16 jobannoncer matcher din søgning 16 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
itm8

IT Konsulent

Vil du være en del af et team med gode og dygtige kollegaer, hvor sparring og højt humør er en naturlig del af hverdagen?

Du kan enten blive primær IT Konsulent for forskellige kunder, hvor du bruger det meste af din tid Onsite eller remote med ad hoc-opgaver i varierende størrelse og omfang, eller IT Konsulent, hvor du primært befinder dig på kontoret og arbejder på indkommende sager, og som support til dine kolleger ved mere komplekse problemstillinger.

itm8
Gem
itm8

Supportkonsulent

Er du verdensmester i at løse kundens IT-problemer, og sætter du en ære i at levere den ultimative kundeservice?

Opgaverne spænder bredt i alt fra IT-outsourcing, infrastruktur og support. Du yder primært support via telefon og kan i visse tilfælde blive sendt onsite hos kunden.

Vi sætter stor pris på hinanden på kontoret og nyder faktisk at møde ind (de fleste dage) og dyrke fællesskabet. Ligegyldigt hvor travlt vi har, tager vi os altid tid til at være der for hinanden og samler op både dagligt og på møder

Supportkonsultant Nikolai Søholt Jensen.
itm8
National enhed for Særlig Kriminalitet

IT-specialister til efterforskning af cybercrime i National enhed for Særlig Kriminalitet Vest

Silkeborg

Vil du være med til at afsløre cyber-forbrydere, der udnytter sårbarheder i serversoftware og kommunikationsprotokoller og benytter snedige tricks til at skaffe sig adgang til danske virksomheders servere og data?

Så har du her muligheden for at blive IT-efterforsker i NC3's High Tech Crime-sektion og være med til at styrke politiets kamp mod cybercrime ved hjælp af tekniske analyser og formidlingen af dine fund til retssystemet.

Du indgår i den overordnede kontakt med den forurettede eller politikredsen, der har henvendt sig om sagen. Herfra vurderer du, hvilke data du skal have adgang til og identificerer indgangsvinkler og fokuspunkter for den videre efterforskning.

PRO&CO søger for itm8
Gem
PRO&CO

IT-konsulenter

Er du en dygtig konsulent, som motiveres af at arbejde tæt sammen med kunderne og finde de bedste løsninger, som understøtter lige netop deres forretning?

Du får rollen som betroet rådgiver med forståelse for kundens forretning og behov. Du sikrer, at kundernes infrastruktur løbende udvikles, og at de får tilbudt relevante optimeringer.

Kulturen er præget af en flad struktur, åbenhed og en uformel tone.

PRO&CO
PRO&CO søger for itm8
Gem
PRO&CO

Supportkonsulenter

Esbjerg V, Silkeborg, Skovlunde eller Viby J

itm8 søger servicemindede supportkonsulenter, der brænder for at give kunderne den bedste IT-oplevelse og som motiveres af at blive bedre og lære nyt. Lyder det som noget for dig?

Som supportkonsulent bliver du en del af Costumer Care-teamet, hvor du sammen med dine kollegaer primært yder remote support – og af og til også opgaver on-site hos kunderne.

Du får fleksible arbejdsforhold med gode muligheder for hjemmearbejde. Kulturen er præget af en flad struktur, åbenhed og en uformel tone.

PRO&CO
JN Data A/S

Proceskonsulent til Vulnerability Management

Silkeborg

Har du praktisk eller teoretisk erfaring med styring og opfølgning af processer? Og vil du arbejde inden for et spændende område i IT-sikkerhedsverdenen?

Som vores nye kollega og Vulnerability Manager skal du være med til at koble IT og forretningen samt sikre, at vi gennem rapportering for Vulnerability Management processen til enhver tid har styr på vores risikoniveau, dvs. et overblik over åbne sårbarheder på tværs af infrastrukturen.

JN Data A/S
JN Data A/S

IAM Specialist

Silkeborg og Roskilde

Vi søger to kolleger til vores IAM Backend team, der tager sig af opgaver inden for analyse, konfigurationer, automatisering og integrationer.

Du vil bl.a. få ansvar inden for følgende områder:

  • Konfiguration af vores IAM-system til understøttelse af IAM-processer og compliance
  • Analytisk arbejde, f.eks. udarbejdelse af nye workflows, roller og risikomodeller
JN Data A/S
Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
JN Data A/S

Service Desk Agent

Silkeborg

Vil du yde it-support, der er med til at drifte Danmarks økonomi?

Din fornemmeste opgave vil være at kvalificere, visitere og dispatche de tekniske sager, som kræver vores ekspertise.

Som en del af din rolle vil du også arbejde tæt sammen med vores Situation Management team, som håndterer og faciliterer kritiske incidents hos vores kunder 24/7.

JN Data A/S
DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
JN Data A/S

Intern Systemrevisor

Silkeborg eller Roskilde

Vil du arbejde med IT revision og IT-sikkerhed kombineret med governance, risk og compliance? Og vil du være med til at sikre IT-infrastrukturen i størstedelen af landets finansielle sektor? Så er du måske vores nye kollega.

Som intern systemrevisor hos os vil dine opgaver favne et bredt spektrum af revisioner inden for både processer og platforme/systemer, da vi løbende roterer rundt på tværs af opgaverne.

JN Data A/S
Gem
Bankdata

Lead Platformsarkitekt – flyt vores komplekse infrastruktur ind i fremtiden

Fredericia, Silkeborg eller Aarhus N

Vil du sætte retningen og ambitionsniveauet for den tekniske platform, som vores udviklere bygger deres løsninger på?

Her kan du både nørde teknologi og tænke kreativt, når du sikrer, at vi lader os inspirere af hyperscale, automatisering og IaaS.

Du er med til at forløse et helt enestående potentiale i Bankdata. Og hele virksomheden er med ombord.

din nye leder, Jesper Ballegaard.

Head of IT Support & Operations

Silkeborg

Er du serviceminded, og begejstres du af at supportere dine kollegaer?

Indrykket:
itpro A/S
Gem

IT-Supporter søges til IT virksomhed i Silkeborg

Silkeborg

Er du verdensmester i IT, og brænder du for at hjælpe andre med netop dette?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

IT Koordinator

Silkeborg

Er du serviceminded, og begejstres du af at supportere dine kollegaer?

Indrykket:
Elitecom ApS
Gem

Erfaren IT-tekniker med interesse i hardware søges

Silkeborg

Elitecom søger en erfaren IT-tekniker med interesse i hardware til vores klargøringscenter, her vil du skulle tage dig af klargøring af PC’er...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV