2 jobannoncer matcher din søgning 2 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DI Dansk Industri

Klimarådgiver med bureauerfaring til Klima i DI

København V

Ved du, hvordan man sætter strøm til en dagsorden og giver mærkesager maksimal synlighed i debatten på traditionelle såvel som digitale og sociale medier?

Grøn omstilling er en af de vigtigste dagsordener i dansk erhvervsliv – politisk, strategisk og konkret i den enkelte virksomhed.

Vi søger derfor dig, der med erfaring, overblik og konkret indsigt i klimadagsordenen kan løfte DI’s impact og synlighed på resultater og politikker på det grønne område.

DI Dansk Industri

Kreativ Producer med ansvar for in-house video- og podcastproduktion

København V

Vil du være med til at producere billeder og lyd for Danmarks største erhvervsorganisation, Dansk Industri? Har du evnerne og erfaringen til at håndtere et FX9 kamera, skyde flotte billeder samt producere, redigere og levere video i høj kvalitet?

Vi lover dig, at det er en spændende stilling med masser af udfordringer og muligheder for at sætte dit eget præg på jobbet. Du bliver en central spiller i opbygningen af vores ”produktions-studie” og udviklingen af lyd og billeder i DI. Som en del af Brand & Design får du en håndfuld kreative kolleger samt elev-ansvar for vores film- og tv-produktionsteknikerelev.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV