22 jobannoncer matcher din søgning 22 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

LHG Tømrer A/S

Regnskabs- og lønansvarlig

Rødovre

Da vores nuværende regnskabs- og HR-ansvarlige har søgt nye udfordringer internt i LHG, er stillingen som regnskabs- og lønansvarlig blevet ledig.

Din opgave er at udføre og sikre den daglige bogføring og håndtering af personaleadministration hos os. Vi er vokset over de seneste år, og vores nye regnskabs- og lønansvarlige får muligheden for at sætte sit eget præg på jobbet.

Næste skridt for denne funktion er at optimere og effektivisere finans processer i samarbejde med de andre LHG-fagområder. Der vil på sigt også komme HR-opgaver, hvorfor du også gerne må have erfaring på dette område.

Flügger A/S

Senior Procurement Partner

Rødovre

Are you enthusiastic about sustainability and want to lead strategic procurement initiatives within this agenda? Are you passionate about value engineering and supplier innovation? Are you keen on strategic sourcing and commercially intrigued by optimization? Do you thrive in a company with a strong change agenda and where values of empowerment and open communication are lived every day?

Flügger is a proud producer and retailer of paint with a strong legacy, quality products, skilled employees, and loyal customers. We have an ambitious strategy ‘Going Green’, founded on sustainable production, products, and packaging.

Flügger A/S
DAB
Gem
DAB

Teknisk Driftschef (uden personaleansvar) søges til Rødovre Boligselskab

Rødovre

Er du byggeteknisk velfunderet med et skarpt fagligt blik på alt fra kælder til tag, så er du måske vores nye tekniske driftschef i DAB for Rødovre Boligselskab.

Vi søger en driftschef med gåpåmod og lyst til at arbejde med drift- og renoveringssager af bygninger i den almene sektor, hvor det handler om mere end bare mursten, men også mennesket der er i fokus.

Som driftschef har du, i samarbejde med en ejendomsleder, tre områdeledere og 24 ejendomsfunktionærer ansvaret for den daglige drift og vedligeholdelse af boligafdelingernes bygninger og anlæg.

DAB
Boligkontoret Danmark

Kom med på holdet som ejendomsfunktionær hos Funktionærernes Boligselskab i Rødovre!

Er du passioneret omkring ejendomsservice og skabelsen af hyggelige bomiljøer gennem pleje og vedligeholdelse af grønne områder? Så er det måske dig, vi leder efter!

Bliv en del af vores team bestående af to ejendomsfunktionærer, en ejendomsserviceteknikerelev og en driftsleder, hvor du får ansvaret for at levere effektiv, positiv og god service til vores beboere.

Din baggrund er underordnet, hvis du er den rette brik til vores team. Vi skal nok lære dig det praktiske.

DAB
Gem
DAB

Ejendomsfunktionær, Rødovre

Sammen med dine kolleger skal du varetage den daglige drift og vedligeholdelse af boligafdelingernes 780 boliger og tilhørende område. I dit arbejde skal du:

Se video om DAB som arbejdsplads

  • Vedligeholde og pleje afdelingernes grønne områder, legepladser samt gang- og kørearealer
  • Sørge for affaldshåndtering, rengøring af vaskerier og kældergange
  • Deltage i glatførebekæmpelse og snerydning om vinteren, også udenfor normal arbejdstid
  • Udføre ind-/udflytninger
DAB
BabySam A/S

Økonomielev til spændende virksomhed

Rødovre

Se video om BabySam A/S som arbejdsplads

Vi tilbyder et uformelt, socialt og lærerigt arbejdsmiljø, hvor du får ansvar, kan udvikle dig og arbejde selvstændigt. Du vil oparbejde en bred vifte af kompetencer relateret til regnskab og bogholderi.

Arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Daglig bogføring og opgaver relateret hertil
  • Diverse afstemninger
  • Håndtering af fakturaer
BabySam A/S
Gem
Geokon A/S

Miljøkonsulent

Rødovre

Har du erfaring inden for miljøområdet, og er du dygtig til at sætte dig ind i kunders behov?

Du skal være med til at omsætte miljøfaglige udfordringer hos vores kunder til funktionelle IT-løsninger, og du skal være drivkraften mellem vores kunder, vores forretning og produktudvikling.

Du bliver en del af en fleksibel og rummelig arbejdsplads i Rødovre, hvor du har mulighed for at tilrettelægge din dag, så det passer godt til dig og dine behov.

Geokon A/S
Gem
Geokon A/S

Produktejer inden for miljøområdet

Rødovre

Har du erfaring inden for miljøområdet, og er du dygtig til at sætte dig ind i kunders behov?

Dine arbejdsopgaver

  • Du kan sætte dig ind i kunders fagområde (typisk miljøområdet) og kundebehov og rådgive dem om, hvordan vores IT-løsninger kan indgå
  • Være opmærksom på de systemmæssige konsekvenser ved ændring af lovgivning

Du bliver en del af en fleksibel og rummelig arbejdsplads i Rødovre, hvor du har mulighed for at tilrettelægge din dag, så det passer godt til dig og dine behov.

Geokon A/S
LokalBolig Rødovre ApS

Ejendomsmæglertrainee

Rødovre

Er du klar til at være en del af et arbejdsmiljø, der sprudler af energi og engagement?

Hos LokalBolig Rødovre søger vi en entusiastisk ejendomsmæglertrainee til vores team. Vores kontor er ikke bare et arbejdssted - det er en levende og social hub, hvor sammenhold, godt humør og sund konkurrence er en del af hverdagen.

Vi tilbyder en enestående mulighed for at starte din karriere i et fagligt stærkt og støttende miljø. Du vil modtage omfattende træning og støtte fra vores erfarne team

Rødovre Kommune

Skab din fremtid: Bliv Kontorelev og gør en forskel i Rødovre Kommune

Rødovre

Er du klar til at udvikle dine talenter og drømmer du om en uddannelse, hvor du gør en forskel?

Vi søger 4 nye kontorelever med speciale i offentlig administration, der alle får en alsidig og spændende uddannelse i Rødovre Kommune. Din uddannelse, som vil bestå af 4 perioder af 6 måneders varighed, vil være skræddersyet til dig og passe til dine ønsker og kompetencer.

Vi arbejder i et uformelt arbejdsmiljø, hvor der både er plads til grin og til at udfolde sig fagligt og socialt.

Rødovre Kommune

Vi har brug for dig – gør en forskel mens du lærer!

Rødovre

Er du passioneret omkring økonomi og motiveres du af varierede og udfordrende arbejdsopgaver?

Som økonomielev hos os, får du et 2- årigt forløb, hvor du bliver specialiseret i økonomi og du vil veksle mellem at være hos os og have undervisning på skole, hvor vi hele tiden bestræber os på, at lave en god sammenkobling, så du har mulighed for at afprøve den teori, du har lært på skolen, i dit arbejde hos os.

Du vil få al den hjælp og sparring, du har brug for, og du vil blive en del af et solidt elevnetværk, der ud over dig vil bestå af 5 andre kontorelever.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
SEA HEALTH & WELFARE

Kontorelev

Rødovre

Leder du efter en elevplads, hvor der er højt til loftet, gode kollegaer og spændende opgaver?

Vi er en organisation, som til dagligt arbejder for at skabe godt arbejdsmiljø for de søfarende i den danske handelsflåde. Som kontorelev hos os bliver du en del af administrationen, som er en rigtig blæksprutte-funktion.

Vi løber indimellem stærkt, men der er altid plads til grin eller en snak over en kop kaffe eller te. Det gode arbejdsmiljø er en prioritet hos os.

Gem
Laps A/S

Regnskabsmedarbejder

Rødovre

Trives du med en rolle, hvor du får mulighed for selvstændigt at arbejde med en bred vifte af økonomiske opgaver og i tæt samarbejde med dine kollegaer?

Du kommer til at arbejde med det løbende økonomiarbejde, som også omfatter hele lønforløbet for koncernens danske juridiske enhed Laps A/S der består af 2 Dental Laboratorierr. Det er en rolle med ansvar for en en bred vifte af økonomirelaterede opgaver som løbende bogføring, udarbejdelse af måneds- og årsregnskaber.

Arbejdstiden er fuld tid mandag til fredag og dit primære arbejdssted er hos Bruuns Dental Laboratorium I Rødovre. Du vil have daglig kontakt til personalet på laboratoriet og hovedkontorets finansafdeling i Malmø.

Din Bogholder ApS

Din Bogholder søger en lønbogholder op til 25 timer om ugen

Rødovre

Din Bogholder søger en fagligt stærk lønbogholder, der ønsker at arbejde med et digitalt bogholderi og en kundegruppe udelukkende med håndværkere.

Vi oplever stor vækst og har derfor brug for en struktureret og engageret ny kollega til vores team.

Dine arbejdsopgaver:

  • Lønadministration
  • Afstemning til indkomst
  • Rapportering
  • Daglig dialog med vores håndværkere

Du vil komme til at have din helt egen kundeportefølje.

Din Bogholder ApS
Quooker Skandinavien a/s

Quooker søger regnskabsmedarbejder

Rødovre

Se video om Quooker Skandinavien a/s som arbejdspladsEr du en dygtig og erfaren bogholder der kunne tænke sig at spille en central rolle i et mindre regnskabsteam, så søger vi en dedikeret og detaljeorienteret person, der kan bidrage til at styrke vores regnskabsafdeling.

Du får mulighed af bringe din ekspertise i spil og bidrage til vores fortsatte succes og vækst.

Vi tilbyder blandt andet

  • Et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø med fokus på medarbejdertrivsel og nærvær
  • Godt kollegaskab præget af en fri og humoristisk omgangstone
Quooker Skandinavien a/s
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Flügger A/S

Finance Business Partner

Rødovre

Are you passionate about driving organizational success through impactful financial insights and collaboration? If so, we have an exciting opportunity for you to join our team as a Finance Business Partner.

As a Finance Business Partner with us, you'll play a pivotal role in shaping the financial journey of our organization. From spearheading financial planning, budgeting, and forecasting initiatives to taking ownership of profit and loss within your area, you'll have the opportunity to make a direct impact.

Flügger A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV