95 jobannoncer matcher din søgning 95 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Norli Liv og Pension

Kundespecialist med lyst til udvikling

København Ø

Kan du formidle komplicerede budskaber til vores kunder og vil du indgå i et sjovt og ambitiøst team?

Du vil blive en del af Serviceteamet, som håndterer hele kunderejsen og kommunikationen i forsikringstiden fra kunden er onboardet til og med pensioneringen.

Vi tilbyder en spændende stilling i et dynamisk miljø, hvor samarbejde og godt kollegialt sammenhold er nøgleord.

Norli Liv og Pension
Erhvervsstyrelsen

Skab gode vilkår for erhvervslivet: Dygtig jurist til selskabsret, lovarbejde og corporate governance

København Ø

Kan du tænke dig at arbejde i krydsfeltet mellem politik og jura?

Du vil hovedsageligt være beskæftiget med bl.a. selskabsret i bred forstand, forhandling og implementering af EU-direktiver, lovgivningsarbejde samt ministerbetjening.

Du vil indgå i et team med høj faglighed og fokus på kvalitetssikring, hvor der samtidig tænkes i nye løsninger.

Erhvervsstyrelsen

Jurist med flair for nattelivet

København Ø

Er du en dygtig jurist med interesse for regulering af restaurationsbranchen m.v.? Så er du måske vores nye kollega i Team Erhvervsret.

Vi søger en dygtig og grundig kollega, som har lyst til at blive ekspert udi næringsretten, på lovområder der udspringer af reguleringen i henholdsvis restaurationsloven og lukkeloven. Det er begge områder, som har direkte betydning for samfundet og for store og små virksomheder.

Du vil opleve, at du i stillingen bliver en ekspert på begge områder, og du vil indgå i vigtige vejledningsopgaver til borgere og andre myndigheder om reglerne.

Alpha Insurance A/S

Bogholder til fastansættelse søges til konkursramte internationale forsikringsselskaber

København Ø

Stillingen giver for den rette kandidat gode muligheder for dels at arbejde med kerneprocesser i et skadesforsikringsselskab samt dels at bidrage med løbende optimerings- og automatiseringstiltag.

Dine primære opgaver vil være:

  • Bogføring og betaling af fakturaer
  • Bogføring af forsikringstekniske poster
Indrykket:
Gem
itm8

Kreditorbogholder - kom og bliv en del af holdet!

Herning, Viby J eller København Ø

Brænder du for bogholderi, og er du en holdspiller, som trives i et tæt samarbejde med dit team om at sikre valid og rettidig rapportering?

Som kreditorbogholder hos itm8 vil du blive en del af et stærkt Accounts Payable team bestående af 6 dedikerede medarbejdere.

Et selvstændigt og udviklingspræget job, hvor du får rig mulighed for at få flere opgaver efterhånden, som stillingen udvikler sig. Der vil derfor være gode muligheder for personlig udvikling og ny læring.

itm8
Alm. Brand Group

Aktuar til Reserveringsteam

København Ø

Som Aktuar i vores Reserveringsteam vil du sætte reserverne, og monitorere performance og lønsomhed i det tætte samarbejde med forretningen. Du indgår i det diskuterende og sparrende miljø, som vi vægter højt i Aktuariatet.

Alm Brand overtog Codan i 2022. Vi er nået et godt stykke med at sammenlægge systemer, men der resterer stadig megen udvikling af vores fremtidige processer, værktøjer og reserveringsmodeller. Du vil blive en aktiv del i at beslutte og udvikle disse dele.

Alm. Brand Group
Gem
DLA Piper

Erfaren compliancespecialist

Aarhus C eller København Ø

Se video om DLA Piper som arbejdspladsI rollen får du mulighed for at sætte din egen faglighed i spil og være med til at præge udviklingen af vores compliance-område. Det er et komplekst område i stor udvikling, og dine opgaver vil omfatte både drifts-, udviklings- og optimeringsmæssige aspekter.

Vi vægter høj kvalitet i opgaveløsningen, og du skal trives med variation i dine opgaver. Din ekspertise vil bidrage til at gøre det komplekse regelgrundlag forståeligt og systematiseret, hvilket sikrer en gnidningsløs sagsbehandling i vores Compliance-afdeling.

DLA Piper
Sparta Atletik og Løb

Kundeservicemedarbejder

København Ø

Se video om Sparta Atletik og Løb som arbejdsplads

Lige nu supplerer vi teamet med en fast kollega på deltid. Du kommer til at arbejde sammen med vores serviceleder og et lille, fast team, der hentes ind i travle perioder.

Dine kerneopgaver bliver:

  • Personlig kontakt med Spartas medlemmer i åbningstiden
  • Salg af klubtøj
  • Besvarelse af kundeservicetelefon og -mail
Sparta Atletik og Løb
UdenOmBanken – en del af Boliga

Kundesupporter søges til Boliga Ejendomskreditselskab

København Ø

Sætter du en ære i at levere høj kvalitet i dit arbejde, og er du interesseret i at lære om privatøkonomi, ejendomshandel og finansiering af samme, så er det måske dig, vores team går og venter på.

Som supporter vil du få en udfordrende dagligdag med følgende arbejdsopgaver:

  • Screening af lånesager
  • Besvare henvendelser fra vores kunder på mail og telefon
  • Indhentning af oplysninger til brug for kreditvurdering af privatpersoner eller virksomheder
  • Sikre at vores kreditkonsulenter har de optimale betingelser til at kunne afgive lånetilbud.
UdenOmBanken – en del af Boliga
Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø

Fuldmægtig til sammenhængende økonomistyring

København Ø

Har du sans for god økonomistyring og lyst til at arbejde med en kompleks økonomi med flere finansieringskilder? Kan du trives i et udviklingsorienteret miljø med tæt samarbejde med forskere, chefer og direktion?

Vi søger en fagligt stærk profil, der brænder for at arbejde med økonomi, data og styring. Du kan være relativt nyuddannet eller med et par års erfaring. Dine konkrete ansvarsområder og opgaver sammensætter vi på baggrund af din faglige profil og erfaring.

Aller Leisure A/S

Regnskabsmedarbejder

København Ø

I Aller Leisure har vi et regnskab, der skal gøres op!

…… Og det har vi brug for hjælp til. Så hvis du er dygtig, dynamisk og drøngod til økonomi, så må du meget gerne søge dette job.

Som regnskabsmedarbejder i Aller Leisure bliver du en del af én samlet økonomiafdeling, der tæller ca. 18 medarbejdere fordelt på tre teams.

Du vil med reference til regnskabschefen indgå i en dynamisk rolle i kreditorteamet, hvor dine primære opgave- og ansvarsområder vil være at varetage kreditorbogholderiet i sin helhed for nogle af vores rejsebureauer, der forventes også mindre rejseaktivitet til vores øvrige kontorer.

Aller Leisure A/S
Imploy ApS søger for Fokus Nordic A/S
Gem
Imploy ApS

Kreditorbogholder

København Ø

Er du en erfaren og dygtig regnskabsassistent på udkig efter nye udfordringer? I denne rolle vil du spille en central rolle i deres regnskabsteam og have ansvar for vigtige opgaver inden for bogholderi.

Vi er en af Danmarks førende ejendomsforvaltere med en spændende portefølje og nordisk tilstedeværelse. Virksomheden er kendt for sin værdiskabelse i ejendomsbranchen og tilbyder et professionelt og udviklende miljø, hvor du kan vokse både fagligt og personligt.

Grant Thornton

Regnskabskonsulenter

København Ø.

Er du en passioneret talknuser, der drømmer om debet og kredit om natten? Så er du måske én af vores nye regnskabskonsulenter!

Se video om Grant Thornton som arbejdsplads

Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er din kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op. Du brænder for allround bogholderi, og du trives med den udadvendte kundekontakt.

Lige nu er vi på udkig efter flere regnskabskonsulenter til vores kontor i København.

Grant Thornton
Gem
2BM A/S

SAP Graduate hos 2BM - Finance

København eller Aarhus

Hos 2BM, part of SOA People søger vi nye kollegaer, som er klar til at kickstarte karrieren i en virksomhed, hvor faglig udvikling og stort ansvar er en del af hverdagen. Som SAP Graduate hos 2BM, part of SOA People bliver du en del af en spændende konsulentvirksomhed med fokus på optimering og digitalisering af forretningsprocesser hos større danske og internationale virksomheder.

Så har du sans for forretningsprocesser, og er du i stand til at omsætte din viden i digitale løsninger for vores kunder, så er vores SAP Graduate Program lige noget for dig!

2BM A/S
Gem
2BM A/S

SAP Graduate hos 2BM - Supply Chain Management

København eller Aarhus

Hos 2BM, part of SOA People søger vi nye kollegaer, som er klar til at kickstarte karrieren i en virksomhed, hvor faglig udvikling og stort ansvar er en del af hverdagen. Som SAP Graduate hos 2BM, part of SOA People bliver du en del af en spændende konsulentvirksomhed med fokus på optimering og digitalisering af forretningsprocesser hos større danske og internationale virksomheder.

Så har du sans for forretningsprocesser, og er du i stand til at omsætte din viden i digitale løsninger for vores kunder, så er vores SAP Graduate Program lige noget for dig!

2BM A/S
Aller Leisure A/S

Junior Business Controller

København Ø

Vores rejsekoncern Aller Leisure er i vækst. De ti brands, der er samlet under Aller Leisure koncernen, sender gæster afsted på drømmerejser i et tempo, så vi har vanskeligt med at følge med. Derfor søger vi en engageret Junior Business Controller med god forretningsforståelse, højt humør og ambitioner om at levere verdens bedste service, både til forretningsforbindelser og kollegaer.

Vil du med på rejsen? Så kan vi tilbyde et job i en spændende branche, hvor du vil blive en del af en professionel virksomhed med en uformel omgangstone. Vi har respekt for hinandens arbejdsopgaver, og vi lægger vægt på kvalitetsbevidsthed samt faglig og personlig udvikling.

Aller Leisure A/S
Gem
Itm8 A/S

Business Intelligence Konsulent

Aarhus C, Odense S, København Ø eller Skovlunde

Vi er på udkig efter en dygtig Business Intelligence Konsulent, der kan bringe avancerede dataanalysefærdigheder til vores team og hjælpe vores kunder med at navigere i datadrevne beslutningsprocesser.

Hvad tilbyder vi?

  • En nøglerolle i en organisation, hvor data og indsigt er i centrum for vores forretningsstrategi
  • Muligheden for at arbejde med state-of-the-art teknologier inden for dataanalyse og business intelligence
  • Et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du kan påvirke og bidrage til virksomhedens vækst og succes
Itm8 A/S
Arbejdstilsynet

Administrativ medarbejder med interesse for aktindsigt, offentlighedsloven og forvaltningsloven

København Ø

Ønsker du at bidrage til en moderne og dynamisk offentlig organisation?

I Arbejdstilsynets Tilsynscenter Øst arbejder tilsynsførende, jurister og kontorpersonale sammen om at føre tilsyn med arbejdsmiljøet på Sjælland, Bornholm og Grønland. I tilknytning til disse opgaver behandler vi årligt omkring 1000 sager om aktindsigt fra vores interessenter.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Udarbejdelse af afgørelser om aktindsigt i henhold til lovgivningen på området.
  • Sagsfremstilling af konkrete sager.
Gem
UNHCR

PSP Associate (PPH)

Copenhagen

Do you want to work with private sector partnerships and fundraising for UNHCR, the UN Refugee Agency, in Denmark? We are looking for a maternity cover to join our growing team developing and driving partnerships with some of Denmark’s leading foundations and corporates.

Based in UN City in Copenhagen you will become a part of this exciting work. You will help create results that have an impact on one of the most pressing global agendas and have a unique opportunity to develop and strengthen your competencies and professional network in a dynamic workplace.

LB Forsikring

Jurist til Regres

København Ø

Vil du gerne forandre og være noget særligt for andre? Dette kan være din mulighed for at få mere substans i dit arbejdsliv.

Som jurist er du en del af teamet Regres, som er en del af afdelingen Regres, Retshjælp & Retssager. Vi er over 20 kollegaer i Regres og vores opgave er, at behandle alle LB Forsikrings regres- og dobbeltforsikringssager, ligesom vi også har stort fokus på undervisning og sparring med resten af forretningen.

LB Forsikring

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV