18 jobannoncer matcher din søgning 18 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Finanstilsynet

Kontorchef med ansvar for tilsynet med skadesforsikringsselskaber

København K

Motiveres du af komplekse og udfordrende faglige problemstillinger, samtidig med at du er god til at inspirere, motivere og udvikle andre mennesker? Og brænder du for at sikre beskyttelsen af forsikringstagernes interesser og bidrage til berettiget tillid til de finansielle virksomheder? Så har du forudsætningerne for at få succes som kontorchef med ansvar for tilsynet med skadesforsikringsselskaber.

Du har det overordnede faglige ansvar, og vi forventer, at du sætter en klar ramme og struktur for arbejdet, og dermed bidrage til realiseringen af Finanstilsynets mission om at arbejde for finansiel stabilitet og tillid til de finansielle virksomheder og markeder.

Dansk Erhverv

Er du vores nye seje og skarpe kollega?

København K

I Dansk Erhverv leder vi lige nu efter chefkonsulenter / konsulenter til de – synes vi selv! – fedeste politikområder.

Se video om Dansk Erhverv som arbejdsplads

Du kommer til at arbejde i et af vores to profilerede markeder: 1) Finans, Medier & Kreative Erhverv eller 2) Rådgivning & Rekruttering. Som vores nye kollega i et af de to markeder vil du beskæftige dig med en bred vifte af højt prioriterede politikområder relateret til bl.a. nye teknologier, fremtidens arbejdsmarked, grøn omstilling og bæredygtig vækst.

Dansk Erhverv
Grant Thornton

Associate til Grant Thorntons IT Risk Assurance

København K

Se video om Grant Thornton som arbejdsplads

Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega.

I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.), generelle IT-kontroller til understøttelse af finansiel revision, cybersikkerhed, GDPR, NIS2 mv.

Vi tilbyder en karriere i en udfordrende og ansvarsfuld stilling i en internationalt orienteret virksomhed.

Grant Thornton
Kriminalforsorgen

Erfaren udbudskonsulent søges til overraskende anderledes it-udbud

København K

Motiveres du af at gennemføre og selv at have ansvaret for komplekse it-udbud? Vil du samtidig være en del af en afdeling med stærke juridiske og it-mæssige fagligheder og have fleksible arbejdsforhold? Så er stillingen hos os et rigtig godt bud på dit næste job.

En central opgave vil være at agere rådgiver og sparringspartner på udbudsområdet både for vores tætte samarbejdspartnere i Center for It og Digitalisering, men også for dine øvrige kollegaer i Koncern Indkøb.

Gem
Inpay

Risk Officer – Maternity Cover

Copenhagen

Se video om Inpay som arbejdsplads

Are you a passionate individual who thrives in a dynamic and fast-paced environment, and you are motivated to work in a company that provides cutting-edge financial solutions? And are you interested in position within Governance, Risk & Compliance of a growing Fintech in the payments space?

In this role, you will support the ongoing implementation of Inpay’s Governance, Risk & Compliance framework, working alongside the team assisting on various tasks including data analysis, reporting, and risk assessment.

Inpay
Digitaliserings- og Ligestillingsministeriet

Fuldmægtige til erhvervsrettet digitaliseringspolitik i Danmarks første digitaliseringsministerium

København K

Vi har brug for engagerede fuldmægtige på holdet i Erhvervsrettet digitalisering, hvor vi arbejder for at fastholde Danmark som digitalt foregangsland og er med til at skabe rammerne for virksomhedernes digitale omstilling.

Du bliver en del af kontoret Erhvervsrettet digitalisering, hvor vi blandt andet arbejder med politikudvikling på det digitale område. Vi sætter både hegnspæle op for anvendelsen af digitalisering og understøtter, at de danske virksomheder har bedst mulige betingelser for at potentialerne i fx kunstig intelligens bliver indfriet.

Digitaliserings- og Ligestillingsministeriet
Finanstilsynet

Tilsyn med bankernes rapportering om bæredygtighed og finansielle forhold

København K

Vil du være med til at sikre finansiel stabilitet og en sund finansiel sektor?

Du vil skulle varetage mange forskellige opgaver knyttet til finansiel og ikke-finansiel rapportering for de danske kreditinstitutter efter både internationale IFRS-standarder og de kreditinstitutspecifikke danske regnskabsregler, herunder de nye regler om bæredygtighedsrapportering.

Vi har et internt karriere- og kompetenceprogram, og når det kommer til arbejdsvilkår, er vi også en attraktiv arbejdsplads.

Lån & Spar Bank

Specialist i bæredygtighed

København K

Ønsker du at arbejde med bæredygtighed i den finansielle sektor, og har du erfaring og stor interesse for området?

En væsentlig del af jobbet som består i løbende at følge udviklingen på ESG-området og hjælpe med at sikre, at der udarbejdes målsætninger og gives sparring til vores afdelingers forskellige bæredygtighedsindsatser.

Du vil også bidrage med at kommunikere de mange tiltag på bæredygtighedsområdet til vores kunder og andre interessenter.

Lån & Spar Bank
Hjerteforeningen

Advokatsekretær / bobehandler – selvstændigt ansvar for arvesager

København K

Ligger din erfaring og faglige interesse inden for arveret og bobehandling, og kunne du tænke dig et job, hvor din personlige indsats gør en lidt større forskel end normalt? Så læs videre her.

Du får det daglige ansvar for behandling af arvesager, hvor Hjerteforeningen er arving. Du får derfor en stor berøringsflade til advokater og bobehandlere over hele landet. Det er dig, der sikrer, at tingene er i orden med styr på detaljer og juridiske fortolkninger i relation til arvesagerne.

Hjerteforeningen
Finanstilsynet

Vil du være med til at sikre forbrugerbeskyttelsen for pensionstagerne?

København K

Vi søger en dygtig og erfaren kollega til Finanstilsynets Kontor for Forbrugerspørgsmål og Finansielle Formidlere, som brænder for at holde øje med forbrugerbeskyttelsen på pensionsområdet.

Kontoret består af 22 dygtige, effektive og engagerede medarbejdere, som fører tilsyn med, at de finansielle virksomheder m.fl. efterlever forbrugerbeskyttelsesreglerne på det finansielle område, laver lovgivning samt behandler ansøgninger om tilladelse som finansiel formidler, forbrugslånsvirksomhed m.v.

Dansk Erhverv

Jurist med blikket rettet mod arbejdsmiljø og retssikkerhed

København K

Se video om Dansk Erhverv som arbejdspladsBrænder du for at bistå forskellige arbejdsgivere i arbejdsmiljøspørgsmål og gøre dem skarpere på reglerne for arbejdsmiljø gennem rådgivning, information og undervisning?

Dine konkrete opgaver vil bl.a. omfatte at:

  • Vejlede vores medlemmer i arbejdsmiljøspørgsmål med udgangspunkt i arbejdsmiljølovgivningen
  • Vurdere og sagsbehandle afgørelser, som Arbejdstilsynet har truffet i forhold til vores medlemmer

Indholdet af medlemshenvendelser, Arbejds­tilsynet indsatser og politiske initiativer afstedkommer en varieret arbejdsdag, som du trives fint med.

Vi arbejder i storrumskontor, og du kan forvente en arbejdsplads med højt humør.

Dansk Erhverv
Forsvarsministeriet

Personlig assistent (PA) for retschefen i Forsvarsministeriet

København K

Forsvarsministeriets departement søger en ambitiøs jurist til stillingen som personlig assistent (PA) for retschefen i Juridisk Center.

Som PA får du en central rolle i Juridisk Center, og du kommer helt tæt på vores mest udfordrende juridiske sager, de strategiske overvejelser og den politiske beslutningsproces.

I Juridisk Center har vi et stærkt fagligt miljø, hvor kvaliteten af arbejdet er i højsædet, men hvor vi også lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, en uformel omgangstone, et godt socialt sammenhold, holdånd samt gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Forsvarsministeriet
Skau Reipurth Advokatpartnerselskab

Erfaren advokatsekretær

København K

Jobbet byder på mange forskelligartede arbejdsopgaver, og det er afgørende, at du trives i et miljø, hvor dagene sjældent er ens og ikke altid kan planlægges på forhånd.

Vi tilbyder dig muligheden for at blive en del af vores unikke hus, hvor vi værdsætter kombinationen af et højt fagligt niveau og en stærk samarbejdskultur, samtidig med, at der er plads til at have det sjovt.

Økonomistyrelsen

Ny kollega til tværgående udbud og analyser for hele staten

København K

Udbud og gode indkøb på den helt store skala – er det noget for dig?

Du vil blive en del af et stærkt fagligt miljø i Center for Indkøb og Udbud og vil komme til at arbejde sammen med kollegaer, der beskæftiger sig med strategiske, kommercielle, juridiske, økonomiske og politiske aspekter af indkøb.

Vi prioriterer, at du får spændende arbejdsopgaver samt faglig og personlig udvikling. Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder vil bl.a. være:

  • Projektleder eller deltager i projektteams på statens strategisk vigtige udbud, hvor kommercielle, juridiske, grønne og brugerorienterede aspekter skal forenes.
  • Analyser, som skal anvise veje til at optimere det statslige indkøb
Lead Advokatpartnerselskab

Advokat eller 3. års advokatfuldmægtig med solid erfaring inden for primært selskabsretlige og kommercielle forhold, herunder også gerne med proceserfaring, søges til international advokatvirksomhed

København K

Trives du med rådgivning af internationale klienter i et tværfagligt miljø? Er du god til at tænke kommercielt, løsningsorient og med klientbriller på? Vil du være med til at præge udviklingen af vores virksomhed i Danmark?

Din hverdag er præget af stor indflydelse på egne arbejdsopgaver og tværfagligt samarbejde. Hos os får du mulighed for at videreudvikle dit fagområde samt stifte bekendtskab med andre retsområder. Fra allerførste dag får du klientansvar og mulighed for at udvikle din egen portefølje.

Jurist til løn og ansættelse hos Danske Tandplejere

København K

I fagforeningen Danske Tandplejere søger vi en jurist til vores rådgivnings- og forhandlingsteam.

Indrykket:
Hentet fra Djøf Jobunivers

Juridisk assistent

København K

Vi har kontor på Esplanaden 26, København K, og søger en juridisk assistent til varetagelse af alsidigt arbejde, som efter oplæring...

Indrykket:
Hentet fra Ungarbejde.dk

Udenrigsministeriet søger en udbudsjurist til udbud i international kontekst

København K

Brænder du – som os – for udbudsjura og den praktiske gennemførelse af udbudsprocesser kunne du tænke dig at arbejde med indkøb og...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV