7 jobannoncer matcher din søgning 7 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Haandværkerforeningens Fond (Alderstrøst)

Ejendomsfunktionær

København K

I tæt samarbejde med ejendomsinspektøren skal du sikre, at ejendommene driftes og vedligeholdes, så den er pæn og ordentlig for vores beboere. Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Beboerservice
  • Drift og vedligehold af bebyggelsen
  • Tilsyn med varmecentraler, vaskerier og maskiner
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Gem
Keepers

Bliv Consultant i Keepers ESG services

København K

Drømmer du om at arbejde som konsulent inden for spændingsfeltet mellem finans og ESG/bæredygtighed i en virksomhed, der brænder for at udvikle sine medarbejdere? Ønsker du at blive en del af et fællesskab, hvor det faglige og sociale går op i en højere enhed? Så bliv graduate i Keepers ESG services Graduate program KeepUp Academy i 2024!

Du vil blive en del af et dedikeret team af kollegaer med stærkt fokus på sammenhold i en innovativ virksomhed, der leverer ESG services i spændingsfeltet af ESG, rapportering og data.

Keepers
Advokatanpartsselskabet Invictus

Sagsbehandler til ejendomshandel – vær med til at skabe orden i papirjunglen!

Hjemmearbejdsplads

Er du en (gerne erfaren) sagsbehandler med passion for ejendomshandel? Vil du være en del af et fantastisk hold på 10 kollegaer og have mulighed for meget hjemmearbejde?

Det er muligt at sidde hjemmefra fuldtid, men noget systemoplæring vil kræve tilstedeværelse et par dage til opstart.

Primært vil du blive involveret i eftersagsbehandlingen, herunder særligt håndtering af skøder, refusionsopgørelser, debitorskifter og andre tinglysningsmæssige ekspeditioner.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV