måneds- og årsrapportering herunder periodiseringer, hensættelser og afstemninger

Vi har en god frokostordning, massageordning, rabataftaler, sundhedsforsikring og fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejdsdage. Der vil med stillingen være enkelte rejsedage til datterselskaber primært i Danmark.

Gem
Matas A/S

Accountant med speciale i administration af lejemål

Allerød

I General Accounting får vi snarest muligt brug for en barselsvikar frem til 31. juli 2025 med mulighed for fastansættelse.

Din primære opgaver vil være at administrere lejemålene, men da vi er en stor regnskabsafdeling, kan der komme opgaver på tværs af afdelingen.

Vi tilbyder en udfordrende hverdag med fleksible rammer i en spændende virksomhed i vækst. Vi sætter en ære i at have et afslappet miljø, hvor der er plads til et godt grin.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
ATP
Gem
ATP

Graduate til kommunikationsopgaver og forretningsudvikling i Udbetaling Danmark

Allerød

Kan du drive og udvikle processer, og kan du gøre det komplekse forståeligt? Er du nyuddannet, eller bliver du færdig med studierne til sommer? Så har vi drømmejobbet, en fastansættelse og en plads i ATP’s kommende graduateforløb.

Du kommer især til at beskæftige dig med opgaver relateret til intern forretningsudvikling og kommunikation.

ATP
Lessor Group

Erfaren kundesupporter til Danløn

Allerød

Se video om Lessor Group som arbejdsplads

Brænder du for at skabe den bedst mulige kundeoplevelse? Din personlighed er det vigtigste redskab, du tager med dig på arbejde. Da du er i kontakt med vores kunder hver dag, er det vigtigt, at dine værdier matcher vores - både for din egen og for vores skyld.

Din primære opgave vil være at yde vores Danløn-kunder support af højeste kvalitet – både mundtligt i telefonen og skriftligt i vores supportforum.

Lessor Group
Gem
Jyske Bank

Privatkundedirektør med ansvar for kundeoplevelsen og kreditkvalitet

Allerød
  • Har du en god solid bankfaglighed og gode evner indenfor ledelse og kredit?
  • Har du vilje til en lederrolle, hvor dit ekstra fokus bliver på de interne processer og medarbejdere, med en målsætning om, at den enkelte får mest muligt ud af sit potentiale

Din rolle bliver med et ekstra fokus på vores afdeling i Allerød og med ansvar for kreditkvalitet og struktur på tværs af vores 3 afdelinger.

Jyske Bank
Hansen Toft A/S recruiting on behalf of Fritz Hansen A/S
Gem
Hansen Toft A/S

Ambitious Supply Chain Director

Allerød

Leadership, execution, and management of international supply chain

FRITZ HANSEN is a well-known and respected international company located in the Copenhagen region. Today, FRITZ HANSEN designs are sold in more than 85 countries through 2,000 points of sale, including flagship stores and showrooms in Copenhagen, New York, Munich, London, and Tokyo.

You will report to the Executive Vice President, Operations and in close collaboration with the team and the rest of the organization you will support FRITZ HANSEN’s strategy.

Hansen Toft A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV