10 jobannoncer matcher din søgning 10 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Nexel A/S

Administrativ databehandler til afdeling for store anlægsprojekter i Virum

Virum

Vil du være med til at sikre fundamentet for, at vi kan udbygge og fremtidssikre elnettet i Danmark?

Det bliver dit primære ansvar at registrere komponentdata i SAP. Du bliver et administrativt omdrejningspunkt, der sørger for, at vores data er valide og up to date gennem en struktureret og metodisk tilgang.

Hos os får du fleksible arbejdstider, forsikringsordninger, adgang til motionsrum, betalt mobiltelefon og internetadgang m.m.

Nexel A/S
NOVASOL part of Awaze

Procurement Specialist

Virum

Du bliver ansvarlig for at lede og udføre indkøbsprojekter inden for vores rengøringsservices, forsyningskæde og lagerlogistik samt sikre effektiviteten, omkostningseffektiviteten og kvaliteten af vores ejendomsserviceoperationer.

Du får friheden til at vælge de mest effektive arbejdsmetoder til at udføre opgaver. Vi opfordrer til tværfagligt samarbejde og giver mulighed for at udvide dine færdigheder ud over din egen professionelle ekspertise

NOVASOL part of Awaze
Delegate A/S

Financial Controller

Virum og Aarhus C

Til at være med på vores spændende rejse, søger vi en erfaren og stabil Financial Controller, der kan bistå med at varetage de regnskabsmæssige- og administrative opgaver i en konstant voksende virksomhed. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Vi kan tilbyde dig samarbejde og sparring med et team, som brænder lige så meget for økonomi og regnskab som dig. Samtidig er vi en serviceafdeling, der sikrer data, et sundt finansielt fundament, og bistår resten af selskaberne hvor vi kan.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Gem
Nexel A/S

Strategikonsulent til ledelsessekretariat i Danmarks ledende energikoncern

Virum

Du bliver en del af afdelingen Strategi & Management Support, der er sparringspartner for Nexels CEO og ledelse.

Vi udvikler og driver Nexels strategi i tæt samarbejde med den øvrige ledelse. Det gør vi ved at sikre at vores CEO og øvrige ledelse får analytisk og strategisk support af høj kvalitet. Derudover arbejder vi tæt op imod bestyrelsen for Nexel og Andel-koncernen.'

Dine arbejdsdage kan være meget variende ift. opgaver og antal timer. Derfor har vi stor fokus på at hjælpe hinanden og løse opgaverne der, hvor det giver mest mening.

Din kommende afdelingsleder Toke Handberg Jeppesen
Nexel A/S
Delegate A/S

Financial Accountant

Virum

Vi søger en erfaren og stabil Financial Accountant, der brænder for bogholderi og kan bistå med at varetage de regnskabsmæssige og administrative opgaver i en konstant voksende virksomhed.

I Delegate har du fuld fleksibilitet til at planlægge din hverdag, så du f.eks. kan hente børnene tidligt, eller lægge din træning midt på dagen, for til gengæld at åbne computeren på et andet tidspunkt, ligesom du har mulighed for at arbejde hjemmefra.

Gem
Moment

Administrativ medarbejder til Nexel

Virum

Nexel søger en administrativ medarbejder, som er klar til at blive en del af en arbejdsplads, der arbejder midt i den grønne omstilling,...

Indrykket:
Hentet fra Moment

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV