18 jobannoncer matcher din søgning 18 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Rigsadvokaten

Teknisk it-sikkerhedsspecialist

København K

Vi søger en teknisk it-sikkerhedsspecialist, som skal bevæge sig i feltet mellem teknik, forretningens drift og sikkerhed i samspil med Rigsadvokatens It-leverandører.

Dine primære arbejdsopgaver bliver bl.a. at:

  • identificere, vurdere og håndtere sikkerhedsrisici gennem proaktivt arbejde med risikostyring og implementering af passende sikkerhedskontroller og –procedurer
  • gennemføre træningssessioner for medarbejderne for at øge organisationens sikkerhedsbevidsthed

Vi er to ledere og ti kolleger i sektionen med et stærkt og uhøjtideligt socialt fællesskab.

Teracloud ApS

Netsuite Ad­mi­ni­stra­tor

København K

Se video om Teracloud ApS som arbejdsplads

We are currently seeking a skilled and experienced ERP System/Integration Manager to join our team and oversee our NetSuite system.

You will manage Day to Day operations within the NetSuite implementation, and your main customers are your colleagues. You have probably worked with complex IT projects before, and you master troubleshooting issues across the Netsuite platform.

Teracloud ApS
Gem
Netcompany

Test Specialist

København K

Vil du fordybe dig i test og kvalitetssikring af store softwareprojekter, der digitaliserer og dygtiggør Danmark?

Test og kvalitetssikring er en afgørende del af de IT-løsninger, vi udvikler sammen med vores kunder. Du kommer til at være med til at udvikle samfundskritiske IT-systemer, der ikke bare har en betydning for vores kunder i det offentlige eller i de private brancher, men for mennesker på tværs af det danske samfund.

Netcompany A/S

Linux Operations Engineer

Aalborg eller København K

Motiveres du af optimering og forretningskritisk applikationsdrift, og har du et godt kendskab til Linux?

Du vil blive en del af Netcompany Operations, som er en driftsafdeling, der står for alt fra applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i to topmoderne datacentre. Her vil du indgå i et mindre team, der fokuserer på optimering og applikationsdrift af store og komplekse Enterprise Linux-løsninger.

Du vil du få en central rolle og være bindeled til både vores udviklingsprojekter og infrastrukturteamet.

Gem
Djøf

Vi søger en konsulent, der vil hjælpe med at sikre optimal brug af vores systemer

København K

Brænder du for at udbrede effektivt samarbejde og sikre aktiv videndeling i en digital organisation, er du måske den, vi søger?

Du kommer til at indgå i vores Adoption & Complianceudvalg og vil være medansvarlig for at koordinere vores superbrugernetværk.

Du kan se frem til at udfolde dine evner i vores kontorer, der ligger i hjertet af København lige ved siden af Nørreport Station – når du altså ikke arbejder hjemmefra, for fleksibilitet er en naturlig del af vores hverdag.

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Linux-systemadministratorer søges til Koncern It

København K

Kunne du tænke dig at være med i spændende projekter i Schengen-samarbejdet, hvor infrastrukturen skal bygges op fra bunden? Udlændinge og Integrationsministeriet er i gang med at opbygge en Kubernetes platform på Linux-baserede servere.

Til at understøtte dette arbejde søger vi et antal systemadministratorer med kompetencer inden for Linux it-drift og vedligeholdelse.

Du får gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv. Derudover vil du blive tilbudt eventuel relevant efteruddannelse og certificeringer.

Anklagemyndigheden

Informationssikkerhedskoordinator til Rigsadvokaten

København K

Rigsadvokaten søger en Informationssikkerhedskoordinator, som er passioneret omkring informationssikkerhed og kan se sig selv i krydsfeltet mellem forretning, teknologi og compliance.

Organisatorisk kommer du til at blive en del af Rigsadvokatens it-sektion, hvor du skal arbejde tæt sammen med vores tekniske it-sikkerhedsspecialist samt Rigsadvokatens databeskyttelseskontor.

Vi tilbyder et udviklende job på en dynamisk arbejdsplads, der har alsidige og udfordrende opgaver og fokus på høj faglighed, kvalitet og service. Du vil i høj grad få ansvar for egne opgaver, og der vil være gode muligheder for at videreudvikle dine faglige og personlige kompetencer.

Gem
Superb ApS

Nordic Support Specialist – Part time

Copenhagen

We are looking for a Nordic speaking part time colleague to help us out on evenings and weekends primarily.

What you will do:

  • Work closely with the rest of the Support team to resolve any tickets or issues faced by your customers
  • Provide mail, chat and phone support to our Nordic customers primarily

We are a remote company but we have a hub in beautiful Copenhagen where you have the option to work from.

Superb ApS
Digitaliseringsstyrelsen

To kolleger til drift og udvikling af kørekort- og sundhedskort-appen

København K

Synes du offentlig digitalisering er spændende, og er du nysgerrig på borgernes digitale behov? Kom og vær med til at drive og udvikle to af Danmarks mest kendte apps: Kørekort-appen og sundhedskort-appen.

I app-teamet får du indflydelse på, hvordan dine opgaver skal formes og løses. Vi vil gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan løbende aftales mellem chef og medarbejder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

Økonomistyrelsen

Struktureret forretningsanalytiker søges til support, drift og forvaltning af digitale løsninger - barselsvikariat

København K

Brænder du for at levere en professionel, kompetent og servicemindet it-support? Har du et godt blik for forbedringer, der styrker eller forenkler brugernes arbejdsprocesser? Og er du kommunikerende og god til relationer?

Som forretningsanalytiker i vores team kommer du til at indgå i en række opgaver, som er relateret til udrulningen af Statens Digitale Indkøb, og du kommer til at være del af opbygningen af driftsorganisationen for de nye løsninger.

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Sr. Test Engineer

Copenhagen

As a Sr. Test Engineer you will work with Cognizant’s customers to provide test automation solutions to various projects, will support creation customized test automation approaches as required and help increase test automation capabilities internally.

Your Key Result Areas

Se video om Cognizant Technology Solutions Denmark ApS som arbejdsplads

  • At all times comply with the project standards on testing policies, criteria, strategy, and procedures.
  • Review and analyse requirements and design specifications to create a comprehensive and accurate requirements matrix to serve as the foundation for the development of test cases and test design.
Cognizant Technology Solutions Denmark ApS
Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Manager

Copenhagen

You will work with Cognizant’s customers to provide test automation solutions to various projects, will support creation customized test automation approaches as required and help increase test automation capabilities internally.

Your Key Result Areas

Se video om Cognizant Technology Solutions Denmark ApS som arbejdsplads

  • At all times comply with the project standards on testing policies, criteria, strategy, and procedures.
  • Facilitate, write and maintain the Master Test Plan.
  • Identify the test levels and test types that require a test plan for both Functional and Non-functional Tests.
Cognizant Technology Solutions Denmark ApS
Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Delivery Manager

Copenhagen

You will work with Cognizant’s customers to provide test automation solutions to various projects, will support creation customized test automation approaches as required and help increase test automation capabilities internally.

Se video om Cognizant Technology Solutions Denmark ApS som arbejdsplads

Your Key Result Areas

  • Solid understanding of Information engineering.
  • Demonstrates experience and understanding various types of testing, such as functional, regression, performance, and usability testing.
  • Experience with the use of Test Management Tools and defect tracking tools.
Cognizant Technology Solutions Denmark ApS
DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Danfoss A/S

Product Owner, Digital Heating Services (ID: 38135)

Nordborg, København K

Danfoss Digital Services is looking for an experienced & passionate Product Owner who can help drive the service transformation of Danfoss.

One of your first tasks will be to layout the solution vision together with the Tech Lead and the business stakeholders. From there you will take this vision and start implementing upon it.

You will work in a high-paced and dynamic environment with colleagues and team members located across the world.

Söderberg & Partners Pensionsmægler A/S

Udadvendt og businessminded Business Supporter til pensionsområdet - barselsvikar

København K

Drives du af at få ting fra hånden? Og har du flair for administration og elsker at hjælpe andre?

Du vil få en nøglerolle i forhold til at få hverdagen til at fungere for vores mæglere, rådgivere og administratorer. Du supporterer dine kollegaer i spørgsmål inden for bl.a.:

  • Interne og eksterne IT-systemer
  • Interne og eksterne forretningsgange rettet mod selskaberne
KU - FA - Kbh K
Gem

Operationel Systemejer til WorkZone på Københavns Universitet

København K

Vil du være med til at løfte Københavns Universitets digitale ambitioner?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV