12 jobannoncer matcher din søgning 12 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Lejerbo

Varmemester med stærke administrative kompetencer søges til Lejerbo Frederiksværk

Frederiksværk

Til vores Lokalinspektør kontor i Frederiksværk søger vi en serviceminded, imødekommende og nærværende varmemester med fokus på det administrative og beboerservice.

Dine opgaver består af mange forskelligartede opgaver vedr. bygningsdrift, bygningsvedligehold samt kontoradministration. Du vil sammen med Lokalinspektøren, have ansvar for samarbejdet med håndværkere, leverandører, kommunen og andre partnere i forbindelse med den daglige drift af afdelingen, herunder kontakt til beboerne, samt syn af lejemål m.m.

Gem
Lejerbo

Medarbejder til Beboerservicecenter Nordsjælland – 30 timer

Frederiksværk

Til Beboerservicecenteret Nordsjælland beliggende i Frederiksværk, søger vi en serviceminded, hjælpsom og pligtopfyldende medarbejder.

Beboerservicecenteret er nerven i Lejerbo Nordsjælland. Det er her alle vores beboere henvender sig på telefon eller mail, når de har brug for hjælp.

Arbejdsopgaver:

  • Telefonbetjening af beboere og driftsmedarbejdere.
  • Håndtering af mail samt sikre korrekt videresendelse af disse.
  • Planlægning af driftsopgaver i kalendere.
Halsnæs Kommune

Medarbejder til vores afdeling for nyttejob hos Natur og Vej

Frederiksværk

Hos Nyttejob-afdelingen hos Natur og Vej søger vi en dedikeret og hjertevarm medarbejder til at arbejde tæt sammen med vores borgere i deres rejse mod arbejdsmarkedet.

Dine opgaver inkluderer bl.a.:

  • At vejlede og støtte vores borgere i deres jobprøvning og arbejde.
  • Skabe et inkluderende og støttende arbejdsmiljø, hvor alle føler sig værdsatte.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider, herunder deltidsmuligheder.

Forsyningstilsynet

Jurist med interesse for energi- og forvaltningsret

Frederiksværk

Se video om Forsyningstilsynet som arbejdspladsVil du være med til at sikre gennemsigtighed i forbrugerpriserne på el og gas? Er du nysgerrig på reguleringen af energisektoren og har du lyst til at arbejde med et område med stor politisk bevågenhed?

Dine opgaver og ansvar tilpasses din profil, og vi garanterer faglig sparring og gode udviklingsmuligheder. Som nyansat bliver du klædt på til opgaverne gennem vores onboarding-program, hvor din egen faglighed suppleres med kendskab til hele energiområdet, ligesom vi har gode muligheder for kurser og efteruddannelse.

Forsyningstilsynet
NLMK DanSteel A/S

Vil du være HR-kontorelev på Danmarks eneste stålvalseværk?

Frederiksværk

Ønsker du dig en spændende hverdag med både ansvar og læring, og vil du have en uddannelse, der giver gode jobmuligheder?

Dine ansvarsområder vil bl.a. være:

  • Assistere ved rekrutteringsprocessen, herunder administration af ansøgninger og ansættelseskontrakter.
  • Håndtere administrative opgaver som vedligeholdelse af personalearkiver, sygeregistrering og -refusion samt koordinering af kursusaktiviteter.
  • Bidrage til udviklingen og implementeringen af HR-initiativer.
NLMK DanSteel A/S
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Revisorhuset Halsnæs A/S

Revisorassistent søges

Frederiksværk

Vi har rigtig travlt og søger derfor en revisorassistent der selvstændigt kan udføre bogførings- og regnskabsmæssig assistance for vores kunder.

Vi er et mindre godkendt revisionsfirma med 5 ansatte og vi betjener en bred vifte af små og mellemstore virksomheder.

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår, herunder løn pakke med pensionsordning og sundhedsforsikring mv. Mulighed for deltidsansættelse.

Revisorhuset Halsnæs A/S
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Forsyningstilsynet

Skarp økonom med interesse for elmarkedet

Frederiksværk

Har du lyst til at arbejde med et område, som har stor betydning for den enkelte borger, samfundet og den grønne omstilling?

Se video om Forsyningstilsynet som arbejdsplads

Dine opgaver vil blive tilpasset dine kompetencer og interesser, og du vil arbejde tæt sammen med dine kolleger om løsningen af dem. Opgaverne kan f.eks. omfatte:

  • Fastsætte rammerne for engrosenergimarkederne i Danmark, herunder bidrage til ny regulering på det grønne område
  • Tilsyn med energi- og transmissionsselskaberne i Danmark
  • Overvågning og analyse af udviklingen på de danske og europæiske energimarkeder
Forsyningstilsynet
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Centrum Personale A/S søger for Halsnæs Forsyning
Gem
Centrum Personale A/S

Økonomimedarbejder til Halsnæs Forsyning

Frederiksværk

Har du lyst til at arbejde med et bredt spektrum af opgaver – fra den daglige bogføring til måneds- og årsafslutningen? Vil du være en del af en moderne og attraktiv arbejdsplads beliggende i Frederiksværk – en virksomhed som har fokus på trivsel og tryghed i ansættelsen?

Centrum Personale søger på vegne af Halsnæs Forsyning en erfaren medarbejder inden for økonomi og bogholderi. Du må gerne have lyst til at arbejde både i bredden og dybden med opgaverne. Du vil få en afvekslende hverdag, hvor du varetager virksomhedens økonomifunktioner i tæt samarbejde og sparring med resten af teamet.

Stillingen er på 30-37 timer om ugen og med mulighed for at arbejde hjemmefra.

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV