3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sparekassen Danmark

Privatkunderådgiver til Gl. Strand

København K

Du får ansvaret for din egen mindre kundeportefølje, hvori der også er god plads til nye kunder. Med udgangspunkt i eksisterende portefølje, og dit netværk i øvrigt, skal du opsøge og tiltrække nye kunder.

Du bliver en del af et team på 10 dygtige og engagerede medarbejdere samt flere tilknyttede specialister i regionen. Vi har det sjovt, og aktivitetsniveauet er højt. Vi er ambitiøse og motiveres af at skabe successer sammen.

Sparekassen Danmark
Accountor Denmark A/S søger for Nordic Hospitality Partners Denmark A/S
Gem
Accountor Denmark A/S

Økonomimedarbejder søges til nyoprettet stilling

København K

Drømmer du om en hverdag med en høj grad af selvstændighed? Og ønsker du at blive en del af en stor, international koncern, hvor du kan sætte dit eget præg?

Du vil få ansvar for det daglige bogholderi i distributionsselskabet samt yde finansiel support til deres mellemledere i restaurationsselskaberne og dets eksterne bogholderi. Der vil i starten primært være fokus på distributionsselskabet, hvor processerne skal optimeres.

Advokatanpartsselskabet Invictus

Sagsbehandler til ejendomshandel – vær med til at skabe orden i papirjunglen!

Hjemmearbejdsplads

Er du en (gerne erfaren) sagsbehandler med passion for ejendomshandel? Vil du være en del af et fantastisk hold på 10 kollegaer og have mulighed for meget hjemmearbejde?

Det er muligt at sidde hjemmefra fuldtid, men noget systemoplæring vil kræve tilstedeværelse et par dage til opstart.

Primært vil du blive involveret i eftersagsbehandlingen, herunder særligt håndtering af skøder, refusionsopgørelser, debitorskifter og andre tinglysningsmæssige ekspeditioner.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV