5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
itm8

IT Konsulent

Vil du være en del af et team med gode og dygtige kollegaer, hvor sparring og højt humør er en naturlig del af hverdagen?

Du kan enten blive primær IT Konsulent for forskellige kunder, hvor du bruger det meste af din tid Onsite eller remote med ad hoc-opgaver i varierende størrelse og omfang, eller IT Konsulent, hvor du primært befinder dig på kontoret og arbejder på indkommende sager, og som support til dine kolleger ved mere komplekse problemstillinger.

itm8
Gem
itm8

Supportkonsulent

Er du verdensmester i at løse kundens IT-problemer, og sætter du en ære i at levere den ultimative kundeservice?

Opgaverne spænder bredt i alt fra IT-outsourcing, infrastruktur og support. Du yder primært support via telefon og kan i visse tilfælde blive sendt onsite hos kunden.

Vi sætter stor pris på hinanden på kontoret og nyder faktisk at møde ind (de fleste dage) og dyrke fællesskabet. Ligegyldigt hvor travlt vi har, tager vi os altid tid til at være der for hinanden og samler op både dagligt og på møder

Supportkonsultant Nikolai Søholt Jensen.
itm8
PRO&CO søger for itm8
Gem
PRO&CO

IT-konsulenter

Er du en dygtig konsulent, som motiveres af at arbejde tæt sammen med kunderne og finde de bedste løsninger, som understøtter lige netop deres forretning?

Du får rollen som betroet rådgiver med forståelse for kundens forretning og behov. Du sikrer, at kundernes infrastruktur løbende udvikles, og at de får tilbudt relevante optimeringer.

Kulturen er præget af en flad struktur, åbenhed og en uformel tone.

PRO&CO
PRO&CO søger for itm8
Gem
PRO&CO

Supportkonsulenter

Esbjerg V, Silkeborg, Skovlunde eller Viby J

itm8 søger servicemindede supportkonsulenter, der brænder for at give kunderne den bedste IT-oplevelse og som motiveres af at blive bedre og lære nyt. Lyder det som noget for dig?

Som supportkonsulent bliver du en del af Costumer Care-teamet, hvor du sammen med dine kollegaer primært yder remote support – og af og til også opgaver on-site hos kunderne.

Du får fleksible arbejdsforhold med gode muligheder for hjemmearbejde. Kulturen er præget af en flad struktur, åbenhed og en uformel tone.

PRO&CO
Gem
2care4 ApS

RPA Specialist

Esbjerg V

2care4 has a Microsoft cloud-only strategy and are looking for competencies that can support this.

With us, you get the chance for an exciting full-time position with flexibility in an international company with good career opportunities. Our head office is located 10 minutes from the motorway in Esbjerg.

We expect that you have a relevant bachelor’s degree or can document relevant practical experience and profound insight into the Power Universe/RPA.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV