32 jobannoncer matcher din søgning 32 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dansk Boldspil-Union (DBU)

Økonomichef

Brøndby

Vil du være ansvarlig for økonomien bag Danmarks nationalsport? Ønsker du en central rolle, hvor du arbejder tæt med DBU’s ledelse og fodboldpolitikere?

Økonomichefen har det overordnede ansvar for økonomistyring og står i spidsen for budgettering, prognoser, analyser og regnskabsaflæggelse samt årsrapportering. Økonomichefen skal bistå både med udvikling og drift, så organisationen opnår gennemsigtighed og stabilitet. Økonomichefen skal desuden være god til at vurdere økonomiske risici i en økonomi, som går op og ned afhængigt af sportslig succes.

DBU er en levende og spændende arbejdsplads med kompetente kolleger og medarbejdere. Vi hjælper hinanden og har en uformel omgangstone.

DeZignated ApS søger for Varimixer A/S
Gem
DeZignated ApS

Technical Sales Coordinator

Brøndby

Trives du med at arbejde i en rolle, der kombinerer interne opgaver med ekstern kontakt og support på globalt plan? Kan du identificere dig med det tekniske aspekt af at guide kunder og samarbejdspartnere gennem udfordringer, og har du en bred viden, der strækker sig ud over det rent tekniske?

Så kan du blive en del af et dynamisk team med en positiv atmosfære, hvor der er plads til både faglig udfoldelse og godt humør.

Collectia A/S

Motiveres du af at udvikle mennesker, og har du erfaring inden for den finansielle sektor? Så kan du være vores nye afdelingsleder

Brøndby

Vil du være med til at forme fremtiden for vores finansielle afdeling og drive positive forandringer?

Vi oplever en spændende udvikling i takt med de stigende finansielle krav og digitaliseringen. Med ambitiøse fremtidige mål prioriterer og investerer vi i vores medarbejdere og compliance.

Vi søger derfor en erfaren leder med en finansiel baggrund til vores bankafdeling, som kan motivere, udvikle og støtte vores medarbejdere for at imødekomme de stigende krav og sikre overholdelse af gældende regler og standarder.

Collectia A/S
DanskHåndbold

DanskHåndbold Øst søger fuldtids administrativ medarbejder

Brøndby

Vi søger en medarbejder, der har en passion for foreningsliv og håndbold og drømmer om en dynamisk og alsidig hverdag med mange (hånd)bolde i luften.

Du vil primært få til opgave at stå for påsætning af dommere og arbejde med opgaver inden for uddannelsesområdet samt beachaktiviteter, og du skal være med til at drifte og udvikle vores produkter.

Dagligdagen vil byde på praktisk sparring og problemløsning med vores foreninger, dommere og øvrige interessenter i DanskHåndbold. Du vil komme til at samarbejde med vores politiske fagudvalg, og du vil deltage i møder og sparring med kolleger i DanskHåndbold Øst og på tværs af DanskHåndbold.

Saint-Gobain Distribution Denmark A/S

Har du flair for tal? Så bliv økonomielev hos os

Brøndby

Er din ambition at lære alt om at styre bogholderi, regnskab og økonomi i en stor koncern? Som økonomielev hos Saint-Gobain Distribution Denmark får du en god start på karrieren og kommer til at arbejde i et miljø, hvor medarbejdertilfredsheden er i top.

Har du engagement og talent for tal, vil vi sørge for, at dine faglige kvalifikationer hele tiden udvikler sig. Vi tilstræber os på at udfordre dig i dit tempo og tilbyder dig undervejs en mentor, som har din faglige og personlige udvikling i fokus. For den ambitiøse og dygtige elev byder Saint-Gobain koncernen på gode karrieremuligheder efter endt uddannelse.

Saint-Gobain Distribution Denmark A/S
Sofus Administration ApS

Controller/regnskabsmedarbejder til ejendomsadministration

Brøndby

Sofus Administration er et 18 år gammelt succesfuldt ejendomsadministrationsselskab. Vi arbejder med administration indenfor udlejning af erhvervsejendomme, boligejendomme, indkøbscentre og ejerforeninger.

I Sofus Administration vil du opleve et inspirerende team af fagligt dygtige og fleksible kollegaer, som vil gøre det bedste for vores samarbejdspartnere og ikke mindst for hinanden. Det er vigtigt for os, at vi alle er gode teamplayere.

Sofus Administration ApS
Brøndbyparken

Ejendomsfunktionær/1.-mand til Brøndbyparkens afdeling på Brøndbyøster Torv

Klar til at forme fremtiden hos Brøndbyparken?

Vi søger en engageret ejendomsfunktionær/1.-mand til vores boligafdeling på Brøndbyøster Torv. Med 500 moderne lejemål venter der en spændende rolle for den rette kandidat, hvor du bliver en del af et team på syv gode kollegaer.

Vi tilbyder en spændende hverdag i en afslappet atmosfære, hvor vi værner om godt kollegaskab og trivsel.

Dansk Skøjte Union

Relations- og kommunikationsstærk udviklingskonsulent i idrætsunion (barselsvikariat)

Brøndby

Drives du af at arbejde med udviklingsprojekter inden for idræt på strategisk og praktisk plan? Brænder du for sport, og vil du være med til at udvikle skøjtesporten i et tæt samarbejde med vores bestyrelse, udvalg og klubber rundt omkring i landet? Så giv lyd!

Du vil få mulighed for at prøve kræfter med et utal af forskelligartede opgaver, hvor du vil have stor indflydelse på indhold og metode, og hvor der vil være højt til loftet.

Stena Recycling A/S

Care for Potential – Trainee Program – Denmark

Brøndby, Vissenbjerg

We believe that together we can create a sustainable tomorrow by caring for our resources. The Care for Potential Trainee Program, starting September 2nd, 2024, is a unique opportunity to use your potential and build your career while contributing to something of real value.

The purpose of the program is to provide ambitious young professionals with a structured framework and on-the-job training, as well as hands-on education and invaluable experiences. The program is designed to be both a digital and on-the-job experience with occasional travels, both nationally and internationally.

Stena Recycling A/S
Link Logistics A/S

Key Account Kundeservice Assistent

Brøndby

Kan dit smil høres gennem telefonen? Og brænder du for at give kunder en førsteklasses service? Så er du måske vores nye medarbejder.

Hvad kommer du til at lave i rollen som vores nye Key Account Kundeservice Assistent…

  • At have tæt og proaktiv kontakt med vores største kunder og sikre et godt forhold til dem
  • Besvarelse af indgående telefonopkald og e-mails fra vores kunder
  • Opfølgning på kurerforsendelser
  • Besvarelse af en lang række transportrelaterede spørgsmål
  • Udarbejdelse af diverse rapporter til vores kunder
  • Ad hoc-opgaver
Link Logistics A/S
Scandic Hotel A/S

Receptionist, deltid 60 timer over 4 uger, Scandic Glostrup

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye deltidsreceptionist på Scandic Glostrup.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med.

Du har en sjette sans for god service og spørger altid vores gæster, om der er noget, du kan hjælpe dem med, inden de selv spørger. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Scandic Hotel A/S
Rødovre Kommune

Teamleder til reception & café i Vestbad

Brøndby

Du får ansvaret for Vestbads kombinerede reception og café, herunder personaleansvar for 12 ansatte fordelt på fuldtid og deltid.

Receptionen er gæsternes første møde med medarbejderne og vores service skal derfor afspejle de højeste standarder samtidig med, at dit team skal have en bred viden om stort set alt, der rører sig i huset.

Derfor formår du som leder, at træne, inspirere og motivere dit team til at sætte gæsten i første række og håndtere mange former for spørgsmål og henvendelser.

Bravida Danmark A/S

Kommerciel advokat eller jurist

Brøndby

Er du en erfaren advokat eller jurist med en stærk kommerciel forståelse? Vil du være en central figur i at sikre lønsomhed i vores kontrakter gennem din solide viden og juridiske kompetencer? Vil du have en hverdag med spændende udfordringer og udvikling?

I teamet har vi en essentiel opgave i at arbejde proaktivt for at undgå og minimere tvister ved at yde rettidig bistand og vejledning til forretningen.

Vi tilbyder en udfordrende stilling i et dynamisk miljø, hvor du får mulighed for at påvirke og udvikle vores processer og metoder.

Bravida Danmark A/S
FORCE Technology

Koncernregnskabschef

Brøndby

Har du solid regnskabsmæssig ekspertise? Og er du typen, som motiveres af kompleksitet med et forkromet overblik, analytisk sans og dybdegående forretningsforståelse?

Du vil få et stort og vigtigt ansvar både i forhold til regnskabsrapporteringen (ikke business finance og budgettering) og processerne, og ikke mindst får du ledelsesansvaret for to mindre, men meget dedikerede teams af regnskabs- og bogholderimedarbejdere, som ser frem til, at du indtager kontoret.

FORCE Technology
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Brøndby Kommune

Træningscenter Brøndby søger en receptionist/administrativ medarbejder

Brøndby

Brænder du for og har du erfaring med at være stemmen og ansigtet udadtil, og er hurtig og dygtig til at jonglere i systemer, så har du chancen for at få en spændende stilling i Træningscenter Brøndby.

Dine hovedarbejdsområder vil være telefon- og receptionsbetjening, samt telefonisk og skriftlig indkaldelse af borgere til træning hos terapeuterne. Derudover vil der være diverse andre administrative opgaver.

Vi tilbyder et job med mange spændende udfordringer, indflydelse og ansvar i arbejdet samt flekstidsordning og gode fysiske rammer.

Intervare A/S

Kundeserviceleder til Online Supermarkedet Intervare

Brøndby

Som leder for Kundeservice i Intervare kommer du til at være ankerperson for et dedikeret team hvis primære mission er at sikre den bedst mulige service til både borgere og samarbejdspartnere.

Dit primære fokus er at skabe de bedst mulige rammer for medarbejderne – herunder personlig som faglig udvikling af den enkelte samt koordinering og optimering af driften, processer og systemer.

RTC Transport A/S

Kundeservicemedarbejder, fuldtid

Brøndby

Vi leder efter et nyt medlem til vores kundeserviceteam, hvor du vil blive en central del af den daglige servicering og support af vores kunder, chauffører og slutbrugere.

Den primære kommunikationsform foregår pr. mail gennem vores skræddersyede software, som giver os mulighed for at sagsbehandle effektivt og professionelt – men vi er også flittige til at tage telefonen.

RTC Transport A/S
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV