10 jobannoncer matcher din søgning 10 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

IAM-medarbejder

Frederiksberg

Vil du bidrage til forebyggelse af intern svindel og være med til løsningen af it adgangs-, brugerstyrings- og sikkerhedsopgaver og projekter med høj samfundsrelevans? Vil du arbejde med adgangsstyring og sikkerhed i en kompleks organisation med stor variation i opgaverne?

I stillingen vil du indgå i et team, der er ansvarlige for vores implementering af et PAM-værktøj samt processerne herfor. Du vil blive medansvarlig for en række brugerstyrings-, autorisations- og sikkerhedsopgaver af både operationel og taktisk karakter. Du vil være med til at sikre fremdrift på projektet og at sikkerhedsrisici imødegås.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Lægernes Pension & Bank

Senior IT-sikkerhedskonsulent

Frederiksberg

Vores fokus på it-sikkerhed stiger i takt med, at vi bliver mere og mere digitale samt indførelse af ny lovgivning DORA. Vi har derfor brug for en specialist til at styrke os på it-sikkerhedsområdet.

Som senior it-sikkerhedskonsulent skal du identificere aktuelle og potentielle it-sikkerhedsproblemstillinger og optimere it-sikkerheden i Lægernes Pension & Bank.

Du kommer til at arbejde i en koncern i positiv udvikling. Vi er en 100% røgfri arbejdsplads med fokus på sundhed, arbejdsmiljø og kompetenceudvikling.

Lægernes Pension & Bank
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

IT-generalister til rollen som systemejer/ITIL Application Manager på outsourcede it-systemer

Frederiksberg

Drømmer du om en rolle som systemejer / ITIL Application Manager i et miljø hvor samarbejde, høj faglighed og en god portion humor er i højsædet? Og drives du af faglige udviklingsmuligheder gennem mange forskelligartede opgaver? Så er det dig vi har brug for!

Vi søger systemejere / ITIL Applikation Managers der har mod på at være med til at udvikle, vedligeholde og drifte en række applikationer indenfor vores centrale erhvervsvendte it-løsninger, som er af stor betydning for Skatteforvaltningen. Vores fokusområde er eIndkomst og eKapital indenfor de erhvervsvendte it-løsninger.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

IT-driftsspecialister med fokus på Kafka og Elasticssearch

Frederiksberg

Er du glad for teknik og får du tilfredsstillelse af at have orden i din butik? Kan du også lide at blive udfordret, når driften skal køre stabilt og incidents skal håndteres? Er Kafka- og ELK-teknologier, som du har lyst til at arbejde med og specialisere dig indenfor – så er der gode muligheder i disse stillinger.

De daglige driftsopgaver er:

  • Overvåge, vedligeholde og opdatere de to services, så der leveres høj kvalitet og effektive løsninger til brugere og de aftalte serviceniveauer overholdes
  • Fejlfinde og løse incidents. Det er i praksis 2nd og 3rd level support for brugere af de to services – primært drevet af OSM2-løsningen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Netværksteknikere til topmoderne SDA/ACI Cisco- og Checkpoint-netværk

Frederiksberg

Er du opsøgende i forbindelse med nye teknologier, og har du mod på at være med at designe Skatteforvaltningens netværksinfrastruktur? Har du for nyligt færdiggjort din uddannelse inden for netværksteknologi? Eller er du erfaren som netværkstekniker, som er klar på nye udfordringer og vil være med HELT i front?

Som vores nye netværkstekniker skal du være med til at udvikle og vedligeholde netværks- og sikkerhedsløsninger.

Da vi er en stor og kompleks it-organisation, vil du få praktisk viden og erfaring i et avanceret miljø, hvor du hele tiden udvikler dig til det bedre og lærer endnu mere om de mest moderne og avancerede teknologier.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

It-specialister til MS Azure-opsætning med ca. 5 mio. slutbrugere

Frederiksberg

Har du mod på at være med at designe og drifte Skatteforvaltningens store Azure infrastruktur, der understøtter en række kritiske applikationer? Brænder du for Microsoft-teknologier og forretningskritisk applikationsdrift?

Dit ansvar og fokus bliver at håndtere Azure-baserede systemer, DDOS-værn, databaser, overvågningsværktøjer, VMware mv.

Hverdagen er varieret, og du vil løbende blive involveret i både projekter, og et bredt spektrum af større og mindre ad hoc-opgaver, hvor såvel dine personlige som dine faglige kompetencer kommer i spil. Du vil få gode muligheder for at udvide dine kompetencer.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
P+, Pensionskassen for Akademikere

IT Service Desk medarbejder

Frederiksberg C

Se video om P+, Pensionskassen for Akademikere som arbejdsplads

Vi er på udkig efter en positiv og imødekommende kollega med fokus på service og dialogen med brugerne, som også har kompetencer inden for IT.

Vi tilbyder et spændende job, hvor du vil indgå i et tæt samarbejde med en anden kollega, og sammen skal I sikre, at vores Service Desk er bemandet fra kl. 8.00 til 16.00 alle hverdage. Ud over de typiske opgaver i en Service Desk vil du også have ansvaret for at overvåge og administrere P+ Licensforbrug.

P+, Pensionskassen for Akademikere
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Har du lyst til at arbejde med de nyeste teknologier inden for PostgreSQL, Zabbix eller driftsautomatisering i en stor koncern?

Frederiksberg

Infrastruktur Operations er et veletableret og ambitiøst kontor med ca. 20 IT-teknikere. Vi står for al håndtering af de databaser- og middlewareplatforme der understøtter SKAT’s samfundskritiske systemer.

Du vil komme til at arbejde med løsningsdesign, drift, vedligehold og videreudvikling, og du bliver en del af et engageret og specialiseret team. Du vil få gode muligheder for at udvide dine tekniske kompetencer gennem kurser og uddannelse.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV