71 jobannoncer matcher din søgning 71 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Topdanmark Forsikring

Salesforce Business Analyst

Ballerup

Vil du spille en central rolle i at forstå og afdække vores forretningsbehov, som i sidste ende vil skabe stor værdi for vores kunder?

Som BA vil du spille en central rolle i at forstå vores forretningsbehov og omdanne dem til tekniske krav og løsninger. Vi arbejder i Safe setup med scrum teams, så du vil have et tæt samarbejde både med dit team og mod forretningen. I samarbejdet vil man drive opgaver af afklaring frem til go-live, hvor det modtages af forretningen.

Topdanmark Forsikring
Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen

Assisterende Kapacitetscentermanager for F-35 området i FMI

Ballerup

Vil du bidrage til Danmarks nationale og internationale sikkerhed og være med til at administrere og udvikle F-35 programmet, Flyvevåbnets måske vigtigste våbensystem?

Din primære opgave er at støtte ledelsen og medarbejderne i F-35 sektionen. Du koordinerer opgaver og er ansvarlig for implementeringen af F-35's pålidelighedsprogram, vedligehold og modifikationsinitiativer. Du har gode kolleger både i Danmark og USA, der vil støtte dig i dit arbejde.

Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen
Gem
Brenntag

Kundeservicemedarbejder

Ballerup

I vores interne salgsteam med 10 kolleger søger vi nu en ny kundeservicemedarbejder. I salgsteamet har vi ansvar for kundeservice, ordrebehandling, opfølgning og support til de eksterne sælgere: Et alsidigt og krævende job med gode udfordringer og gode kolleger.

Hos Brenntag efterstræber vi en stærk virksomhedskultur, hvor alle arbejder sammen ud fra fælles værdier. Brenntag Nordic A/S er en stabil og lønsom virksomhed med dygtige og erfarne medarbejdere.

Vi tilbyder dig frihed under ansvar og gode personalevilkår.

Jobindex søger for BSH Hvidevarer A/S
Gem
Jobindex

Senior Accountant til førende virksomhed inden for husholdningsapparater

Ballerup
  • Har du lyst til at spille en vigtig regnskabsrolle i en førende global virksomhed, der gør livet lettere for tusindvis af kunder hver dag?
  • Kan du se muligheder i at være en del af en stærk kultur, hvor vi deler en vision om at skabe endnu større kundetilfredshed?
  • Og vil du have fleksible vilkår med mulighed for at arbejde hjemmefra 2-3 dage om ugen?

Som vores nye kollega kan du se frem til en bred rolle, der fordeler sig over alle regnskabets discipliner for vores danske enhed.

Vi forestiller os, at du har solid erfaring fra en lignende rolle, så du er hjemme i alle regnskabets discipliner, og du har evnerne til at arbejde selvstændigt med opgaverne.

Er du interesseret?

Siemens A/S

Zone Portfolio Developer - Supply Chain Management (Nordic)

Ballerup

Se video om Siemens A/S som arbejdspladsThis role will focus on developing and promoting our portfolio of software solutions at the EMEA level.

Some of your responsibilities will be to:

  • Advocate and drive the development of allocated portfolio domain(s) by identifying target markets and implementing effective go-to-market strategies.
  • Define clear market expectations for the chosen portfolio domain, identify customer difficulties, and articulate the business value our solutions deliver.
Siemens A/S
Ballerup Kommune

Økonomisk sagsbehandler i barselsvikariat til Ydelser

Ballerup

Vil du være en del af et team, hvor der er højt til loftet, let til grin og et fantastisk arbejdsmiljø?

Vi er inspirerende (mener vi selv), nytænkende, ambitiøse og kan tilbyde et stærkt fagligt miljø med engagerede og hjælpsomme kolleger.

Dine vigtigste opgaver

  • At sikre at borgerne modtager den rette ydelse til tiden og med den rette faglige begrundelse
  • Behandle ansøgninger og træffe afgørelser om forsørgelses- og enkeltydelser med udgangspunkt i gældende lovgivning
Gem
Velliv

PA for investeringsdirektør i Velliv (barselsvikariat)

Ballerup

Er du interesseret i en spændende stilling, hvor du kommer du kommer til at assistere den øverste ledelse i et af landets største pensionsselskaber?

Som min personlige assistent er du med til at sikre, at alt kører som smurt, så jeg kan fokusere på det, jeg er god til – og du holder styr på resten. Du bliver en vigtig del af vores team og vil opleve en meningsfuld og udviklende arbejdsdag, hvor du bidrager direkte til vores fælles succes

Investeringsdirektør, Anders Stensbøl Christiansen
Velliv
Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen

Udadvendt, nysgerrig og talstærk sagsbehandler til Økonomidivision i Ballerup

Ballerup

Vi leder efter en sagsbehandler til Cyber- og Omkostningssektionen i FMI’s Økonomidivision, der vil være interesseret i at arbejde med opgørelser og beregninger af hvad det materiel og de ydelser som FMI leverer til koncernen koster.

Vi tilbyder et arbejde med gode dedikerede kollegaer, hvor det sociale vægtes højt og ambitioner og professionalisme kendetegner dagligdagen. Udvikling af medarbejderne er meget i fokus, idet der lægges meget vægt på kompetenceudvikling via de opgaver man arbejder med samt supplerende uddannelser.

Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen
Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen

Nysgerrige og udadvendte controllere til Økonomidivisionen i Ballerup

Ballerup

Vi leder efter to controllere til Cyber- og Omkostningssektionen i FMI’s Økonomidivision, der vil være interesseret i at arbejde med controlling inden for økonomiområder gældende for hele organisationen.

Vi tilbyder et arbejde med gode dedikerede kollegaer, hvor det sociale vægtes højt og ambitioner og professionalisme kendetegner dagligdagen. Udvikling af medarbejderne er meget i fokus, idet der lægges meget vægt på kompetenceudvikling via de opgaver man arbejder med samt supplerende uddannelser. I særdelehed udvikling inden for anvendelse af SAP vil være i fokus.

Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen
Gem
Statens IT

Stærke profiler til at styre analyseopgaver

Ballerup

Har du lyst til at arbejde med strategisk analyse i forbindelse med større projekter og kundetransitioner inden for it-drift?

Statens It søger AC-medarbejdere til analyse og projektledelse af IT-projekter.

Dine opgaver indebærer:

  • at drive analyse både for de tekniske og økonomiske dele af projekter
  • at koordinere og samarbejde med mange andre områder i Statens It, Finansministeriets koncern og med resten af statsadministrationen
  • at projektlede den indsamling, kvalitetssikring og analyse af data, som indgår i forberedelsen af nye projekter og transitioner
Gem
Energinet

Project Relation Manager til energiø Bornholms el-infrastruktur

Fredericia eller Ballerup

Se video om Energinet som arbejdsplads

Du træder ind i Energinet på et spændende tidspunkt i historien, hvor vi ruller banebrydende megaprojekter ud over rampen, som forbinder energisystemerne i Europa og giver øget fleksibilitet på tværs af landegrænser

- Senior Manager Peter Godt-Larsen

Din primære opgave er i tæt samarbejde med specialister i Energinet og kolleger i ministeriet at afklare snitflader mellem Energinet og ejer og med øje for projektets politiske mandat.

Energinet
Gem
ProSolar

Backoffice Specialist

Ballerup

Drømmer du om en arbejdsplads, hvor der er rum til faglig udfoldelse og personlig udvikling? Ønsker du en hverdag, hvor du får mulighed for tæt dialog med erfarne kollegaer og bliver en del af den grønne omstilling?

Så er du måske vores ideelle kandidat! Vi tilbyder en unik arbejdskultur, hvor uformelle kommunikationskanaler og korte beslutningsprocesser sikrer en effektiv og dynamisk arbejdsdag. Vi står overfor spændende udfordringer i forbindelse med vores ambitiøse vækstplan, som har ført til udvidelse af vores team.

Hvis du er en entusiastisk problemløser med en passion for tekniske detaljer og en stærk teamspiller med drive for procesoptimering, så er det dig, vi leder efter.

Siemens A/S

Økonomielev

Ballerup

Se video om Siemens A/S som arbejdspladsDrømmer du om at lære hands on-økonomi i en spændende international virksomhed, hvor læringskurven er stejl og karrieremulighederne mange?

Du får mulighed for at blive en del af et internationalt og dynamisk miljø, og under hele dit uddannelsesforløb får du masser af faglig og personlig udvikling, der sikrer, at du bliver godt klædt på til din fremtidige karriere.

Siemens A/S
Academic Work recruiting on behalf of KONE A/S
Gem
Academic Work

Junior Administrative Coordinator

Ballerup

Seize the opportunity to become part of KONE's impressive success story! With their vision to improve the flow of cities and recognition as one of the world's most innovative companies by Forbes Magazine, you can now step into an exciting role as a Junior Administrative Coordinator at KONE.

Here, you will work in a crucial support role, assisting the team with invoicing and order processing.

We offer:

  • An energetic and inclusive team where everyone works for each other's benefit
  • An international work atmosphere
Academic Work
Academic Work søger for KONE A/S
Gem
Academic Work

Junior Administrativ Koordinator

Ballerup

Grib chancen for at blive en del af KONE's imponerende succeshistorie! Med deres vision om at forbedre byernes flow og anerkendelse som en af verdens mest innovative virksomheder af Forbes Magazine, kan du nu tage skridtet ind i en spændende rolle som Junior Administrativ Koordinator hos KONE.

Her vil du arbejde i en afgørende supportrolle, hvor du assisterer teamet med fakturering og ordrebehandling.

Vi tilbyder et energisk og inkluderende team, hvor alle arbejder for hinandens bedste og en international arbejdsatmosfære.

Academic Work
Gem
Energinet

Projektindkøber med strategisk og central rolle i grønne gas-anlægsprojekter

Ballerup

Vil du gerne kombinere din indkøbs- og udbudsretlige baggrund med din interesse for grøn omstilling?

Se video om Energinet som arbejdsplads

Så bliv en del af Energinet, og vær med til at lede og drive de enkelte EU-udbud og andre anskaffelser i Energinets anlægsprojekter. Vi står overfor en enestående og spændende udbygning af infrastrukturen til nye og grønnere gasarter, og rollen vi rekrutterer til her, er Anlægsindkøbs centrale frontfigur på området.

Energinet
Region Hovedstaden

Beredskabsmanager til Region Hovedstadens Akutberedskab

Ballerup

Brænder du for beredskabsplanlægning, sektorsamarbejde og øvelsesafvikling? Vil du være med til at udvikle vores Beredskabsstab og sikre robust beredskabsplanlægning i Akutberedskabet?

Vi løber stærkt med mange og forskelligartede opgaver, der alle omhandler tværgående beredskabsarbejde, som afviger fra den daglige drift. Vi arbejder blandt andet med beredskabsplaner og actioncards samt øvelsesplanlægning og -afvikling.

Dine primære opgaver vil bl.a. være øvelsesvirksomhed, sparring til revision af beredskabsplaner samt rådgivning af afdelinger i beredskabsplanlægning.

Region Hovedstaden
Moment søger for Nets A/S
Gem

Svensktalande konsult

Ballerup

I rollen som konsult på Nets får du möjlighet att nyttja din nyfikenhet och din passion för kundkontakt.

Du kommer att ingå i ett starkt team som med stort fokus på både noggrannhet och effektivitet arbetar för att hjälpa Nets kunder att säkerställa efterlevnad.

Du kommer att hjälpa, informera och vägleda kunder om olika regler och rutiner och därmed kommer du att spela en viktig roll i kampen mot penningtvätt och ekonomisk brottslighet.

Moment søger for Atea A/S
Gem

Servicedesk Agent

Ballerup

Har du flair for IT og søger nye muligheder i en branche, der er i en rivende udvikling? Så er det dig vi søger!

Atea står for Servicedesk, altså den interne IT-support, af en af deres store kunders medarbejdere. Du bliver en del af et team, hvor I arbejder tæt sammen og på daglig basis fordeler opgaverne blandt jer.

Du kan se frem til daglig kontakt med mange medarbejdere, som har brug for din hjælp. Du bliver selvfølgelig grundigt oplært i alle opgaverne.

Tryg Forsikring A/S

Portfolio Manager - lønsomhedsstyring, Tryg Forsikring

Ballerup

Vil du være en del af vores stærke Portfolio Management funktion i Tryg Privat DK og have ansvaret for at levere på og videreudvikle vores styring af lønsomhed og vækst?

Du har ansvaret for at udarbejde porteføljestrategien og risikoappetitten, og du monitorerer porteføljen, både via historisk og aktuel performance, men også via fremadskuende KPI’er, der er udgangspunktet for porteføljestyringen, hvorved du tager actions for at opnå resultater og løbende forbedringer.

Tryg Forsikring A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV