8 jobannoncer matcher din søgning 8 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Newsec Property Asset Management Denmark A/S

Jurist/erhvervsjurist med speciale i fast ejendom

Kgs. Lyngby

Vil du arbejde med nogle af de største virksomheder i Danmark? Trives du i en stilling med selvstændigt ansvar for dine opgaver?

Din primære opgave er at styrke Newsecs viden inden for bolig- og erhvervslejeret, entrepriseret og øvrig fast ejendom.

Vi tilbyder en arbejdsplads i fleksible rammer, hvor balance mellem arbejdsliv og privatliv er et vigtigt parameter.

Gem
COWI

Group VAT Manager

Lyngby

Do you want to strengthen and develop our VAT framework, processes, and controls? Can you partner with our business and advise on VAT matters on international projects?

You will oversee and manage all aspects within the VAT area across our international operations.Some of your responsibilities will be to develop and implement VAT processes and controls to strengthen and ensure that our Tax Policy is embedded in business operations and providing advice on international projects.

COWI
Gem
COWI

Udbudsjurist

Lyngby

We are expanding our legal capabilities in Buildings and Industry in Denmark. Therefore, we are looking for a Procurement Lawyer to join our Project Management Consultancy in Lyngby or in Aarhus.

You will join a team of 20 legal colleagues across COWI working in close collaboration to assist our engineers, architects, and other technical colleagues in providing interdisciplinary and holistic legal advice on some of Denmark's largest construction projects.

COWI
Advokatanpartsselskabet Invictus

Sagsbehandler til ejendomshandel – vær med til at skabe orden i papirjunglen!

Hjemmearbejdsplads

Er du en (gerne erfaren) sagsbehandler med passion for ejendomshandel? Vil du være en del af et fantastisk hold på 10 kollegaer og have mulighed for meget hjemmearbejde?

Det er muligt at sidde hjemmefra fuldtid, men noget systemoplæring vil kræve tilstedeværelse et par dage til opstart.

Primært vil du blive involveret i eftersagsbehandlingen, herunder særligt håndtering af skøder, refusionsopgørelser, debitorskifter og andre tinglysningsmæssige ekspeditioner.

Vurderingsstyrelsen

Juridisk rådgiver til kravstillelse og compliance i et stort offentligt IT-projekt

Kongens Lyngby

Brænder du for at arbejde med kravstillelse og compliance? Kan du omsætte juridiske regler til krav, der kan systemunderstøttes i forbindelse med udviklingen af et af Danmarks største og mest omtalte it-systemer? Og kan du tænke dig at være en del af en projektorganisation og samarbejde med mange forskellige fagligheder?

Som jurist i kontoret er du med til at understøtte projektet med juridisk rådgivning i topklasse og sikre, at fremtidens IT-løsninger leverer lovmedholdelig forvaltning i bred forstand. Du er med til at sikre det stærke juridiske fundament under de offentlige ejendomsvurderinger og ejendomsbeskatninger.

Vurderingsstyrelsen
tandlægen.dk

Legal Counsel til Danmarks største tandlægekæde

Kgs. Lyngby

Vil du, som jurist, være en del af en kompliceret forretning? Vil du sætte pris på en bred og kommerciel funderet stilling?

I rollen som Legal Counsel vil dit ansvarsområde omfatte en bred vifte af forskellige og udfordrende opgaver inden for følgende overordnede kategorier:

  • Udarbejdelse og løbende opdatering af diverse selskabsdokumenter, samt sikring af overholdelse af den selskabsretlige lovgivning generelt.
  • Udarbejdelse og forhandling af aftaler i forbindelse med generationsskifter og opkøb af klinikker.
  • Løbende juridisk rådgivning til klinikkerne.

Jurist til Lyngby-Taarbæk Kommune

Kgs. Lyngby

Vi har fået mulighed for at byde velkommen til endnu en jurist vores skønne afdeling i Lyngby-Taarbæk Kommune – og måske er det netop DIN...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Personalejurist med fagligt ansvar

Kgs. Lyngby

Vi er i gang med at opbygge en ny afdeling for Løn og Personalejura, og vi søger nu en dygtig personalejurist, som har lyst til både selv at...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV