5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Energistyrelsen

Jurist med interesse for den grønne omstilling

Esbjerg

Se video om Energistyrelsen som arbejdspladsEr du jurist, og har du drømme om en meningsfuld hverdag på en arbejdsplads, der arbejder for den grønne omstilling? Og ønsker du samtidig et job, hvor du ser effekten af dit arbejde i den nærmeste fremtid?

Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt og vil bl.a. inkludere at:

  • Supportere teknikerne og indgå i opbygningen af driften
  • Medvirke til løsningen af teknisk tunge og juridisk komplekse problemstillinger
  • Medvirke til at udvikle kvoteordningen
Energistyrelsen
Skattestyrelsen

Momsmedarbejder til spændende kontrolopgaver vedrørende moms

Esbjerg

Har du en baggrund inden for moms, skat, regnskab eller revision og kunne du tænke dig varierende arbejdsopgaver hvor nøgleordene er moms, kontrol og sagsbehandling på et højt niveau? Så skal du måske være vores nye kollega i afdelingen Små og -mellemstore selskaber i Skattestyrelsen i Esbjerg.

Dine opgaver hos os vil primært blive kontrol af den moms, som selskaberne indberetter til Skattestyrelsen.Du får mulighed for selvstændigt at arbejde med egne sager, men vil også skulle løse opgaver i samarbejde med kollegaer i enheden, og med andre kollegaer i organisationen.

Skattestyrelsen
Skattestyrelsen

Skattemedarbejder til spændende kontrolopgaver vedrørende selskabsskat og hovedaktionærer

Esbjerg

Har du en baggrund inden for skat, regnskab eller revision og kunne du tænke dig varierende arbejdsopgaver hvor nøgleordene er skat, kontrol og sagsbehandling på et højt niveau? Så skal du måske være vores nye kollega i afdelingen Små og mellemstore selskaber i Skattestyrelsen i Esbjerg.

Dine opgaver hos os vil primært blive kontrol og sagsbehandling indenfor udvalgte områder:

  • Kontrol af hovedaktionærer og deres selskaber på skatteområdet. Her er du med til at sikre, at flest mulige hovedaktionærer og deres selskaber efterlever gældende skatte-og afgiftsregler
  • Kontrol af personaktionærbeskatning ved ophør
Skattestyrelsen
Syd- og Sønderjyllands Politi

Specialanklager til Organiseret kriminalitet

Esbjerg

Vil du arbejde med store efterforskninger og sager inden for organiseret kriminalitet i et tæt samarbejde med politiet, så er der nu mulighed for at blive specialanklager på området i Syd- og Sønderjyllands Politi.

Som specialanklager med fagansvar for organiseret kriminalitet vil du arbejde tæt sammen med politiet om bekæmpelse af den grove narko- og bandekriminalitet i kredsen. Du vil derfor skulle give juridisk sparring til politiet under efterforskningen af konkrete straffesager, ligesom du skal være med til at sikre kvalitet og legaliteten i det daglige samarbejde med politiet.

Syd- og Sønderjyllands Politi

Specialanklager til Advokaturen for UKA Vest

Esbjerg

Brænder du for ledelse og tværgående samarbejde, og vil du dygtiggøre dig inden for straffesager relateret til landegrænsen og samarbejdet med udlandet, så er muligheden her nu. Vi tilbyder en specialanklagerstilling i Advokaturen for UKA Vest og særlige Opgaver.

Med stillingen følger et stort selvstændigt ansvar og en rigtig god mulighed for at træne ledelseskompetencer og bistå med at udvikle anklagere i en politikreds, hvor udviklingsmuligheder, trivsel og gode kollegaer er en del af hverdagen.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV