7 jobannoncer matcher din søgning 7 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

MERKUR ANDELSKASSE

Bliv presse- og kommunikationschef hos Merkur Andelskasse

København V

Se video om MERKUR ANDELSKASSE som arbejdsplads

Har du erfaring med strategisk PR- og pressearbejde, og gerne fra den finansielle sektor, så er det lige præcis dig, vi mangler.

Du bliver overordnet ansvarlig for kommunikationsområdet, herunder pressearbejde i tæt samarbejde med den administrerende direktør. Du bliver leder for et lille selvkørende team på to kommunikationskonsulenter og en studentermedhjælper.

Vi er en lille organisation, hvor du hurtigt får rigtig gode muligheder for at få indflydelse og for at udvikle dig både fagligt og personligt.

MERKUR ANDELSKASSE
Den Katolske Kirke i Danmark – Ansgarstiftelsen

Redaktør og kommunikationsmedarbejder

København V

Den katolske Kirke er midt i en spændende udvikling af kommunikative tiltag, og søger derfor en medarbejder til at udvikle og løfte kommunikationsopgaver i bispedømmet. Din primære opgave bliver at stå for nyhedsformidlingen på flere forskellige platforme.

Vi søger en person der brænder for digital kommunikation, er en dygtig skribent og redaktør og har gode engelskkundskaber. Du kommer til at arbejde i kommunikationsafdelingen på vores hovedkontor centralt i København.

Boligselskabernes Landsforening

SoMe-specialist til BL – Danmarks Almene Boliger

København V

Kan du skrive skarpe budskaber? Er du dygtig til at skabe opmærksomhed med både tekst og visuals?

Dine primære opgaver bliver at drive og skabe engagement og vækst på BLs SoMe-kanaler – blandt andet BL’s LinkedIn-kanal og facebook-kanal samt de sociale medier, der knytter sig til Bo Godt og Fagbladet Boligen.

Du får fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejdsdage.

Planetarium

Formidlingschef

København V

Du skal stå i spidsen for at drive og udvikle Planetariums fremtidige formidlingsindsats – herunder udstillinger, skoleindsats, weekend- og ferieprogram, foredragsprogram, aktiviteter, særarrangementer, rundvisninger, tilbud til årskortindehavere, tilbud til virksomheder fx teambuilding.

Se video om Planetarium som arbejdsplads

Vi søger en formidlingschef, der brænder for at tage aktivt ansvar for alle processer – fra strategi og ledelsesfunktion til kreativ konceptudvikling, oplæring af medarbejdere og gæstehåndtering – du skal altså som resten af organisationen være begejstret for at løse mangfoldige arbejdsopgaver og deltage direkte i eksekveringen.

Planetarium
LINX Association

Kommunikationsfaglig teamleder

København V

Til vores nystartede fondsfinansierede indsats ’Motorvej for Materialeviden’ søger vi en engageret og karismatisk koordinator for projektets kommunikationsfaglige team.

Som teamleder får du ansvar for den daglige drift af den komplekse og succeskritiske kommunikation. Din opgave bliver at sikre, at vi når de opstillede mål i den oprindelige projektansøgning og i den tilhørende evalueringsstrategi.

Gem
twoday A/S

We are looking for a dedicated and engaged PR and Content Manager

Oslo (NO), Stockholm (SE), Copenhagen (DK), Helsinki (FI), or Vilnius (LT)

As one of the largest tech consulting companies in the Nordics, we're ambitious about our future, aiming to triple in size over the next 5 years. To achieve this goal, we recognize the importance of investing in building a robust brand.

As our PR and Content Manager, you'll be an integral part of a team dedicated to strengthening our brand. Your responsibilities will include crafting timely press releases, articles, references, and content that supports our marketing and communication strategies.

twoday A/S

Erfaren kommunikationsmedarbejder til vores kampagneteam

København V

Vi søger en ny kollega, der har lyst til at sætte den grønne omstilling og energibesparelser på dagsordenen hos danskerne.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV