3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KARSBERG – rekruttering og headhunting søger for Abena Produktion A/S
Gem
KARSBERG – rekruttering og headhunting

Serviceminded og struktureret IT-supporter

Aabenraa

Som IT-supporter vil du have en vigtig rolle i at støtte og hjælpe vores medarbejdere i forbindelse med tekniske spørgsmål og udfordringer.

Med reference til Abena Produktions CFO bliver din primære opgave at løse diverse IT-relaterede problemstillinger hurtigt og effektivt, og dermed hjælpe dine kollegaer i organisationen samt sikre god tilgængelighed og kvalitet i vores IT-miljø.

Din dagligdag bliver meget alsidig, og der er her mulighed for at arbejde med mange forskellige udfordrende arbejdsopgaver samt tage del i udviklingen af virksomhedens ERP-system i samarbejde med vores interne SAP-konsulenter.

KARSBERG – rekruttering og headhunting
Gem
Sydbank

DevOps Engineer - Elevating Developer Experience til Sydbanks hovedkontor

Aabenraa

Vi søger en passioneret DevOps Engineer til en ny oprettet stilling, som brænder for at skabe en gnidningsfri udviklingsproces for vores udviklingsteams.

Hos os får du muligheden for at være med til at forme et nyt team som skal præge udviklingen af vores softwareløsninger mod en moderne cloud-native techstack.

Sydbank
Gem
ABENA

Infrastructure Specialist

Aabenraa

Kunne du tænke dig at være en del af teamet, der etablerer, drifter og fornyr vores IT-infrastrukturen? Brænder du for at finde de rigtige løsninger, som gør os i stand til både at producere vores produkter og til at levere de rigtige digitale løsninger til vores kunder?

Du bliver en del af et dygtigt og dedikeret team af specialister. Vi vægter det gode samarbejde højt, hvor vi sparrer og udfordrer hinanden konstruktivt. Det vigtigste for os er, at vi trives individuelt og løfter i flok.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV