4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Netic A/S

Solution Architect til CTO Office

Aalborg Øst

Motiveres du af at designe innovative tekniske løsninger og formidle dem til kunder og kolleger?

Som Solution Architect i Netics CTO Office vil du både arbejde med kundesager og strategisk udvikling af platforme og produkter. I kundesager vil du deltage i presales, tilbudsskrivning, high-level design, detaljeret design og til en vis grad i implementeringen af nye løsninger. I udviklingen af platforme og produkter vil du udarbejde design og dokumentation samt medvirke ved initiel implementering og test m.m.

Gem
Netic A/S

Driftskonsulent med interesse for Linux og Windows

Aalborg Øst

Til vores Operations-teams søger vi dygtige driftskonsulenter, der brænder for drift og vedligehold af komplekse systemer baseret på både Linux og Windows-platforme. Vi har overvægt af Linux-systemer, men en voksende andel af Windows-systemer. Derfor vil interesse og evner for Windows og samspillet mellem disse to platforme være en fordel.

Som en del af et af vores Operations-teams vil du få sparring, udfordrende opgaver og rig mulighed for at udvikle dine færdigheder inden for både Linux og/eller Windows-miljøer.

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV